djcat Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 δηλαδή εγώ κάνω τις κινήσεις μόνη μου και αν μου στείλουν το οκ σε μειλ , αυτός δεν έχει άλλη επιλογή. Σε ευχαριστώ πολύ, μακάρι όλα να πάνε καλα! Κάντο τώρα, όπως σου είπε και ο newtech παραπάνω. Αφού το στείλεις το mail, πάνε στον απατεώνα που σε έχωσε μέσα και σένα, και ζήτα του τα λεφτά. Αν σου μασάει τα λόγια του, πές του τόσα λεφτά βγάζεις ρε απατεώνα, τι είναι να μου τα επιστρέψεις τώρα; Αν συνεχίσει φοβέρισε τον με αστυνομίες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
in2dark Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 <p>βγαίνει το θέμα ψηλά ακόμα και στο google (εδώ στο insomnia) άρα έστω πιστεύω κάνουμε και ένα μικρό καλό σε όσους τους γλιτώνουμε</p> Ναι ευτυχως βγαινει ψηλα αλλα δυστυχως ξερεις τι λενε τα τσακαλια στις καφετεριες της "ενημερωσης"; Μην διαβαζετε στο ιντερνετ τι λεγεται για εμας, ειναι παραπληροφορηση.... Δηλαδη το φορουμ εδω που προσπαθει να γλιτωσει κοσμο απο την απατη παραπληροφορει, ενω οι bmw θελουν το καλο τους.... μακαρι ο κοσμος να ψαχνεται και να κρινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gian_elec314 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Καλημερα σε ολους και καλως σας βρηκα..Χθες δεχτηκα και εγω τηλεφωνημα απο εναν καλο παιδικο μου φιλο,ο οποιος με προσκαλεσε για καφε..Τη συνεχεια τη φανταζεστε...Την παρουσιαση μεσω σλαιντς ανελαβε ενας τριτος,καλο παιδι φανηκε και αυτος,μυημενος στο προγραμμα εδω και αρκετους μηνες..Με το που τελειωνει η παρουσιαση με ρωταει ποια ειναι η γνωμη μου για τα οσα ειπωθηκαν..Του διευκρινισα οτι το ευκολο-αφθονο-γρηγορο χρημα συνηθως ειναι και βρωμικο..Με διορθωνει οτι δεν ειναι ευκολο αλλα εξυπνο χρημα..Παρολο που ημουν αρνητικος απο την πρωτη στιγμη,εκανα τα στραβα ματια και το επαιξα "ενδιαφερομενος αλλα επιφυλακτικος",για χαρη κυριως του παιδικου μου φιλου μου που εκτιμω..Του λεω ασε με να το σκεφτω,να ψαξω τιποτα στο ιντερνετ..Ξεκιναει λεγοντας μου οτι δεν θα βρω πολλα πραγματα γιατι η εταιρια ακολουθει το καλυτερο ειδος διαφημισης(απο στομα σε στομα)..Επισης,με ρωταει ποιον θα εμπιστευοσουν πιο πολυ?Εναν καλο σου φιλο σου που μιλατε face to face ή εναν αγνωστο πισω απο μια οθονη που δεν γνωριζεις για ποιο λογο λεει αυτα που λεει?Σε καποια στιγμη μου λεει ελα να μπουμε μαζι τωρα..Του ζηταω να googlαρει worldventures απατη..Προσπερναμε 2-3 blogs και κλικαρουμε πανω στο insomnia..Πολλα αρνητικα σχολια,του λεω για να παρω σαν απαντηση οτι στα φορουμ γραφει ο καθενας οτι θελει,και εγω μπορω να γραψω οτιδηποτε..Επειτα με ρωταει αν ξερω την εταιρια herbal essences και αφου του απαντησα καταφατικα googlαρει "herbal essences απατη" κατι τετοιο..Οπως βλεπεις μου λεει και εδω υπαρχουν αποτελεσματα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η εταιρια ειναι μουφα..Στη συνεχεια με ρωταει το θρησκευμα μου και του απανταω χρ.ορθοδοξος αν και εχω να πατησω σε εκκλησια απο τα 11 μου-ειμαι 22 τωρα..Googlaρει "χριστιανισμος απατη" ...Γενικα μου λεει ολα αμφισβητουνται ..Για καποιους πχ ο Μεσι ειναι καλος παιχτης για αλλους παλι οχι..