pique88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Απο το πουθενα εγω τωρα κατεχω ενα μυστικο που αυτος δε γνωριζει.Χαχαχα Στεναχωριεμαι γιατι βλεπω πως ασχολουνται με αυτη την αηδια ατομα που εχουν οικονομικα προβληματα αλλα και χαμηλο νοητικο επιπεδο.Επισης αυτοι ειναι που ψηφιζουν ή που θα μεγαλωσουν αν δε χρεοκοπησουν παιδια.Ειχαμε κριση ηθικων αξιων τωρα εχουμε και κριση βλακειας.Ψαχνομαστε για μεταπτυχιακα , γνωσεις , εμπειριες και καποιοι κατεχουν ξαφνικα το θειο δισκοποτηρο της επιτυχιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Απο το πουθενα εγω τωρα κατεχω ενα μυστικο που αυτος δε γνωριζει.Χαχαχα Στεναχωριεμαι γιατι βλεπω πως ασχολουνται με αυτη την αηδια ατομα που εχουν οικονομικα προβληματα αλλα και χαμηλο νοητικο επιπεδο.Επισης αυτοι ειναι που ψηφιζουν ή που θα μεγαλωσουν αν δε χρεοκοπησουν παιδια.Ειχαμε κριση ηθικων αξιων τωρα εχουμε και κριση βλακειας.Ψαχνομαστε για μεταπτυχιακα , γνωσεις , εμπειριες και καποιοι κατεχουν ξαφνικα το θειο δισκοποτηρο της επιτυχιας. Ακριβως εκει πατανε φιλε μου αυτοι στην κριση που εχει μπει σχεδον σε ολα τα σπιτια και βρισκει ανθρωπους θολομενους απο τα χρεη και τους γεμιζει ελπιδες .....αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που καποιοι ειναι τελειως τενεκεδες και δεν τους φτανει αυτα που εχουν θελουν και αλλα και την πατανε ασχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Πάντως σήμερα, στην εποχή της πληροφόρησης, δεν μπορείς να λες "μ' έπιασαν κορόϊδο". Ψάξτο πρώτα, ρώτα, διάβασε κανα άρθρο. Τι γράφουμε εδώ και 73 σελίδες τόσοι και τόσοι. Ορισμένοι είναι άξιοι της μοίρας τους. Τις οικογένειές του λυπάμαι, που θα κληθούν πάλι να ξελασπώσουν τον "καπάτσο". Και όταν ακούω πάλι για "παλιό κολλητό" που ξαφνικά μας θυμήθηκε, με πιάνουν τα διαόλια μου. Τον φίλο σου πας να χώσεις ρε; Λίγη ντροπή! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamogio46 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Καλημερα και από μενα. Έκανα εγραφη πριν 5 ημερες στην εν λογω εταιρια 4 ημερες μετα την ΕΚΑΝΑ με γρήγορα και ελαφρια πηδηματάκια . Λοιπόν… ΔΕΝ είναι όλες οι εταιριες του δικτυακου μαρκετινκ απάτη (αναφερομαι σε προηγουμενα σχόλια) . Καταρχας ναι θα συμφωνήσω ότι όλες είναι του τυπου πυραμιδας αλλα ας μου καποιος που δεν υπαρχει πυραμιδα στην ζωη μας? Το θεμα είναι αν προσφέρουν κατι ή όχι και εκει τιθετε το ερωτημα στο αν είναι νόμιμη η πυραμιδα. Η συγκεκριμενη για την οποία γινετε λογος νομιζω ότι είναι μια καλοστημενη ΑΠΑΤΗ και παράμονη κατά την άποψη γιατι δεν πουλαει καποιον προιον. Άλλες εταιριες (πυραμιδες) τουλαχιστον έχουν να δειξουν και κατι, ασχετα αν το προιον που πουλανε είναι καλο ή όχι, πχ η tupperware (θυμαμαι ακομα, 12-13 χρονων νιανιαρο, που η μανα μου καλουσε τις φιλες της στο σπίτι για να δειξει καποια αντιπρόσωπος τα προιόντα της εταιριας) , η oriflaime, avon αλλα και πολλες άλλες και οι οποίες εκδιδουν παραστατικο πώλησης στο αγοραστη - συνεργατη, δεν κανω διαφήμησει απλα δινω παραδειγματα εταιριων που είναι πολλα χρόνια στο χώρο του δικτυακου μαρκετινκ ή αλλιως MLM. Ολες οι παραπάνω εταιριες είναι πυραμιδες αλλα πουλανε ΠΡΟΙΟΝ, η wv δεν πουλαει τίποτα. Βασίζετε στις εγραφες που κανουν στα υποψηφια θυματα (ημουν και εγω ΕΥΤΥΧΩΣ την έκανα όπως είπα πιο πανω), μια πλύση εγκεφάλου που 15 χρόνια που ασχολούμαι με εταιριες MLM δεν εχω ξαναδει ΠΟΤΕ. Ο ανηθικος (για μενα) τρόπος που πλησιάζουν οι τύποι τα θυματα τους είναι ο πλέον απαράδεκτος και τον ξερουμε όλοι πολύ καλα ποιος είναι. Στο διαταυτα…..