Προς το περιεχόμενο

Κατι πολυ περιεργο συμβαινει (worldventures)

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πωπω εισαι ο σωτηρας μου εεεε και κοτερα και φερραρι σκεφτομαι μετα την αλλαγη της ζωης μου να παρω ενα παρκινγ για μενα να βαζω ολα τα supercars που θα αγορασω και ενα λιμανακι καπου για τα 10 κοτερα που θα αποκτησω και ολα αυτα με 500 ευρω που θα ξεκινησω ουαουυυυυ

ααα εδώ τα χαλάμε...μόνο bmw ασημί δίνουμε... θα πάρεις με τα λευτά σου και θα κάνουμε σοου ότι στην χαρίζουμε......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ααα εδώ τα χαλάμε...μόνο bmw ασημί δίνουμε... θα πάρεις με τα λευτά σου και θα κάνουμε σοου ότι στην χαρίζουμε......

Ελα μωρε με τα δις που θα βγαλω θα αγορασω μετοχες στην apple και στην Microsoft θα αποκοπω τελειως απο την εταιρια θα χαρισω και την ασημι bmw στο ανιψακι και θα κανω αυτο που ελεγα πραγματικοτητα

Εχω μια τρομερη ιδεα για πυραμιδα παντως...Θα πουλαμε λειτουργικο συστημα βασισμενο σε unix ειμαστε και τεχνολογικο σιτε θα το προμοταρουμε εδω μεσα..

Λοιπον η δομη εχει ως εξης εγω σαν αφεντικο θα προσλαβω 100 φοιτητες να μου φτιαξουν το λειτουργικο οταν το φτιαξουν θελω 10 ατομα που θα το αγορασουν 150 ευρω θα παρει ο καθενας απο 10 licence τα οποια θα πουλησει 150 την αδεια και ο καθε ενας που αγοραζει θα περνει 10 αδειες και αυτο συνεχιζεται εις απειρον..

Αρα εγω θα βγαλω για αρχη 1500 ευρω και μετα θα βγαζω ενα 30-40% κερδος απο την καθε πωληση που θα κανουν τα στελεχη...φυσικα αυτο το 30-40% θα το βγαζουν και οι απο κατω μου αφου θα εχουν πουλησει της αδειες τους σε αλλους που θα πουλησουν και μπλα μπλα μπλα οποτε στο τελος θα γινω bill gates και θα γινουμε ολοι bill gates.ΤΡΕΜΕ MICROSOFT μπαινει καινουργιος παιχτης στην αγορα...

Επισης θα εχουν και κατηγοριες τα στελεχη θα ξεκινας απο βασικος που εχεις χασει 150 ευρω αλλα θα βγαλεις 1500 που απο αυτα εγω θα εχω παρει τα 600 αρα 900 κερδος οταν πουλησεις 10 αδειες τοτε ανεβαινεις κατηγορια και θα το ονομασω βασικος hacker εεε ωραιο δεν ακουγεται..για να ανεβεις κατηγορια και να αρχισουν τα ταξιδια και φερραρι και τετοια πρεπει να στελεχη σου απο κατω να πουλησουν 100 αδειες ολοι μαζι για γινεις hacker μετα για να γινεις big hacker πρεπει να πουλησουν ολοι 500 αδειες και για να γινεις ultimate super duper god hacker με 1500 πωλησεις εχει αλλαξει η ζωη σου πλέον σκουπιζεσαι με 500ευρα εχεις 10 σπιτια και οτι θες θα σε παρακαλανε οι εφοπλιστες να τους δανεισεις τα λεφτα σου και θα σε παρακαλανε για το lifestyle σου..

Βασικο θα πυροβολεις στο δοξα πατρι οποιον λεει για ubuntu Και τζαμπατζιλικια και οτι δεν ειναι αξιος να αναπνεει και δεν ξερει την τυφλα του απο λειτουργικα ο γυφτος και τα γατακια που χρησιμοποιουν windows θα δινουμε δωρο virus να καιγεται το Pc επισης μεσα απο το λειτουργικο θα γινεται αυτοματα block οι σελιδες που λενε αρνητικα πραγματα κτλ κτλ κτλ....Κατι τελευταιο ακουω ιδεες για το ονομα του λειτουργικου ευχαριστωωω πελατες μου....

Οποιος λεει οτι ειναι ακριβο θα του λεμε περνεις 10 αδειες που θα πουλησεις και θα βγαλεις 1500 ευρω...

μπορεις να πουλας υποστηρηξη για λειτουργικό  :-D όσο ποιο πολλους θαχεις απο κατω τοσο περισσοτερη γνώση θα πουλάς, aka "αέρα"  :P

Ωραιος τωρα την ξεκιναω και δεχομαι συμβουλες αλλα κλαιν μαιν αυτα τα κανουν κατι δευτερατζες canonical δεν ξερουν να βγαζουν χρημα οι ανθρωποι εγω θα παρω τους 100 φοιτητες που ειπα στην αρχη και θα τους κανω το support team το οποιο support θα το δινω τζαμπα μην μας πουν και γυφτους...απλα αυτοι θα μπορουν να γινουν χακερ και να πουλανε και αυτοι με τοση ανεργια στον κλαδο ολοι θα ερθουν να δουλεψουν για μενα ασε που το xda θα αφησει το android και θα ασχολειτε αποκλειστικα με μενα τα ακους google????:) :) :)

Ωραιος τωρα την ξεκιναω και δεχομαι συμβουλες αλλα κλαιν μαιν αυτα τα κανουν κατι δευτερατζες canonical δεν ξερουν να βγαζουν χρημα οι ανθρωποι εγω θα παρω τους 100 φοιτητες που ειπα στην αρχη και θα τους κανω το support team το οποιο support θα το δινω τζαμπα μην μας πουν και γυφτους...απλα αυτοι θα μπορουν να γινουν χακερ και να πουλανε και αυτοι με τοση ανεργια στον κλαδο ολοι θα ερθουν να δουλεψουν για μενα ασε που το xda θα αφησει το android και θα ασχολειτε αποκλειστικα με μενα τα ακους google???? :) :) :)

και θα χαριζεις bmw?

Καλησπέρα. Παρακολουθώ το forum εδώ και κανένα  μήνα και μετά από ένα μεγάλο τσακωμό με την καλύερη μου φίλη, λόγω της φρουτοφανταστικής υπερ-ευκαιρίας της wv προφανώς, αποφάσισα να γραφτώ κ εγώ ως μέλος στο φόρουμ σας για να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου. Θα αναφέρω όλο το χρονικό της εμπειρίας μου με την εν λόγω εταιρία σε ποστ που θα γράψω μόλις βρω χρόνο (είναι πολλά βλέπετε). Προς το παρόν έχω να πω τα εξείς:

1.Ευτυχώς που υπάρχει το φόρουμ αυτό και μου δίνει ελπίδες ότι δεν έχει χαζέψει ΟΛΟΣ ο ελληνικός πληθυσμός, γιατί τώρα τελευταία είχα αρχίσει να αμφιβάλλω...

2. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθεί κανείς να δείξει στα άτομα που έχουν ανακατευτεί ότι κάνουν λάθος. Είναι σε τόσο εξελιγμένο επίπεδο το brain wash που τρώνε, που δεν τους σώζει τίποτα...

3. Όσον αφορά τον συν-φορουμίτη (πλέον) πιο πάνω και την ιδέα του για το λειτουργικό... Το θέμα φίλε μου είναι να πουλάς το τίποτα..Αν είναι να πέσουν εργατο-ώρες, δεν λέει η απάτη. Εγώ προτείνω να πουλάμε τα ubuntu, που είναι δωρεάν.. εκεί είναι η μαγκιά! ;)

Επίσης θέλω να προτείνω το εξείς:

Επειδή τα έχω πάρει κρανίο, και επειδή τώρα με την wv ανοίχτηκαν μπροστά μου νέοι επιχειρηματικοί ορίζοντες, έχω μία τρομερή επενδυτική ιδέα. Θα κρατήσω τα 250 ευρώ που θα έδινα για την world ventures και θα δώσω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ένα 150άρι*, για να καταφέρω να διασφαλίσω τόσο τα δικά μου όσο και τα χρήματα των φίλων μου... Γιατί εγώ έτσι τους βλέπω τους φίλους μου.. Ψάχνω τρόπο για να μην τα χάσουν.. Όχι για να τους τα φάω!!

*Μία είναι η επένδυση!:

1. Παράβολο δημοσίου 100 ευρώ για κάθε μηνυτή.   
  2. Παράβολο χαρτοσήμου (παράσταση πολιτικής αγωγής) 50 ευρώ (εάν δηλώνεται).
  3. 3 μεγαρόσημα των 0,50 ευρώ.

• Like 3

Καλησπέρα. Παρακολουθώ το forum εδώ και κανένα  μήνα και μετά από ένα μεγάλο τσακωμό με την καλύερη μου φίλη, λόγω της φρουτοφανταστικής υπερ-ευκαιρίας της wv προφανώς, αποφάσισα να γραφτώ κ εγώ ως μέλος στο φόρουμ σας για να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου. Θα αναφέρω όλο το χρονικό της εμπειρίας μου με την εν λόγω εταιρία σε ποστ που θα γράψω μόλις βρω χρόνο (είναι πολλά βλέπετε). Προς το παρόν έχω να πω τα εξείς:

1.Ευτυχώς που υπάρχει το φόρουμ αυτό και μου δίνει ελπίδες ότι δεν έχει χαζέψει ΟΛΟΣ ο ελληνικός πληθυσμός, γιατί τώρα τελευταία είχα αρχίσει να αμφιβάλλω...

2. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθεί κανείς να δείξει στα άτομα που έχουν ανακατευτεί ότι κάνουν λάθος. Είναι σε τόσο εξελιγμένο επίπεδο το brain wash που τρώνε, που δεν τους σώζει τίποτα...

3. Όσον αφορά τον συν-φορουμίτη (πλέον) πιο πάνω και την ιδέα του για το λειτουργικό... Το θέμα φίλε μου είναι να πουλάς το τίποτα..Αν είναι να πέσουν εργατο-ώρες, δεν λέει η απάτη. Εγώ προτείνω να πουλάμε τα ubuntu, που είναι δωρεάν.. εκεί είναι η μαγκιά! ;)

Επίσης θέλω να προτείνω το εξείς:

Επειδή τα έχω πάρει κρανίο, και επειδή τώρα με την wv ανοίχτηκαν μπροστά μου νέοι επιχειρηματικοί ορίζοντες, έχω μία τρομερή επενδυτική ιδέα. Θα κρατήσω τα 250 ευρώ που θα έδινα για την world ventures και θα δώσω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ένα 150άρι*, για να καταφέρω να διασφαλίσω τόσο τα δικά μου όσο και τα χρήματα των φίλων μου... Γιατί εγώ έτσι τους βλέπω τους φίλους μου.. Ψάχνω τρόπο για να μην τα χάσουν.. Όχι για να τους τα φάω!!

*Μία είναι η επένδυση!:

1. Παράβολο δημοσίου 100 ευρώ για κάθε μηνυτή.   
  2. Παράβολο χαρτοσήμου (παράσταση πολιτικής αγωγής) 50 ευρώ (εάν δηλώνεται).
  3. 3 μεγαρόσημα των 0,50 ευρώ.

Το θεμα φιλε μου δεν ξερω αν μπορεις να κανεις αυτη την διαδικασια η να απευθυνθεις σε κανα συνηγορο του καταναλωτη η σε καποια τετοια αρμοδια αρχη...

ξέρω τι λέω..πιστέψτε με...  και με ανώνυμη επιστολή, ο εισαγγελέας οφείλει πρώτα να ελέγξει την υπόθεση.... το θέμα είναι να του δώσουμε τρανταχτά στοιχεία... και φυσικά να μην είναι και αυτός στο κόλπο.. γιατί στον Πύργο Ηλείας είναι μέσα στην wv ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα....

γιατί στον Πύργο Ηλείας είναι μέσα στην wv ολόκληρο το αστυνομικό τμήμα....

που να δεις τι γινεται αλεξπολη και κομοτηνη χαχαχαχα

Ρε παιδιά, σοβαρά μιλάτε; Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό!

Δεν μπορεί να έχουν "αλωθεί" έτσι τέτοιου είδους κρατικές υπηρεσίες! Αυτές είναι εν δυνάμει πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Καλά, οι προϊστάμενοί τους τι κάνουν;

Ρε παιδιά, σοβαρά μιλάτε; Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό!

Δεν μπορεί να έχουν "αλωθεί" έτσι τέτοιου είδους κρατικές υπηρεσίες! Αυτές είναι εν δυνάμει πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Καλά, οι προϊστάμενοί τους τι κάνουν;

Δεν μπορώ να πώ ότι πεφτω από τα σύννεφα.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...