Στο μονο που δεν καταφερα να του απαντησω ηταν στο ερωτημα αν η εταιρια ειναι μουφα τοτε για ποιο λογο εχει κερδισει τοσα βραβεια(μου ειπε να τα ψαξω αν θελω),εχει κανει εκτενες αφιερωμα το bbc,star.gr κτλ γι αυτους και πολλα αλλα τετοια καλουδια..Εκει δεν ηξερα τι να του πω... ΥΓ:Τοσο ο κολλητος μου οσο και το παιδι που εκανε τη παρουσιαση ειναι καλα παιδια,που δεν ειχαν σκοπο να με εξαπατησουν(τουλαχιστον εσκεμμενα) απλα ειχαν πατησει τη μπανανοφλουδα της worldventures.Ο ενας εχει παρατησει τη σχολη του,και ο αλλος το σκεφτεται..Κατι πρεπει να γινει με αυτη τη κατασταση γιατι διακυβευονται πολλα παραπανω απο 300 χαμενα ευρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 "δεν ειχαν σκοπο να με εξαπατησουν" Είχαν, είχαν. Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να κόψεις σχέσεις με τον (πρώην) κολλητό, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να ασχολείται μ' αυτήν την απάτη. Θα συνεχίζει να στα πρήζει ασταμάτητα, μέχρι να σε βάλει και σένα στο "κόλπο". Κράτα γερά. Πάντως τα άτομα έχουν ξεφύγει τελείως. 1η φορά ακούω να συγκρίνονται και με θρησκείες! Η όλη ιστορία πλέον αποκτά χαρακτηριστικά σέχτας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 δεν ειχαν σκοπο να με εξαπατησουν(τουλαχιστον εσκεμμενα) απλα ειχαν πατησει τη μπανανοφλουδα της worldventures Κατά τη γνώμη μου, είναι βέβαιο ότι ο σκοπός τους ήταν να σε εξαπατήσουν. Το έχω γράψει ξανά (post 955). Παρεμπιπτόντως, πριν από την εν λόγω συνάντηση με το συγκεκριμένο «καλό παιδικό σου φίλο», πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε συναντηθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gian_elec314 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Για το παιδι που εκανε τη παρουσιαση δεν βαζω το χερι μου στη φωτια,για τον φιλο μου ομως ναι..Ειχα να τον δω περιπου 7 μηνες αλλα δεν θα πει κατι αυτο παιδια,οπως ειπα μαζι μεγαλωσαμε δεν θα με εβλεπε ποτε ως υποψηφιο θυμα..Στην ουσια εχει πειστει οτι βρηκε κατι καλο και απλα ηθελε να το μοιραστει μαζι μου...Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασω μια μακροχρονια φιλια για μια ανοησια και ουτε προκειται να κοψω σχεσεις μαζι του,ισα ισα που θελω να τον βοηθησω να ξεφυγει απο αυτην την ιστορια και πιστευω οτι θα τα καταφερω αφου ειναι φρεσκος και αυτος,10 μερες ζωης μετραει..Το θεμα ειναι οτι κολλαω σε ενα συγκεκριμενο σημειο,οποτε θα εκτιμουσα μια μικρη βοηθεια απο οποιον γνωριζει κατι παραπανω...Για ποιο λογο υπαρχουν θετικες αναφορες απο το bbc και αλλες ιστοσελιδες,και επισης πως καταφερε να κερδισει η συγκεκριμενη εταιρια διαφορα βραβεια για τις υπηρεσιες της?Οπως ειπα και πριν,ειναι το μονο σημειο που με μπερδευει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Για ποιο λογο υπαρχουν θετικες αναφορες απο το bbc και αλλες ιστοσελιδες,και επισης πως καταφερε να κερδισει η συγκεκριμενη εταιρια διαφορα βραβεια για τις υπηρεσιες της?Οπως ειπα και πριν,ειναι το μονο σημειο που με μπερδευει... Γιατί πολύ απλά η worldventures είναι η μόνη εταιρία που πλασάρει στα προβατάκια/μέλη της ένα προϊόν τελείως άχρηστο. Που υπο κανονικές συνθήκες ένας υποψήφιος καταναλωτής δεν θα το επέλεγε. Οπότε αν εσένα σου προωθούσε κάποιος το προϊόν που έχεις να πουλήσεις και το οποίο είναι σκάρτο, δεν θα χρησιμοποιούσες την δύναμη/ χρήμα που έχεις για να τον στηρίξεις;;;;; Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Η worldventures συνεργάζεται με ξενοδοχεία τα οποία είναι OFF SEASON. Είναι ξενοδοχεία σε προορισμούς τους οποίους δεν θα τους επέλεγε κάποιος την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Θα πήγαινες για παράδειγμα στην Μύκονο Φεβρουάριο μήνα;;; Ή τέλος πάντων θα πήγαινες το καταχείμωνο σε κάποιο νησί; Υπόψιν ότι τα παραδείγματα ΔΕΝ είναι τυχαία. Αν λοιπόν ήσουν ο ξενοδόχος της Μυκόνου και σου έφερνα πελάτες το ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ δεν θα έμπαινες μέσο να μου δώσουν βραβεία; Δεν θα χρησιμοποιούσες τα χρήμα σου για να με προβάλουν τα κανάλια;;; Δεν θα έκανες οτιδήποτε για να με στηρίξεις/προβάλεις;;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Φίλε gian, μην ασχολείσαι άλλο με το συγκεκριμένο θέμα (απάτη) και μην μπαίνεις στην διαδικασία να αναρωτιέσαι "μα γιατί τους βραβεύουν". Όπως ειπώθηκε και πριν, υπάρχει ολόκληρο σύστημα που τους στηρίζει, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία της υπόθεσης. 7 μήνες είχατε να τα πείτε με τον "κολλητό" ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 μαζι μεγαλωσαμε δεν θα με εβλεπε ποτε ως υποψηφιο θυμα..Στην ουσια εχει πειστει οτι βρηκε κατι καλο και απλα ηθελε να το μοιραστει μαζι μου... Εντελώς πληροφοριακά, εμένα πριν από χρόνια, ήταν ο πρώτος μου εξάδελφος ο οποίος επιχείρησε να με μπλέξει στην άλλη μεγάλη καρα-απάτη, την amway. Επίσης μαζί μεγαλώσαμε, στο ίδιο σπίτι συγκεκριμένα. Ισόγειο εγώ, πρώτο όροφο αυτός και είμαστε μαζί από μωρά στην κυριολεξία. Μ' εμένα δεν τού έκατσε, αλλά παρέσυρε δύο άλλα άτομα επίσης από την οικογένεια και τους έπεισε να σκάσουν κάποιο πολύ χοντρό πακέτο για να πάρουν τα «προνόμια»... 3 μήνες μετά, εξαφανίστηκε από προσώπου γης, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα αυτών των δύο ατόμων που τον έπαιρναν για να τους πει πως θα διακόψουν, ενώ ο ίδιος την έκανε από την «εταιρεία» κι έπιασε δουλειά υπάλληλος σε μαγαζί... ...life sucks σου λέω! Μείνε μακριά και - φιλικά - αν προσπαθήσεις να του υποδείξεις το λάθος του ώστε να βγει από το λούκι αυτό και ο ίδιος και δεις ότι επιμένει, θα καταλάβεις πόσο δίκιο έχω γι' αυτά που σου λέω. Για ποιο λογο υπαρχουν θετικες αναφορες απο το bbc και αλλες ιστοσελιδες,και επισης πως καταφερε να κερδισει η συγκεκριμενη εταιρια διαφορα βραβεια για τις υπηρεσιες της?Οπως ειπα και πριν,ειναι το μονο σημειο που με μπερδευει... Γι' αυτό σου απάντησαν πληρέστατα νομίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gian_elec314 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Προσωπικα δεν ασχολουμαι φιλε μου,ακομα και αληθεια να ηταν τα οσα ελεχθησαν περι βραβειων και υπηρεσιων παλι θα ημουν αρνητικος στο θεμα worldventures για δικους μου ασχετους λογους..Ρωτησα απλα για να ειμαι καλυτερα προετοιμασμενος οταν συνταντησω τον φιλο μου αφου εχει πειστει οτι προκειται για κατι επικερδες,με αποτελεσμα να εχει παει αλλα 3 ατομα στις μολις 10 μερες που ειναι μελος..