εμεις λέμε ναι η Χ εταιρια είναι παράμονη, κανει το ένα κανει το άλλο…..οι αρμόδιοι που είναι? η πολιτια (ποια?) τι κανει? Εγινε μια προσπαθεια το 2010 από τις Κυπριακες αρχες να την σταματησουν αλλα πλακωσαν η Τεξανοι δικηγόροι της εταιριας και αποτέλεσμα 0, εδώ τι κανουν οι αρμόδιες αρχες? Μήπως κανουν τα στραβα ματια? Γιατι μη μου πει καποιος ότι δεν εχουν ιδεα τι γινετε, η εταιρια ειναι στην Ελλαδα από το 2010, δεν βρέθηκε καμια αρμοδια αρχη να ψαξει το θέμα? Ελπίζω καποια στιγμη καποιοι αρμοδιοι να δουνε τι παιζει και στο φινάλε αν μας πουνε ότι ναι παιδια η εταιρια είναι νόμιμη και τοτε θα γίνουμε όλοι εκπρόσωποι της……σας ευχαριστω για τον χρονο και την υπομονη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Το κακό δυστυχώς είναι πως εδώ και αρκετά χρόνια, οι κυβερνήσεις (δηλαδή οι χώρες), έχουν αυτο-ευνουχιστεί και ξεβρακωθεί στον κάθε "επιτήδειο". Βλέπε φορολογικούς παραδείσους, νομότυπη λειτουργία (επειδή υποτίθεται ότι πουλάνε ένα προϊόν ή κάποια υπηρεσία) διάφορων εταιρειών τύπου πυραμίδας κλπ κλπ. Έτσι όπως είναι σήμερα φτιαχμένοι οι νόμοι, δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι, όσον αφορά το θέμα της απαγόρευσης. Μόνο η σωστή ενημέρωση μπορεί να περιορίσει αυτό το φαινόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamogio46 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 και απο ποιον θα γίνει η σωστη ενημερωση, απο μένα? ή απο κάποιον άλλο? Εγώ μπορει να λέω ότι θέλω και κάποιοι να συμφωνουν ή να διαφωνουν.....απο τα ΜΜΕ που ειναι παπαγαλάκια και μας πασάρουν ότι θέλουν και όπως θέλουν (αυτά και αν ειναι χειρότεροι)? Αρα τι μένει να κάνουμε...ή ακολουθούμε και γινόμαστε όπως και αυτοί ή δεν ακολουθούμε. Η επιλογή θα πρέπει είναι δική μας και μόνο δική μας, Στην συγκεκριμένη εταιρία το να μπω ήταν δική μου απόφαση όπως και να την κάνω βέβαια, το αν έκανα λάθος που εφυγα ή όχι θα δείξει (πιστευω πως όχι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 και απο ποιον θα γίνει η σωστη ενημερωση, απο μένα? ή απο κάποιον άλλο? Εγώ μπορει να λέω ότι θέλω και κάποιοι να συμφωνουν ή να διαφωνουν.....απο τα ΜΜΕ που ειναι παπαγαλάκια και μας πασάρουν ότι θέλουν και όπως θέλουν (αυτά και αν ειναι χειρότεροι)? Αρα τι μένει να κάνουμε...ή ακολουθούμε και γινόμαστε όπως και αυτοί ή δεν ακολουθούμε. Η επιλογή θα πρέπει είναι δική μας και μόνο δική μας, Στην συγκεκριμένη εταιρία το να μπω ήταν δική μου απόφαση όπως και να την κάνω βέβαια, το αν έκανα λάθος που εφυγα ή όχι θα δείξει (πιστευω πως όχι) Μου αρέσει που αναρωτιέσαι αν έκανες καλά που ξέμπλεξες από την απάτη. Ρε όσα χρήματα και να βγάλει κάποιος, είναι ΑΠΑΤΗ. Το έχουμε αναλύσει τόσες φορές. Οι γνωστοί σου θα βάλουν στην εταιρεία χίλια ευρώ και στην τσέπη σου θα καταλήξουν εκατό ευρώ. Τα άλλα εννιακόσια πάνε στους απατεώνες από πάνω. Λεφτά από το μηδέν δε φτιάχνονται. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κανείς; Αν οι πρώην φίλοι σου που εξαπάτησες ξυπνήσουν και φύγουν, ξαναμπαίνεις πάλι στο τρυπάκι να πληρώνεις συνδρομές. Ποιος θα συντηρήσει την απάτη; Εσύ το κορόιδο! Όσοι ασχολούνται με αυτά ανήκουν σε δύο κατηγορίες. Είτε είναι απατεώνες, που ξέρουν καλά πως λειτουργεί το όλο σύστημα, είτε κορόιδα. Διαλέχτε σε ποιαν ανήκετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamogio46 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 djcat...Την έκανα απ΄αυτούς χωρίς να έχω βάλει κάποιον να κάνει εγγραφή και ευτυχώς πήρα και τα λεφτά μου πίσω, διαφωνώ όμως με το όλες οι εταιρίες λειτουργούν όπως η συγκεκριμένη, είτε στο προιόν που πουλάνε (στην wv δεν υπάρχει προιόν) είτε στο στήσιμο και ανάπτυξη του μαρκετινκ....ακόμα και αυτοκαταναλωτης μπορείς να γίνεις σε κάποιες χωρίς να έχεις την υποχρέωση και την πίεση των δήθεν απο πάνω απο σένα να κανεις εγγραφές, να πληρώνεις συνδρομές κ.λ.π. όπως η συγκεκριμένη απάτη!!!.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ακόμα και αυτοκαταναλωτης μπορείς να γίνεις σε κάποιες Όπως για παράδειγμα στην amway, στη herbalife, στην organo gold και σε πολλές ακόμα, στις οποίες, για θύμισε μου: Πληρώνεις εγγραφή και ...συνδρομή; (άσε το ότι και στη wv μπορείς να είσα ...αυτοκαταναλωτής. Αν γουστάρεις να κάνεις διακοπές σε καλοκαιρινό θέρετρο, Νοέμβριο π.χ., μια χαρά «αυτοκαταναλωτής» είσαι... (με τον όρο «κατανάλωση», δεν εννοείται μόνο η αγορά «υλικού», αλλά και η αγορά «υπηρεσίας»). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Σιγουρα αυτοι που σχολιαζουν εδω http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=153635&artTitle=worldventures_kante_fthines_diakopes_se_polyteli_xenodocheia ειναι λοβοτημενοι δεν εξηγητε αλλιως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamogio46 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Σιγουρα αυτοι που σχολιαζουν εδω http://www.star.gr/Pages/Ellada_Kosmos.aspx?art=153635&artTitle=worldventures_kante_fthines_diakopes_se_polyteli_xenodocheia ειναι λοβοτημενοι δεν εξηγητε αλλιως.. Αυτή η καραμέλα ...ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? το λένε όλοι του συναφιου τους, η κασέτα είναι ίδια σε όλους αυτούς......μάλλον εμείς είμαστε οι χαζοί και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!!!! Όπως για παράδειγμα στην amway, στη herbalife, στην organo gold και σε πολλές ακόμα, στις οποίες, για θύμισε μου: Πληρώνεις εγγραφή και ...συνδρομή; (άσε το ότι και στη wv μπορείς να είσα ...αυτοκαταναλωτής. Αν γουστάρεις να κάνεις διακοπές σε καλοκαιρινό θέρετρο, Νοέμβριο π.χ., μια χαρά «αυτοκαταναλωτής» είσαι... (με τον όρο «κατανάλωση», δεν εννοείται μόνο η αγορά «υλικού», αλλά και η αγορά «υπηρεσίας»). Να πληρώνω μηνιαία συνδρομή και να είμαι αυτοκαταναλωτής για ενα ταξίδι άντε το πολυ δυο που θα παω δεν θέλω να γίνω, αλλα αν είμαι σε εταιρία που δεν πληρώνω μηνιαία συνδρομή και θα έχω έκπτωση εως 42% σε προιόντα καθημερινής χρήσης θα έμπαινα και με τα 2 πόδια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Να πληρώνω μηνιαία συνδρομή και να είμαι αυτοκαταναλωτής για ενα ταξίδι άντε το πολυ δυο που θα παω δεν θέλω να γίνω, αλλα αν είμαι σε εταιρία που δεν πληρώνω μηνιαία συνδρομή και θα έχω έκπτωση εως 42% σε προιόντα καθημερινής χρήσης θα έμπαινα και με τα 2 πόδια!!!! Γνωρίζεις κάποια τέτοια εταιρεία; Αν ναι, είσαι ήδη μέλος ώστε να απολαμβάνεις την έκπτωση που λες; Έχεις κάνει ο ίδιος έρευνα αγοράς, για να διαπιστώσεις αν τα προϊόντα της είναι όντως έως 42% φθηνότερα, σε συσκευασίες ίδιας περιεκτικότητας με τα αντίστοιχα τού εμπορίου; Σου τα ρωτάω αυτά, διότι εγώ έχω κάνει εκτενέστατη σύγκριση τιμών, τόσο στα προϊόντα τής herbalife, όσο και τής amway (Τής organo gold όχι, δεν είχε νόημα, διότι δοκίμασα τον «καφέ» της και δεν πίνεται. Όχι «δε μου άρεσε». Δεν πίνεται, αν έχεις ανθρώπινα αισθητήρια γεύσης...), διαπιστώνοντας ότι πρακτικά δεν υπάρχει κανένα κέρδος. Έβρισκα αντίστοιχα επώνυμα προϊόντα, δοκιμασμένης ποιότητας/αποτελεσματικότητας, αν όχι φθηνότερα (που ήταν ο κανόνας), στη χειρότερη περίπτωση ίδιας τιμής με τα εν λόγω ...πρωτοποριακά. Ξέρεις σε ποιες περιπτώσεις μόνο ήταν φθηνότερα αυτά τής κομπίνας-εταιρείας; Όταν επρόκειτο για σημαντικά μικρότερης περιεκτικότητας συσκευασίες. Γι' αυτό λέμε ότι είναι απάτες όλες αυτές οι δήθεν εταιρίες, είτε πουλάνε «προϊόν» σε υλική μορφή, είτε προϊόν υπό μορφή υπηρεσίας. Ο καθένας βέβαια, είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Αρκεί να κάθεται στ' αυγά του και να ...απολαμβάνει τα ...προνόμια που τον έχουν πείσει ότι έχει, χωρίς να επιχειρεί να βάλει κι άλλους στο κόλπο. Διότι τότε θέλει ξύλο, όχι διάλογο... (Ξέρεις δε ποια είναι η μεγάλη πλάκα; Ότι επιλέγοντας τα αντίστοιχα «κοινά προϊόντα τού εμπορίου», δεν είχα σκάσει το αρχικό πακέτο στους επιτήδειους, το οποίο αν δεν αποσβεστεί, δεν έχει νόημα να μιλάμε για «εκπτώσεις». Μη μου πεις δε, ότι μπορείς να καταναλώσεις ο ίδιος τα προϊόντα που αγοράζεις αρχικά, διότι μπορεί ή να μη συγκαταλέγονται στα είδη που καταναλώνεις σταθερά, ή να μην είναι τής προτίμησής σου). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pique88 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Καθε μερα βρισκω και κατι ακομα και απορω ποιοι ειναι αυτοι οι εκατομμυριουχοι που ζουν αναμεσα μας πουλωντας συνδρομες.Να σκισουμε πτυχια , να αφησουμε σπιτια δουλειες και να ξεχυθουμε να τσακισουμε το συστημα απολαμβανοντας πλουτη παρεες δοξα.Γιατι πανω απο ολα ειναι και αντισυστημικο να δουλευεις για τη WV οπως διατεινονται τα μελη της.Πουληστε τους φουμαρο για μια καλυτερη ευκαιρια , αποφασισα να μη λυπαμαι κανεναν.Αν ειναι καποιοι τοσο φελλοι τσακιστε τους στο ψεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αν γουστάρεις να κάνεις διακοπές σε καλοκαιρινό θέρετρο, Νοέμβριο π.χ. Ρε συ dee, τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και το Νότιο Ημισφαίριο, που έχουν καλοκαίρι τον Νοέμβριο. Λες τελικά να σε στέλνουν τζάμπα σε τίποτα τουριστικά θέρετρα πχ της Νότιας Αφρικής; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε συ dee, τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει και το Νότιο Ημισφαίριο, που έχουν καλοκαίρι τον Νοέμβριο. Λες τελικά να σε στέλνουν τζάμπα σε τίποτα τουριστικά θέρετρα πχ της Νότιας Αφρικής; Στη φωτό βλέπουμε επιτυχημένα μέλη της WV που ζητούν άλλο χρώμα BMW??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις