deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 σημερα εμαθα και για την organo gold.Ξερετε με τον θαυματουργο καφε.Αυτοι ζητανε 200 παντως ειναι φθηνοτεροι Μόνο που αυτοί, μέσα σ' όλα, λένε και μια αλήθεια: Ο καφές αυτός είναι όντως θαυματουργός! Ένα φιλαράκι μου που γράφτηκε στην organoτέτοια πριν από κάνα τρίμηνο, ήπιε ένα φλυτζάνι και μέχρι σήμερα δεν τού 'χει πέσει...ουρές οι γκόμενες έξω απ το σπίτι του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Intruder7s Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μόνο που αυτοί, μέσα σ' όλα, λένε και μια αλήθεια: Ο καφές αυτός είναι όντως θαυματουργός! Ένα φιλαράκι μου που γράφτηκε στην organoτέτοια πριν από κάνα τρίμηνο, ήπιε ένα φλυτζάνι και μέχρι σήμερα δεν τού 'χει πέσει...ουρές οι γκόμενες έξω απ το σπίτι του! Μουφες ειναι. Με λιγο googling ολα βρισκονται ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μουφες ειναι. Με λιγο googling ολα βρισκονται ! Έλα ρε!...κι εγώ μιλούσα σοβαρά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Πες τα ρε dee. Ορισμένοι νομίζουν πως ότι λέμε είναι πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Χθες το απόγευμα στο ENVY(για όσους είναι απο Ηράκλειο Κρήτης πρόκειται μάλλον για φυτώριο της worldventures) στο διπλανό τραπέζι κάνανε "παρουσίαση" και το σκηνικό είχε ως εξής: Μια κουτοπόνηρη "εκπρόσωπος" έκανε την παρουσίαση σε κάτι υποψήφια θύματα δείχνοντας τους κάτι powerpoint και με το που τελειώνει το όλο ποιηματάκι, σκάει μύτη ο πιο πάνω. Είναι ένα τυπάκι το οποίο δηλώνει συγγραφέας(τρομάρα του) και ξεκινάει ο παρακάτω διάλογος. Leader της απάτης: "Παιδιά πριν σας μιλήσω για την μεγάλη ιδέα που μόλις σας παρουσίασε η τάδε, τι μεταφορικό μέσω έχετε?" Υποψήφιο θύμα1: "Ένα παπάκι" Υποψήφιο θύμα2: "Δεν έχω" Leader της απάτης: "Πολύ ωραία, τις ασημή BMW τις είδατε?" Με ένα ύφάκι: Τα σχόλια δικά σας...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μια στιγμή, ο διάλογος συνεχίζεται: "Τις είδαμε μέγα μύστη της Γνώσης" "Ε, δεν πρόκειται να τις ξαναδείτε, (βόδια)" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Χαχαχαχαχαχαχχα ρε γαμωτο εδώ που είμαιι δεν υπάρχουν , θα έσπαγα πολύ πλάκα !!! Προτείνω ο εκπρόσωπος να πίνει αυτήν την μαλακια που λένε για καφέ και με την ενέργεια που θα παίρνει θα κάνει περισσότερες εγγραφές...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan34 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μόνο που αυτοί, μέσα σ' όλα, λένε και μια αλήθεια: Ο καφές αυτός είναι όντως θαυματουργός! Ένα φιλαράκι μου που γράφτηκε στην organoτέτοια πριν από κάνα τρίμηνο, ήπιε ένα φλυτζάνι και μέχρι σήμερα δεν τού 'χει πέσει...ουρές οι γκόμενες έξω απ το σπίτι του! τρεχω τοτε να παραγγειλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Χθες το απόγευμα στο ENVY(για όσους είναι απο Ηράκλειο Κρήτης πρόκειται μάλλον για φυτώριο της worldventures) στο διπλανό τραπέζι κάνανε "παρουσίαση" και το σκηνικό είχε ως εξής: Μια κουτοπόνηρη "εκπρόσωπος" έκανε την παρουσίαση σε κάτι υποψήφια θύματα δείχνοντας τους κάτι powerpoint και με το που τελειώνει το όλο ποιηματάκι, σκάει μύτη ο πιο πάνω. Είναι ένα τυπάκι το οποίο δηλώνει συγγραφέας(τρομάρα του) και ξεκινάει ο παρακάτω διάλογος. Leader της απάτης: "Παιδιά πριν σας μιλήσω για την μεγάλη ιδέα που μόλις σας παρουσίασε η τάδε, τι μεταφορικό μέσω έχετε?" Υποψήφιο θύμα1: "Ένα παπάκι" Υποψήφιο θύμα2: "Δεν έχω" Leader της απάτης: "Πολύ ωραία, τις ασημή BMW τις είδατε?" Με ένα ύφάκι: Τα σχόλια δικά σας...... Επρεπε να του πει "αδερφε η μπεμπα καιει σαν διαολος με το παπι με 15 ευρω βγαζω τον μηνα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mvaggel Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Επρεπε να του πει "αδερφε η μπεμπα καιει σαν διαολος με το παπι με 15 ευρω βγαζω τον μηνα" Γι αυτό δίνουν μπαχτσίσι τα ταξίδια, για να λείπεις και να μην κυκλοφορείς τη μπέμπα και να κάνεις οικονομία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Γι αυτό δίνουν μπαχτσίσι τα ταξίδια, για να λείπεις και να μην κυκλοφορείς τη μπέμπα και να κάνεις οικονομία Βασικα με αυτη την μαμακια ποιο πολυ χρεωμενος εισαι παρα οικονομια οπως ειπα και 500 ποστ πισω νταβατζη δεν ειχες,νταβατζη απεκτησες.... Εγω θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...Πες καποιος ειναι εκατομμυριουχος και παει και γραφετε με 300 ευρω και γουσταρει να γραψει 100 ατομα και να τα βαλει απο την τσεπη του τα λεφτα μετα τι θα παρει πισω η πρεπει αυτα τα 100 ατομα να γραψουν αλλους πεντακοσιους για να μην χασει και ο πρωτος τα λεφτα του?Αν η απαντηση ειναι οτι ο πρωτος θα παρει τα λεφτα του και ποιο πολλα θα μπορουσε ανετα να κανει ξεπλυμα χρηματος...μεσα απο αυτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pique88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αυτη τη στιγμη πολιορκουμαι στο ινμποξ στο φειςμπουκ για την εν λογω εταιρεια απο παλιο φιλο.!!χαχα μου λεει για 150.000 το χρονο κλπ και αυτος δε βγαζει φραγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Αυτη τη στιγμη πολιορκουμαι στο ινμποξ στο φειςμπουκ για την εν λογω εταιρεια απο παλιο φιλο.!!χαχα μου λεει για 150.000 το χρονο κλπ και αυτος δε βγαζει φραγκο. Report kai spam αν δεν εχεις να χασεις τπτ ισα ισα καλο θα του κανεις να μεινει μονος να ξυπνησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pique88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλα κλαιω , μου λεει απιθανες ατακες του στυλ δε γνωριζω κλπ και πως ειναι μεσα στην εταιρεια και αστυνομικοι. Και τωρα κανω το καλυτερο , του γραφω ξαφνικα πως επισης εκπροσωπω την εταιρεια με το μεγαλυτερο brand στον πλανητη αλλα θα πρεπει να τα πουμε απο κοντα αφου μου δωσει κατι αξιας για εγγυηση και ηδη ρωταει για λεφτα..και το συνεχιζω απαντωντας πως το δικο του λαθος θα το καρπωθω προσωπικα και γι αυτο ζηταω εγγυησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλα κλαιω , μου λεει απιθανες ατακες του στυλ δε γνωριζω κλπ και πως ειναι μεσα στην εταιρεια και αστυνομικοι. Ε ναι και με τον νομο παρεα να τους μπουζουριασουν ολους μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις