kalogeros Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το τραγικό είναι ότι δυστυχώς όλοι αυτοί ψηφίζουν... Ίσως η πιο εύστοχη παρατήρηση μέχρι τώρα. Πάω να κλάψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ίσως η πιο εύστοχη παρατήρηση μέχρι τώρα. Πάω να κλάψω δυστυχώς αυτό είναι μεγάλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Πρόγραμμα κοινωνικής επανένταξης για συνεργάτες εταιριών δικτυακού μάρκετινγκ ξεκινά το Υπουργείο Υγείας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hippyhip Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 το θέμα με αυτήν την ιστορία είναι η εμπιστοσύνη που έχει ο καθένας σε φίλους και συγγενείς εγώ εκεί την πάτησα και δεν το έψαξα το θέμα (μαλακία μου ναι το ξέρω το εμαθα αν και αργα). Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα των περισσότερων που έμπλεξαν χωρίς να το καταλάβουν. Είμαι και εγώ απ'αυτούς! Το σόι μου μέσα.....!!! Πιστεύω ακράδαντα ότι αρκετοί από αυτούς που βρίσκονται ήδη μέσα, μπήκαν από σπόντα και τώρα τρέχουν να βγάλουν τα λεφτά που έβαλαν. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλοι αυτοί πιστεύουν σ'αυτό. Αλλά όπως έχω ήδη αναφέρει μιλάμε για πολύ νέα παιδιά που δεν έχουν ψηθεί ακόμα στη δουλειά ή έχουν δουλέψει ελάχιστα στη ζωή τους και 5-10 μεγαλύτερους που τους τη βάρεσε η κατάσταση όλη! Παρεμπιπτόντως φίλε μου, έστειλα το email που λέγαμε και μου ήρθε μια auto απάντηση ότι "δημιουργήθηκε ένα αίτημα που θα χρησιμοποιηθεί από το προσωπικό τους για να διαχειριστούν το μήνυμά μου". Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 παρακολουθω τέτοια θέματα εδω και καιρο , την πάτησε ενας πολυ δικος μου ανθρωπος και ειμαι λιγακι ευαισθητος .... το όλο θέμα ειναι απατη παιδια.... μην το ακουμπησετε καν ....καλυτερα πηγαινετε να πλυνετε πιατα .... θα μαλωσετε με όλους τους δικους σας και στο τελος θα κλαιτε για ότι έγινε .... μην δινετε σημασια σε τετοια άτομα , καλο τους κανετε ....τους βοηθάτε αν τους αγνοήσετε ....και δεν κανω πλακα .... εμεις για να συνεφέρουμε τον ανθρωπο μας στησαμε ολοκληρη επιχειρηση ...μέχρι που ο άντρας της της έστειλε ψευτικα χαρτια αιτησης διαζυγίου , μετα΄απο συμβουλη ειδικου ,,, μην τους δινετε βημα , και μην τους επιτρεπετε να σας λενε την κασετα τους.,,, ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ..... , καλο θα τους κανετε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 παρακολουθω τέτοια θέματα εδω και καιρο , την πάτησε ενας πολυ δικος μου ανθρωπος και ειμαι λιγακι ευαισθητος .... το όλο θέμα ειναι απατη παιδια.... μην το ακουμπησετε καν ....καλυτερα πηγαινετε να πλυνετε πιατα .... θα μαλωσετε με όλους τους δικους σας και στο τελος θα κλαιτε για ότι έγινε .... μην δινετε σημασια σε τετοια άτομα , καλο τους κανετε ....τους βοηθάτε αν τους αγνοήσετε ....και δεν κανω πλακα .... εμεις για να συνεφέρουμε τον ανθρωπο μας στησαμε ολοκληρη επιχειρηση ...μέχρι που ο άντρας της της έστειλε ψευτικα χαρτια αιτησης διαζυγίου , μετα΄απο συμβουλη ειδικου ,,, μην τους δινετε βημα , και μην τους επιτρεπετε να σας λενε την κασετα τους.,,, ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ..... , καλο θα τους κανετε .... τουλάχιστον κατάφερε να ξεφύγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ξέφυγε φιλε μου , αλλά τα τραυματα μεινανε... πάνω στην <<κάψα>> της να κάνει ΄όσο γινεται πιο πολλές στρατολογησεις (πρόσεξε δεν την ενδιέφερε να πουλησει το προιον) τα έσπασε και χάλασε τις σχεσεις με ανθρωπους που δεν έπρεπε .... όταν τα διαβαζω αυτα ανατριχιαζω .... ειδικα όταν την έβλεπα να κάνει με τα χέρια της ένα σχημα σαν τετραγωνο και να λέει : go diamond .... μακρυά παιδια...μακρυά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ringtone θα το κάνω λέμε http://www.youtube.com/watch?v=UqIzcNb3wvw 6 month pay membership commisions february come friend spyros and wake up me because say me please start fire you want to came with me or you not stay here oh yes come with you. ξέρω ξέρω το εχω ξαναβάλει .. απλα.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΜΕΕΕ :D 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Ringtone θα το κάνω λέμε http://www.youtube.com/watch?v=UqIzcNb3wvw 6 month pay membership commisions february come friend spyros and wake up me because say me please start fire you want to came with me or you not stay here oh yes come with you. ξέρω ξέρω το εχω ξαναβάλει .. απλα.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΜΕΕΕ :D χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μιλάμε έχω πεθάνει!!!!!!!! ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 μολις εχασα και εγω 30 λεπτα απο τη ζωη μου σημερα ακουγοντας ασυναρτησιες για το οτι θα καθομαι,θα πληρωνομαι,θα πηγαινω μπαχαμες τσαμπα και θα μενω στο ιδιο ξενοδοχειο με τους παικτες της Μπαρσελονα σε καθε ευρωπαϊκο παιχνιδι...............Και το ατομο που με πηρε τηλεφωνο να περασω απο την καφετερια "κατι να μου δειξει" ειναι συμφοιτητης μου στο πολυτεχνειο και απο τους καλους φοιτητες.......ελεος ρε γαμωτο........ουτε εγω εχω δουλεψει στη ζωη μου αλλα ξερω οτι για να βγαζεις εκατομμυρια και να καθεσαι πρεπει να σου χει φυγει ο κωλος και να χεις επενδυσει αλλα τοσα.......λιγος ρεαλισμος δεν βλαπτει.ΥΓ. Απαραιτητη προϋποθεση για την BMW να ειναι ασημι................Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 μολις εχασα και εγω 30 λεπτα απο τη ζωη μου σημερα ακουγοντας ασυναρτησιες για το οτι θα καθομαι,θα πληρωνομαι,θα πηγαινω μπαχαμες τσαμπα και θα μενω στο ιδιο ξενοδοχειο με τους παικτες της Μπαρσελονα σε καθε ευρωπαϊκο παιχνιδι............... Και το ατομο που με πηρε τηλεφωνο να περασω απο την καφετερια "κατι να μου δειξει" ειναι συμφοιτητης μου στο πολυτεχνειο και απο τους καλους φοιτητες.......ελεος ρε γαμωτο........ουτε εγω εχω δουλεψει στη ζωη μου αλλα ξερω οτι για να βγαζεις εκατομμυρια και να καθεσαι πρεπει να σου χει φυγει ο κωλος και να χεις επενδυσει αλλα τοσα.......λιγος ρεαλισμος δεν βλαπτει. ΥΓ. Απαραιτητη προϋποθεση για την BMW να ειναι ασημι................Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Πες του και εσυ οτι εισαι FAN της REAL 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Για εσας τους τυχερους της Αθηνας ειναι πολυ κοντα το επομενο μεγαλο διημερο πλυντηριο της WV. Για οσους ενδιαφερεστε, παρακαλουμε να προμηθευτειτε τα δικα σας γιαουρτια, ντοματες, ταραμοσαλατες και λοιπα ειδη για μια πιο "interactive" εμπειρια! Λογικες ερωτησεις, αντιλογος και αμφισβητηση απαγορευονται ρητα απο το καταστατικο της εταιριας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 • $199.00 per person• $398.00 with spouse seems legit 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brhcp Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Για εσας τους τυχερους της Αθηνας ειναι πολυ κοντα το επομενο μεγαλο διημερο πλυντηριο της WV. Για οσους ενδιαφερεστε, παρακαλουμε να προμηθευτειτε τα δικα σας γιαουρτια, ντοματες, ταραμοσαλατες και λοιπα ειδη για μια πιο "interactive" εμπειρια! Λογικες ερωτησεις, αντιλογος και αμφισβητηση απαγορευονται ρητα απο το καταστατικο της εταιριας. Συγνώμη θα πρέπει να πληρώσω 200$ για να ακούσω π@π@ριές από τον κάθε βλάκα???? Ήμαρτον τί άλλο θα ακούσουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Για εσας τους τυχερους της Αθηνας ειναι πολυ κοντα το επομενο μεγαλο διημερο πλυντηριο της WV. Για οσους ενδιαφερεστε, παρακαλουμε να προμηθευτειτε τα δικα σας γιαουρτια, ντοματες, ταραμοσαλατες και λοιπα ειδη για μια πιο "interactive" εμπειρια! Λογικες ερωτησεις, αντιλογος και αμφισβητηση απαγορευονται ρητα απο το καταστατικο της εταιριας. Koιτα ομως ρε παιδι μου ε, τοσα λεφτα βγαζουν και ενα σνακ ή μια πορτοκαλα δε λενε να σερβιρουν.. Ζαμε των ζαμων 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις