Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...πες μου ότι, έστω και ο ένας στους δέκα, αποδέχθηκε την πρόταση! Αν το ακούσω αυτό, θα τα έχω ακούσει όλα...

Δυστυχώς δεν εχω πετύχει ακόμα τόσο κορόιδο. Ο δέκατος δεν μου είπε άμεσα «δεν γίνεται» αλλά μου είπε οτι είναι τόσο σίγουρος για την ευκαιρία που μπορεί να μου δανείσει κάποια χρήματα για 6 μήνες χωρίς τόκο. Πήγε να βγει αλεπουδάκι για να με πείσει να μπω. Του απαντώ οτι δεν χρειάζεται να ρισκάρει τα χρήματα του για να μου δανείσει, γιατί αν για τον επομενο χρόνο κρατά διπλάσια χρήματα απο τα έσοδα μου είναι σαν να δανείζει στον εαυτό του με 100% προμήθεια και μηδενικό ρίσκο να μην του επιστρέψω ΕΓΩ τα λεφτα. Τον βραχυκύκλωσα για μερικά δευτερόλεπτα αλλά τελικά δεν τσίμπησε και έγινε ο δέκατος στους 10

Εδώ ΡΕ, βλέπεις ντοκουμέντα ΡΕ, βλέπεις τους ζωντανούς λόγους, για τους οποίους δεν έχουν βαρέσει ακόμα φαλιμέντο οι real estaters στο Malibu, η Aston Martin, η Lamborghini και ...αυτή:

http://businessaircr...1/3_2_1_6_1.jsp

κι έχεις ΡΕ, το θράσος να κάνεις και πλακίτσα;...Γκαράβλαχε!!!

Έχεις απολυτο δίκιο. Νοιώθω σκουπίδι. Ράκος. Γκαράβλαχος που αδυνατώ να κατανοήσω το μεγαλείο της ευκαιρίας να μου πάρουν ... εεε ... να βγάλω πολλά λεφτά.

Μια ερώτηση για αυτούς που είναι γραμμένοι στην wv. Καθαρή ερώτηση, χωρίς παγίδα. Πρέπει να είμαι μέλος για να μπορέσω να πάω διακοπές με το πρόγραμμα τους; Δεν μπορεί κάποιος να μου πουλήσει το πακέτο του; Π.χ. για Zάκυνθο, να δώσω 60 (αντί για 50) ευρω και να πάω με την κοπέλλα μου;

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν εχω πετύχει ακόμα τόσο κορόιδο. Ο δέκατος δεν μου είπε άμεσα «δεν γίνεται» αλλά μου είπε οτι είναι τόσο σίγουρος για την ευκαιρία που μπορεί να μου δανείσει κάποια χρήματα για 6 μήνες χωρίς τόκο. Πήγε να βγει αλεπουδάκι για να με πείσει να μπω. Του απαντώ οτι δεν χρειάζεται να ρισκάρει τα χρήματα του για να μου δανείσει, γιατί αν για τον επομενο χρόνο κρατά διπλάσια χρήματα απο τα έσοδα μου είναι σαν να δανείζει στον εαυτό του με 100% προμήθεια και μηδενικό ρίσκο να μην του επιστρέψω ΕΓΩ τα λεφτα. Τον βραχυκύκλωσα για μερικά δευτερόλεπτα αλλά τελικά δεν τσίμπησε και έγινε ο δέκατος στους 10

Έχεις απολυτο δίκιο. Νοιώθω σκουπίδι. Ράκος. Γκαράβλαχος που αδυνατώ να κατανοήσω το μεγαλείο της ευκαιρίας να μου πάρουν ... εεε ... να βγάλω πολλά λεφτά.

Μια ερώτηση για αυτούς που είναι γραμμένοι στην wv. Καθαρή ερώτηση, χωρίς παγίδα. Πρέπει να είμαι μέλος για να μπορέσω να πάω διακοπές με το πρόγραμμα τους; Δεν μπορεί κάποιος να μου πουλήσει το πακέτο του; Π.χ. για Zάκυνθο, να δώσω 60 (αντί για 50) ευρω και να πάω με την κοπέλλα μου;

Ναι ωραία ερώτηση,

Ακόμα μια : Γιατί πρέπει να πληρώσω για να πληρωθώ?

Φυσικά το τραγικότερο όλων, υπάρχουν άτομα που πληρώνουν αυτά τα σκουπίδια και σε πρίζουν ώρες και μέρες να πληρώσεις και εσύ

Δημοσ.

Αυτο ειναι ακομα μια αποδειξη οτι ειναι απατη π.χ. εαν μπορει να αγορασει τις 4 μερες στην ζακυνθο 50€ σε ξενοδοχειο 4 αστερων γιατι να μην μπορει να το πουλησει σε μη μελος για πχ 80 ευρω (απιστευτη τιμη,ολοι θα αγοραζαν) το ατομο και να βγαλει 30€ το ατομο κερδος;Το "προιον" υπαρχει για να μπορει να παρει αδεια λειτουργιας η πυραμιδα για ΚΑΝΕΝΑ αλλο λογο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οταν λέμε 60 άτομα εννοούμε 30 απο αριστερά και 30 απο δεξιά, (Και για να κερδίζεις πρέπει να είναι 30 και 30) που όσους και να βάλεις εσυ και οι φίλοι σου δεν κερδίζεις επειδή βάζουν όλοι ΜΟΝΟ απο τη αριστερά(ωστε να βοηθηθούν 'ολοι) και την δεξιά την κάνεις μόνος σου , Αρα θες τουλάχιστων 30 άτομα να βάλεις μόνος σου. Αυτα είναι ΜΙΑ απο τις πολλές λεπτομέριες που τις μαθαίνεις μετα που θα γραφτείτε.

Π.Σ δεν είμαι γραμμένος αλλά ξέρω αρκετά παιδιά που είναι και επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα και αυτοί κέρδισαν πολλά λεφτά, απλά ίσως τα φυλάνε επειδή δεν είδα ποτέ τίποτα.

κάνεις λάθος. εσύ βάζεις κι από τις 2 μεριές. απλά από τη μια μεριά το καλό είανι ότι σου βάζουν κι οι από πανω σου. ΤΟ ένα σου πόδι ειναι παντα κοινό με τον από πανω σου (κι αυτός με τον από πάνω του). άρα εσύ βάζεις ασ πουμε 5 από το άλλο σου πόδι. τότε αυτοί οι 5 όσους βάλουν είναι σε αυτό το πόδι. αν π.χ. αυτοί βάλουν από 5 ο καθένας τότε 5χ5 = 25 και 5 αυτοί = 30 .

μπορείς να δεις και βιντεο στο youtube για binary system σε MLM

Καλα οταν λέμε 60 άτομα εννοούμε 30 απο αριστερά και 30 απο δεξιά, (Και για να κερδίζεις πρέπει να είναι 30 και 30) που όσους και να βάλεις εσυ και οι φίλοι σου δεν κερδίζεις επειδή βάζουν όλοι ΜΟΝΟ απο τη αριστερά(ωστε να βοηθηθούν 'ολοι) και την δεξιά την κάνεις μόνος σου , Αρα θες τουλάχιστων 30 άτομα να βάλεις μόνος σου. Αυτα είναι ΜΙΑ απο τις πολλές λεπτομέριες που τις μαθαίνεις μετα που θα γραφτείτε.

Π.Σ δεν είμαι γραμμένος αλλά ξέρω αρκετά παιδιά που είναι και επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα και αυτοί κέρδισαν πολλά λεφτά, απλά ίσως τα φυλάνε επειδή δεν είδα ποτέ τίποτα.

Είδες που υπάρχουν πολλές παρανοήσεις...

κι όως είπα πριν εγώ μπήκα (ενώ ήμουν αρνητικός) για΄τι είδα φίλο μου να βγάζει

Δημοσ.

Αυτο ειναι ακομα μια αποδειξη οτι ειναι απατη π.χ. εαν μπορει να αγορασει τις 4 μερες στην ζακυνθο 50€ σε ξενοδοχειο 4 αστερων γιατι να μην μπορει να το πουλησει σε μη μελος για πχ 80 ευρω (απιστευτη τιμη,ολοι θα αγοραζαν) το ατομο και να βγαλει 30€ το ατομο κερδος;Το "προιον" υπαρχει για να μπορει να παρει αδεια λειτουργιας η πυραμιδα για ΚΑΝΕΝΑ αλλο λογο.

Άν τον κάναν αυτό μετά δεν θα ήταν πυραμίδα αλλά τουριστικό γραφείο !!!! :blink: :shock:

Δημοσ.

Αυτό που «δεν έχουν οι πολλοί» στους οποίους αναφέρεσαι, είναι η ικανότητα να λένε εντυπωσιακά ψέματα τα οποία θα προσελκύσουν τους εύπιστους. Γι' αυτό γίνονται οι ομαδικές παρουσιάσεις, σε αίθουσες ξενοδοχείων, με «κεντρικούς ομιλητές» και «ζωντανά παραδείγματα ανθρώπων που άλλαξε η ζωή τους»: Για να προσδώσουν κύρος στην όλη διαδικασία, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι - και δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί - να «τσιμπήσουν» το δόλωμα.

Όσο για το φίλο σου, τον οποίο «είδες να βγάζει χρήματα», υποθέτω ότι μιλάς για άτομο που το γνώριζες καλά, είχες άμεση γνώση του πόσα λεφτά είχε συνήθως στο πορτοφόλι του πριν ασχοληθεί με το αντικείμενο αυτό και διαπίστωσες ότι, μετά την ενασχόλησή του, άρχισε να κάνει δαπάνες τις οποίες δε θα ήταν εφικτό να κάνει πριν. Ή ότι είδες τις ονομαστικές και επίσημες αποδείξεις πληρωμής του από την εν λόγω εταιρεία, όπου αναγράφονταν τα σοβαρά ποσά που αναφέρεις. Ή, έστω, ότι είχες τη δυνατότητα να κάνεις σύγκριση του ύψους των τραπεζικών του καταθέσεων πριν και μετά.

Σε διαφορετική περίπτωση - αν π.χ. σου είπε απλώς «Ξέρεις, έβγαλα οκτώ χιλιάρικα σε μόλις τρεις μήνες» κι εσύ τον πίστεψες και ακολούθησες - ο τύπος είναι πολύ γάτος και δε φαντάζομαι να χρειάζεται τεκμηρίωση του γιατί. Κοινή λογική είναι: Ο ίδιος πίστεψε κάποτε κάποιον άλλον, έσκασε την τρακοσάρα κι εσύ, ήσουν μόνο ένας απ' αυτούς μέσω των οποίων προσπαθεί να βγάλει τα σπασμένα. Το γεγονός δε ότι η συμμετοχή σου στο παρόν θέμα, ξεκίνησε μετά τις αποτρεπτικές απαντήσεις κάποιων μελών στον topic starter, δίνει την - δικαιολογημένη βάσει εμπειρίας από δεκάδες σχετικά θέματα που έχουν ανοίξει εδώ στο παρελθόν - εντύπωση ότι και ο δικός σου σκοπός είναι ο ίδιος. Άλλως, δεν εξηγείται η παρότρυνση «καλό είναι να το δείτε από κοντά, να δείτε κανονικά την παρουσίαση, να ρωτήσετε μετά απορίες, να ρωτήσετε πως εσείς θα μπορούσατε μέσα σε αυτό να δουλέψετε και να βγάλετε κάτι.» την οποία κάνεις. Ούτε φυσικά και η πομπώδης εξυπνάδα που πετάς πιο κάτω «Κάποιοι βγάζουν σε αυτή τη ζωή και κάποιοι κοιτούν τους άλλους που βγάζουν. ..» , λες και περιμέναμε από τις πυραμίδες να μας μάθουν ότι υφίστανται οικονομικές ανισότητες στον κόσμο!

Όντως, είναι τόσο απλό. Κάθε πωλητής που πληρώνεται αποκλειστικά με ποσοστά επί πωλήσεων, υπό το ίδιο καθεστώς εργάζεται: «Πουλάει = Παίρνει προμήθεια / Δεν πουλάει = Δεν παίρνει».

Αυτό που δεν έχει εξηγήσει επαρκώς και ικανοποιητικά μέχρι τώρα, κανένας από τους καλοθελητές των εν λόγω «εταιρειών», είναι η μοναδική διαφορά που υφίσταται: Γιατί απαιτείται «επένδυση» από τους συμμετέχοντες; Αν ένας ικανός πωλητής συνεργαστεί με την «εταιρεία» και πουλήσει ένα σημαντικό αριθμό προϊόντων ή πακέτων υπηρεσιών, θα έχει κέρδος τόσο η εταιρεία, όσο κι εκείνος. Αν δεν πουλήσει, απλώς δεν πληρώνεται, η «εταιρεία» δεν έχει μεν κέρδος, αλλά δε χάνει κιόλας, ο δε πωλητής χάνει μόνο το χρόνο του, πράγμα το οποίο ήταν αποτέλεσμα της επιλογής του. Ενώ στις περιπτώσεις των πυραμίδων, τα θύματα (διότι περί θυμάτων πρόκειται, περί απεγνωσμένων τύπων που ψάχνουν για δουλειά και πέφτουν στην παγίδα) χάνουν λεφτά, τα οποία η «εταιρεία» τσεπώνει...

Προσωπικά, το εξηγώ με τον ίδιο τρόπο που το εξηγείς κι εσύ: Λόγια του αέρα, προς άγρα θυμάτων, μπας και σώσουμε τίποτα από τη μαλ... που κάναμε και «επενδύσαμε».

Εγώ να δεις, πόσα μπορώ να λέω ότι βγάζω! Μόνο όμως όταν δώσω χειροπιαστές αποδείξεις, θα δικαιούμαι να ζητώ να με παίρνουν στα σοβαρά. Πόσο μάλλον, όταν ζητώ λεφτά από τον κόσμο. Αποδείξεις δε, μέχρι στιγμής, δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ και από κανέναν. Αν κάποιοι πείθονται, είναι άξιοι της μοίρας τους. Από τη στιγμή όμως που επιχειρούν να πείσουν κι άλλους, είναι και άξιοι δημόσιας κατακραυγής...

ούτε ξεκίνησα εγώ το topic ούτε ψάχνω πελάτες από εδώ μέσα. αφου δεν γνωριζόμαστε προσωπικά.

δυστυχώς βασίζεις όλο το σκεπτικό σου ότι ολοι αυτοί λενε ψέματα ότι βγάζουν για να μπουν άλλοι κι άρα να βγάλουν. τελικά αν μπουν οι άλλοι θα βγάλουν; γιατι αν δεν εβγαζαν δε θα πασχιζαν τόσο να βάλουν άλλους !!!

ο.ε.δ.

αρα βγάζουν...

επίσης να σε ενημνερώσω ότι προσωπικά το ατομο το ήξερα πολύ πολύ καλά, είδα από μέσα τις πληρωμές

ήμουν μαζί όταν πήγε κι έκανε την πρώτη ανάληψη (1200 την 3 ηεβδομάδα που ήταν μέσα) και τότε μπήκα κι εγώ. επίσης εγώ δεν μπορώ να σου αποδείξω τίποτα σε αυτό γιατι δε γνωριζόμαστε και δεν ξέρεις αν πράγμαστι βγάζω ή να σου δείξω από μέσα από το σύστημα τα χρήματα κλπ. άρα δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω.

Γι αυτό και όπως σωστα όμως λες, προτείνω σε όλους πριν μπουν πραγματικά να ζητούν να δουν αποδείξεις ότι ο άλλος βγάζει χρήματα ή αν τον ξέρουν καλα (π.χ. είναι ο αδερφός τους ή κάποιος κοντινός συγγενής/φίλος) το βλέπουν κι από μόνοι τους (όπως έγινε με εμένα)

• Like 1
Δημοσ.

και τα αποδεικτικα τραπεζης π.χ με σβησμενα τα προσωπικα στοιχεια ειναι δυσκολο να βρεθουν.Που να σκαναρεις τετοια πραγματα τωρα αλλα ειπαμε εβγαλε 8000 και εσυ 1240..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το πιστεύω. Γιατί να μην ανακαλύψω νωρίτερα αυτή την πυραμίδα; Είχα καιρό να γελάσω τόσο. Κωμωδία ποιότητας. Κανονικό bollywood.

http://www.youtube.com/watch?v=qcuVIpiQuT0

Όσο για τα κορόιδα που ήταν εκεί ... πρόβλημα τους. Αν στην εποχή του διαδικτύου δεν είναι ικανοί να βρούν πληροφορίες για την πραγματικότητα μιας κατάστασης ... είναι άξιοι της τύχης τους.

πράγματι, αμερικανιές και μπούρδες ...

οι τρόποι αυτοί παρουσίασης δεν ειανι για την Ελλάδα.

Δημοσ.

...

επίσης να σε ενημνερώσω ότι προσωπικά το ατομο το ήξερα πολύ πολύ καλά, είδα από μέσα τις πληρωμές

ήμουν μαζί όταν πήγε κι έκανε την πρώτη ανάληψη (1200 την 3 ηεβδομάδα που ήταν μέσα) και τότε μπήκα κι εγώ.

...

heisenberg θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω το νούμερο που παρέθεσες παραπάνω. Σε άλλη σελίδα βρήκα άτομο που μετά απο 3 μήνες δουλειάς και με δίκτυο 150+ ατόμων λαμβάνει 200 ευρω την εβδομάδα. Με αναλογικά στοιχεία πρέπει ο φίλος σου στην τρίτη εβδομάδα να είχε στρατολογήσει 800+ άτομα. Κάνω κάπου λάθος στο συλλογισμό μου;

Δημοσ.

heisenberg θα μου επιτρέψεις να αμφισβητήσω το νούμερο που παρέθεσες παραπάνω. Σε άλλη σελίδα βρήκα άτομο που μετά απο 3 μήνες δουλειάς και με δίκτυο 150+ ατόμων λαμβάνει 200 ευρω την εβδομάδα. Με αναλογικά στοιχεία πρέπει ο φίλος σου στην τρίτη εβδομάδα να είχε στρατολογήσει 800+ άτομα. Κάνω κάπου λάθος στο συλλογισμό μου;

κανε του την προταση σου να δουμε θα ειναι ο 11 στους 11; :-D

Δημοσ.

ούτε ψάχνω πελάτες από εδώ μέσα.

Αυτό δεν το ξέρουμε.......

τελικά αν μπουν οι άλλοι θα βγάλουν; γιατι αν δεν εβγαζαν δε θα πασχιζαν τόσο να βάλουν άλλους !!!

.

αρα βγάζουν...

ή ψάχνουν άλλα θύματα μπας και πάρουν εστω πίσω αυτά που έβαλαν!!!

Δημοσ.

ναι κάνεις λάθος. δε χρειάζονται πολλοί. ο φίλος έχει μόλις 10 άτομα βάλει αυτός. Αυτοί οι 10 λοιπον έχουν βάλει κι αυτοί κάποιους (άλλος 1, άλλος 8, άλλος 6, άλλος 4). ΤΟυ έχουν μπει και στο ένα πόδι κι άλλοι από τους απο πάνω του (που κι αυτοί βάζουν τους δικούς τους), και ήδη μπήκε στην 2η κατηγορία παθητικού εισοδήματος, καθώς έχει ήδη κάτω του και στα 2 πόδια 180.

Αυτό σημαίνει 250 δολλάρια κάθε εβδομάδα, συν

- για τους 10 δικούς του πήρε 10 x 20 = 200

- όλοι όσοι μπαίνου ναπο κάτω ανα 6 δίνουν ένα μπόνους 200 ευρώ. άρα 180/6 = 30 εξάδες. άρα 30 εξάδες χ 200 ευρώ = 6.000

- επίσης υπάρχει κι ένα άλλο μπόνους αν βάλεις δικούς σε σύντομο διαστημα. αυτό το πήρε 2 φορές νομίζω, +400

- και τα 250 περίπου δολλάριο την εβδομάδα που επαιρνε για κανα μήνα πριν αλλάξει κατηγορία.

Φυσικά το τραγικότερο όλων, υπάρχουν άτομα που πληρώνουν αυτά τα σκουπίδια και σε πρίζουν ώρες και μέρες να πληρώσεις και εσύ

θα το πω για άλλη μια φορά. είναι τραγικό λάθος τους να σας τα πρίζουν. απλά πρέπει να το λενε μια φορά όπως σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά και μετά αν δουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι να πηγαίνουν στον επόμενο. Λάθος τους και χάνουν και χρόνο.

Αφου το εχεις ψαξει τοσο πολυ παω πασο κ συγνωμη

Τοτε το wiki λεει μλκιες ε?

http://en.wikipedia..../Pyramid_scheme

Απλα μωρε επειδη ειναι νομιμο το εχουν απαγορευσει σε 23 χωρες

Τσεκαρε κιολας να μου πεις που φορολογουνται τα λεφτα που περνεις...Μηπως ειναι καναδικο δολαριο? Λεω μηπως? Αν μπορεις να το βρεις αυτο.

ακόμα περιμένω να μου στείλεις το όνομα του δικηγόρου για να τσεκάρω αυτά που σου είπε. να τον πληρώσω να μου τα δώσει γραπτά σαν επαγγελματίας.

στο wiki λέει "Various forms of pyramid schemes are illegal in many countries"

Αυτό ακριβώς που είπα. Κάποιες μορφές, όχι όλες

υπάρχουν και μορφές που είανι νομιμες.

και φυσικά θέλει προσοχή οπουδήποτε και να δίνετε τα λεφτά σας.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξε ένα γυμναστήριο στη γειτονιά μου και μου δίνει 20 ευρώ για όποιον φέρω και επίσης μου δίνει κι ανα 6 άτομα (που δεν ειναι απαραίτητο να είανι δικές μου εγγραφές αλλά και τον "δικών" μου) κι άλλλα κλπ κλπκλπ

επίσης πλήρωσα και 300 ευρώ στο γυμναστήριο στην αρχή για να μπορώ να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του για πάντα (π.χ. 10 ευρώ ο μήνας αντί για 50).

Γράφτηκα λοιπόν και άρχισα να κάνω γυμναστική. έφερα και μερικούς άλλους κι έβγαλα και μερικά χρήματα. κάποιοι από αυτούς έφερεαν κι άλλους. όχι όλοι, κάποιοι ενδιαφερόνται μόνο για το γυμναστήριο, κάποιοι και να για να φερουν κι άλλους και να βγάλουν;

είανι πυραμίδα ;;;

μήπως με κορόιδεψαν ;;;;

τελικα εχει παρει ευρω η δολαρια;μια λες ευρω μια δολαρια.

ελα, εντάξει, αυτό είανι προφανώς λαθος μου από γρήγορο γράψιμο (η εταιρεία σε πληρώνει σε δολλαρια, αλλά από το ΑΤΜ εσύ σηκώνεις ευρώ. πλεον το ευρώ πέφτει, και περίπου είναι το ίδιο, είανι στο 1.2 οπότε δεν αλλάζει και πολύ τα νουμερα αυτό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...