Οπως και εγω,ετσι κ αυτος θα ελαβε ενα mail με διαφορα links στα οποια -θεωρητικα παντα- αποδεικνυεται η αξιοπιστεια της εταιριας(βραβεια,διεθνεις αναγνωρισεις,αφιερωματα κτλ)..Αν θελω να του ανοιξω τα ματια,πρεπει να μπορω να καταρριψω οτι επιχειρημα μου παραθεσει... 7 μηνες ειχαμε να τα πουμε γιατι εγω εφυγα λογω σπουδων ενω εκεινος περασε στην πολη που διεμενε..Να πω μονο,εντελως φιλικα,οτι τα εισαγωγικα στο "κολλητος" και στο "καλος παιδικος φιλος" ειναι περιττα αφου συνεχιζουν να ισχυουν και τα δυο..Θελω να πιστευω οτι κανεις δεν τερματισε μια μακροχρονια φιλια επειδη ο φιλος του παρασυρθηκε σε μια δυσκολη οικονομικα περιοδο και πιστεψε τη πρωτη ανοησια που τα πασαρανε...Φιλικα παντα... Φιλε deesnider οφειλω να κανω τουλαχιστον μια προσπαθεια,επειδη ακριβως ειμαστε παιδικοι φιλοι..Δεν διαφωνω παντως με οσα λες εσυ και τα υπολοιπα παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Θελω να πιστευω οτι κανεις δεν τερματισε μια μακροχρονια φιλια επειδη ο φιλος του παρασυρθηκε σε μια δυσκολη οικονομικα περιοδο και πιστεψε τη πρωτη ανοησια που τα πασαρανε... Εγώ πάντως - όπως και τα δύο θύματά του που προανέφερα - με τον συγκεκριμένο ξάδελφο έκοψα κάθε επαφή από τότε. Για 'μένα, ο άνθρωπος που σε πλευρίζει την περίοδο που είσαι άνεργος, όπως ήμουν τότε εγώ, που γνωρίζει ότι ακόμα και για τα τσιγάρα σου ζητάς δανεικά (κι αγύριστα...) και προσπαθεί να σε πείσει να πληρώσεις λεφτά που ξέρει ότι δεν έχεις, είναι - πολύ επιεικώς - τεραστίων διαστάσεων κουφάλα. Αλλά εγώ είμαι εγώ. Δε συγχωρώ τη βρωμιά, απ' όποιον κι αν προέρχεται. Τον ίδιο μου τον αδελφό μπορώ να διαγράψω, αν καταλάβω ότι πάει να μου τη φέρει. Ο καθένας όμως, δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο απόλυτος όσο εγώ. Οπότε κρίνει και πράττει... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 και καλά θα κάνεις... απλά γράψε κάπου την φόρμα του email που θα πρέπει να στείλεις για το refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και λίγα λες dee. Εννοείται ότι συμφωνώ απολύτως. Δυστυχώς έχουμε φτάσει εδώ και αρκετό καιρό, σ' ένα σημείο όπου πλέον για πολλούς δεν μετράνε ούτε οι φιλικές, ούτε οι οικογενειακές σχέσεις. Σε τεράστιο ποσοστό, τα νέα θύματα που βρίσκουν οι διάφοροι "έξυπνοι" ανήκουν, στην πρώτη φάση τουλάχιστον, στο στενό οικογενειακό και φιλικό τους κύκλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Για ποιο λογο υπαρχουν θετικες αναφορες απο το bbc και αλλες ιστοσελιδες,και επισης πως καταφερε να κερδισει η συγκεκριμενη εταιρια διαφορα βραβεια για τις υπηρεσιες της?Οπως ειπα και πριν,ειναι το μονο σημειο που με μπερδευει... Όσο και εάν έψαξα, δεν βρήκα καμία αναφορά του BBC στη WV. Θέλεις να με βοηθήσεις λιγάκι και να μου δόσεις ένα link; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 όχου... η μοναδική αναφορά που θα βρεις είναι σε μία κυπριακή εφημερίδα / blog που την έχουν τα ίδια λαμόγια που ξεκίνησε και εκεί και το ανεβάσανε 1 φορά στο internet και τους κράξανε και οι πέτρες... σιγά μην έβγαλαν τα λαμόγια της κακίας ώρας και στο saturday night live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις