Dimitris1948 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ για το Link, το δικό μου για κάποιο λόγο θέλει copy-paste! μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα... αν υπήρχε διαγωνισμός για "ότι να νε post" ή "γράφω πολλά για να φαίνομαι έξυπνος" θα έπαιρνες το πρώτο βραβείο 1
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το 1ο βραβείο, φαντάζομαι, θα' ναι κάποιο ταξίδι χειμωνιάτικα σε "μαγευτικό" προορισμό;
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το 1ο βραβείο, φαντάζομαι, θα' ναι κάποιο ταξίδι χειμωνιάτικα σε "μαγευτικό" προορισμό; Εσύ που ειρωνεύεσαι, έχεις κάνει σκι στις χιονισμένες πλαγιές της Τενερίφης και τής Μαγιόρκας; Ε, έχεις κάνει;;;
kostas_dr Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εεε, όχι! Δεν έχω κάνει, το ομολογώ. Χάνω ε; Θα μου πεις, ποτέ δεν είναι αργά, τρέχα να γραφτείς!
evi_k Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ρε, εννοείται συμφωνώ ότι είναι για πολλά κρα οι MLM. Και φυσικά έχω πολλά καλύτερα πράγματα να κάνω. Αν διαβάστε και τα προηγούμενα, θα δείτε ότι δεν πλήρωσα, βρέθηκα γραμμένη από συνεργάτη. Μπορεί ο καθένας να μιλάει γι αυτές με βάση το ό,τι καταλαβαίνει, μπορούμε και να συζητάμε με δεδομένα. Αυτά παρέθεσα. Δεν έγραψα υπέρ τους, απλά πρέπει να βλέπουμε το θέμα σφαιρικά. Υπήρχαν και θα υπάρχουν γιατί απλά είναι κι αυτές ένας τρόπος πώλησης. Απευθύνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, δουλεύουν με κάποιες μεθόδους, whatever. Σε αυτή την MLM πληρώνεις για να συμμετάσχεις και να μπορείς να λάβεις τα προνόμια που προσφέρει (εκπτώσεις σε ταξίδια που ΑΝ θες πας). Για να αγοράσεις το προϊόν (οι φθηνές διακοπές), πρέπει να γίνεις μέλος. Και αν πας τέτοιες διακοπές, θα θέλει και ο φίλος σου. Ε, γι αυτό θα σε πληρώσει, και επειδή θέλει να μαζέψει κόσμο, σου δίνει κλίμακα και σε πληρώνει αναλόγως και περισσότερο. Σε άλλη πάλι δε χρειάζεται να γίνεις μέλος, αλλά φυσικά, ααααν γίνεις θα έχεις έκπτωση/δώρα whatever. Δεν έχει σημασία, στο ίδιο τσουβάλι είναι όλες. Κάποιος κάπου αναφέρει το γυμναστήριο. Ε, εκεί που πάω εγώ, προπληρώνω ένα χρόνο για 120 ευρώ, αντί κάθε μήνα για 30. Αυτό μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω το προϊόν/τις υπηρεσίες του για ένα διάστημα. Αν το πω στη φίλη μου και έρθει, δε θα μου δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα. Οι MLM δίνουν, και γι αυτό και καταφέρνουν και τρυπώνουν παντού. Το ότι τώρα όλες σε επιβραβέυουν με χρήματα για να τους φέρεις άτομα, ε, αλλιώς γιατί να τους φέρεις????? Εκτός αυτού, αυτός είναι ο στόχος τους, να αποκτήσουν κοινό. Και της NIKE αυτός είναι. (δεν ήθελα να κάνω κανενός διαφήμιση, αλλά με εξωθείτε στα αααααάκραααα lol) Η ΝΙΚΕ για να το πετύχει χρησιμοποιεί τον Messi και τα περιοδικά, κι εσένα και τους φίλους σου. Mια MLM εσένα και τους φίλους σου. Και εν πάση περιπτώσει, δεν είναι το θέμα να πλακωνόμαστε για το αν πουλάνε ή δεν πουλάνε κάτι, για το αν είναι ηθικές ή όχι. Δεν έχει σημασία. Θα υπάρχουν ούτως ή άλλως. Απλά καλό είναι να μαθαίνει κανείς από όσα τον περιτριγυρίζουν ΓΕΝΙΚΑ και να μπορεί να κρίνει και να τα αντιμετωπίζει. Γι αυτό και το κατεβατό, θεωρώντας ότι όλοι ενδιαφέρεστε να ακούσετε τι λένε και πώς να τους αποφύγετε, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας τους. Και όταν λέω ότι δεν κάνουν όλοι για όλες τις δουλειές ή ότι δεν βγάζουν όλοι λεφτά, μάλλον δεν καταλάβατε πως αναφέρομαι σε ΟΛΑ τα είδη/ μορφές εργασίας. Δε μιλώ για MLM και μόνο. Γι αυτό υπάρχουν καλοί και λιγότερο καλοί καθηγητές. Σε όλες τις δουλειές συμβαίνει. Άλλοι επαγγελματίες είναι επιτυχημένοι, άλλοι όχι.Εγώ πχ για τον εαυτό μου ξέρω δε θα γινόμουν ποτέ επιτυχημένη δασκάλα, μου τη σπάνε τα παιδιά. Γιατί να το προσπαθώ?? Όπως και να έχει, υπάρχει για όλους μια θέση κάτω από τον ήλιο, φτάνει να χρησιμοποιούμε το εργαλείο που μας έδωσε ο θεούλης, το μυαλό μας.. Και τώρα αν νομίζει κάποιος ότι όλοι οι άνθρωποι ονειρεύονται bmw, συγγνώμη, λάθος. A, να ξέρετε και σεις που είστε στη WV και τη θεωρείτε "δουλειά", στο επόμενο συνέδριο θα σας έρθει εφορία. Δε δύναται να ξεζουμίζονται οι άνεργοι και ο έξυπνος αμερικανάκης να τα παίρνει για να πιπιλάει μερικούς τον εγκέφαλους και να μη μοιράζει αποδείξεις, sorry κιόλας... Και μια παράκληση. Γράφτε ότι έχετε να γράψετε σε ένα word πριν τα μεταφέρετε εδώ, ήμαρτον, τόσοι τρόποι υπάρχουν πλέον να μην κάνουμε ορθογραφικά.... Και τώρα πάω να φτιάξω κανα σάντουιτς, πείνασα :-P.
paularas Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 και ένα αστείο της υπόθεσης... προσπάθησαν να μου πουλήσουν στην αρχή ταξίδια και έχω να πάω διακοπές / ταξίδι περίπου 6-8 χρόνια, θέλησαν να μου μιλήσουν για MLM και είμαι με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, bachelor διοίκησης επιχειρήσεων και 2x master. last but not least πήγαν να με τουμπάρουν με το silver bullet τους (μία ασημί bmw) και έπεσαν στο άτομο που έχει μία ασημί bmw 3άρα και στην καφετέρια έτυχε να είμαι με το bmw x6 μου... δλδ ρε πούστη μου, πας που πας να μου φας 3 κατοστάρικα, έστω ψάξε λίγο πριν βγεις πραγματικά σε όλα μαλάκας και γραφικός...
newtech Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 και ένα αστείο της υπόθεσης... προσπάθησαν να μου πουλήσουν στην αρχή ταξίδια και έχω να πάω διακοπές / ταξίδι περίπου 6-8 χρόνια, θέλησαν να μου μιλήσουν για MLM και είμαι με πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, bachelor διοίκησης επιχειρήσεων και 2x master. last but not least πήγαν να με τουμπάρουν με το silver bullet τους (μία ασημί bmw) και έπεσαν στο άτομο που έχει μία ασημί bmw 3άρα και στην καφετέρια έτυχε να είμαι με το bmw x6 μου... δλδ ρε πούστη μου, πας που πας να μου φας 3 κατοστάρικα, έστω ψάξε λίγο πριν βγεις πραγματικά σε όλα μαλάκας και γραφικός... Αυτο που εγραψα.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑRGET GROUP.. το target group τους ειναι ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ δεν ειναι γραμμενος στην εταιρια.. Οπως ενας φιλους μου.. Αυτο που θελει απο μια γυναικα για να παει μαζι της.. ειναι να μην εχει ξαναπαει μαζι της!!!
evi_k Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και μιας okay μου ανάφερες κανονικές εταιρίες θα σε ρωτήσω το παρακάτω.. Ποια άλλη εταιρία ΕΚΤΟΣ mlm πληρώνει κάποιους χωρίς να πουλήσουν προϊόν? Δηλαδή θα στο θέσω αλλιώς Έχω ένα μεγάλο κεντρικό ανθοπωλείο. Και στέλνω λουλούδια και ως εταιρία με δικά μου άτομα αλλα επίσης και σε εταρίες διανομής που αυτές με την σειρά του τις προωθούν σε ανθοπωλεία λιανικής και αυτά πχ σε γάμους κτλ κτλ.. Ok μέχρι εδώ? Εμενα λοιπόν με ενδιαφέρει να ΠΟΥΛΗΣΩ λουλούδια σωστά? Θα χρεώσω ένα ποσο στις εταιρίες , άλλο ποσο στον χοντρέμπορο κτλ.. Τι με νοιάζει εμενα αν ο χοντρέμπορος βρει 1 η 100 ανθοπωλεία.. εγώ θα τον ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ βάση τον ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ που θα αγοράσει από μένα. Άρα λοιπόν.. μιλάμε για προμήθεια βάση ΚΕΡΔΟΥΣ. Αν αυτός βρει 100 ανθοπωλεία και πουλάει 1000 τριαντάφυλλα η βρει 10 ανθοπωλεία και πουλάει 1000 τριαντάφυλλα.. εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ καθώς το ποσο που θα του ζητήσω και η προμήθεια που θα του δώσω είναι Η ΙΔΙΑ. Όταν η προμήθεια γίνετε βάση ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ , είτε αυτό είναι για έκπτωση είτε για ότι άλλο θες.. τότε τα χρήματα που πηγάζουν από αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΙΟΝ ακόμα και όταν αυτό ΥΠΑΡΧΕΙ στην αλυσίδα. Δεν είναι από αγαθό λοιπόν okay έτσι το αγαθό παραμένει ΒΙΤΡΙΝΑ να στο πω έτσι Σωστά?! Εσένα τι σε βάζουν να κανεις λοιπόν? Να πουλάς ταξίδια? (ΘΕΜΙΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) .. ΟΧΙ! Να πουλάς ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.. για να κρατήσεις τα ταξίδια σου δωρεάν.. που ουσιαστικά δεν μπήκες για αυτό.. αλλα μπήκες για να βγάλεις ΧΡΗΜΑΤΑ και όχι να πας φτηνότερες διακοπές. Άρα εσύ δεν πουλάς προϊόν αλλα συνδρομές η οποιες ναι μεν έχουν προϊόν αλλα ας μην γελιόμαστε κανεις δεν μπαίνει για αυτό και το χειρότερο είναι ότι ουσιαστικά η εταιρία τι σου λέει? Είμαι μια εταιρία που ΠΟΥΛΑΩ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ok μέχρι εδώ.. μπράβο σας. Για να πας φτηνές διακοπές πρέπει να πληρώσεις μια συνδρομή και ΜΕΤΑ να δεις τι ταξίδια έχουμε... xmmm ok ας πούμε ότι θέλω να το κάνω ok. Μπορείς να βγάλεις okay λεφτά από μας... Ωραία ωραία.. για πες μου πως , θα προωθώ ταξίδια λογικά που πουλάτε.. ώστε να έχετε κέρδος σωστά?? Γιατί αν πουλάτε το takdidi πχ 300 euro στον συνδρομητή... θα βγάζετε και εσείς πχ 20 euro .. άρα αν το μεταπουλήσω εγώ 350 (αν πούμε ότι είναι χαμηλότερη η τιμή από την αγορά) εγώ θα κρατήσω τα 30 πχ και εσείς τα αλλα 20 επιπλέον (άρα 40) ΟΧΙ!! θα πουλάς ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ.. και δεν μας νοιάζει αν θα πάει taksdidi.. όχι.. συνδρομές θέλουμε και από αυτόν... Δεν μας νοιάζει αν θα πουλάει ταξίδια , συνδρομές θέλουμε okay από αυτόν.. και 100 επίπεδα ακόμα πιο κάτω συνδρομές θέλουμε. Αυτός δεν είναι ο ΚΥΡΙΟΣ λόγος άλλωστα που σε ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΑΣ.. δεν αναφέρεται ο ΤΡΟΠΟΣ που προωθείς ΤΑΞΙΔΙΑ η το τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΑΠΙΘΑΝΑ ταξίδια θα πας.. αλλά πως να πείσεις τους άλλους ΓΡΑΦΤΟΥΝ? Σε 2 ώρες σεμινάριο μιλάνε 5 λεπτά για τα ταξίδια.. και 115 (μικτά χωρίς τα χειροκροτήματα από κομπάρσους τα έβγαλα 1 dis κτλ) για το πως θα ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!!! Αρα μην μας λες τωρα για WV και οτι ναναι... Σωστη εταιρία βγαζει λεφτα απο ΠΏΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ και οχι απλα απο το ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΔΊΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ ΣΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! Ακριβώς έτσι όπως το λες είναι. Μια λεπτομέρεια μόνο. Μέσα από αυτή την MLM διακοπές (dreamtrips) σε χαμηλές τιμές μπορείς να κλείσεις για τον εαυτό σου συν ένα ακόμη άτομο. Άρα δεν υπάρχει λόγος να σε πληρώσουν για τις διακοπές γιατί δεν είναι για πούλημα. Αυτό που σου παρέχουν πέρα των dreamtrips που αξιοποιείς εσύ προσωπικά που είσαι μέλος (και τα χαίρεται άλλο ένα άτομο που θα πάρεις μαζί) είναι η ROVIA.com. Η Rovia είναι μια ταξιδιωτική πλατφόρμα σαν όλες αυτές μέσα από τις οποίες μπορεί κανείς να κλείσει μεμονωμένα αεροπορικά είσητήρια και ξενοδοχεία. Αν τώρα πχ θέλει ένας οποιοσδήποτε φίλος σου να πάει διακοπές οπουδήποτε στον πλανήτη, μπορείς εσύ μέσα από εκεί να του κλείσεις εισιτήρια και ξενοδοχείο, αμειβόμενος γι αυτό με ένα ποσοστό (δε θυμάμαι γιατί πέρασαν μέρες!) είτε αν δε θες να βγάλεις λεφτά από αυτόν, να του δώσεις αυτό το ποσοστό σαν έκπτωση (άρα να του κοστίσει κατιτίς λιγότερο από ότι μέσω πρακτορείου). Επίσης, ο φίλος σου έχει εγγύηση ότι πετάει με τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Και μάλιστα, αν το εισιτήριο που έκλεισες σήμερα μέσα από τη ROVIA με τη Χ αεροπορική , βρεθεί ως και 2 ώρες πριν την αναχώρηση του μέσου σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που πλήρωσες, σου κλειδώνει το φθηνότερο και σου επιστρέφει τη διαφορά (αν πλήρωσες με κάρτα, στην κάρτα). Σ' εμένα έχει τύχει να κλείσω πτήση προς Χανιά πέρισυ κάπου στα 200 ευρώ, και μέσα στην ίδια βδομάδα η αεροπορική να βγάλει προσφορά για τις ίδιες μέρες η οποία με τους φόρους ήταν 130. Ε, έχασα 70 ευρώ, με τη Rovia θα μου τα επέστρεφαν. Ή τέλος πάντων, έτσι λένε. Αυτά θυμάμαι. Φυσικά, δεν τους ενδιαφέρει αν θα πουλήσεις εισιτήρια από κει μέσα. Μάλιστα, κανείς δεν αναφέρεται σ' αυτή τη δυνατότητα στις παρουσιάσεις. Απλά γιατί αυτό που τους ενδιαφέρει είναι οι εγγραφες, όπως σωστά είπες. Όταν θα σας ξαναπούν ότι δεν είναι πυραμίδα, είναι και παραείναι.
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Οπως ενας φιλους μου.. Αυτο που θελει απο μια γυναικα για να παει μαζι της.. ειναι να μην εχει ξαναπαει μαζι της!!! Είναι φίλοι σου ο Joey Tribbiani και ο Barney Stinson;;;
georgep800 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 @evi_k: Είσαι ο τύπος του ανθρώπου που κάνει 100% για απάτες τύπου worldventures!!! Ξεκινάς με τις αερολογίες/αοριστίες συνδυασμένες με τις τεχνικές χειραγώγησης της εταιρίας/απάτης worldventures και όλα τα προβατάκια με την μηδενική κριτική σκέψη τα έχεις για πλάκα στην πυραμιδούλα σου. ΥΓ. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα 3
Cryptic Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Κάποιος κάπου αναφέρει το γυμναστήριο. Ε, εκεί που πάω εγώ, προπληρώνω ένα χρόνο για 120 ευρώ, αντί κάθε μήνα για 30. Αυτό μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω το προϊόν/τις υπηρεσίες του για ένα διάστημα. Αν το πω στη φίλη μου και έρθει, δε θα μου δώσει τίποτα σε αντάλλαγμα. Οι MLM δίνουν, και γι αυτό και καταφέρνουν και τρυπώνουν παντού. Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα των MLM. Προσπαθούν να σε δελεάσουν λέγοντας ότι συστήνοντας τα προϊόντα σε γνωστούς μπορείς να πετύχεις. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις τελικά δεν είναι συστάσεις, αλλά πωλήσεις.
kostas_dr Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ξέρεις πόσα χρόνια πρέπει να δουλεύεις (σκληρά) για να αποκτήσεις την ασημί "μπέμπα"; Ενώ οι άλλοι, ... και λοιπές αηδίες
militarist Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 @evi_k: Είσαι ο τύπος του ανθρώπου που κάνει 100% για απάτες τύπου worldventures!!! Ξεκινάς με τις αερολογίες/αοριστίες συνδυασμένες με τις τεχνικές χειραγώγησης της εταιρίας/απάτης worldventures και όλα τα προβατάκια με την μηδενική κριτική σκέψη τα έχεις για πλάκα στην πυραμιδούλα σου. ΥΓ. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα χαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
pan34 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 σημερα εμαθα και για την organo gold.Ξερετε με τον θαυματουργο καφε.Αυτοι ζητανε 200 παντως ειναι φθηνοτεροι
Προτεινόμενες αναρτήσεις