Muchacho Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Το χειροτερο ειναι πως σε τετοιου ειδους εταιριες υπαρχουν ορισμενα ζωα πουπροσπαθουν να τους προστατεψουν και να τους δικαιολογησουν με επιχειρηματα του κωλου.Η πλυση εγκεφαλου εχει φτασει σε αλλο επιπεδο..
militarist Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Το χειροτερο ειναι πως σε τετοιου ειδους εταιριες υπαρχουν ορισμενα ζωα πουπροσπαθουν να τους προστατεψουν και να τους δικαιολογησουν με επιχειρηματα του κωλου.Η πλυση εγκεφαλου εχει φτασει σε αλλο επιπεδο.. όπως είπες ΖΩΑ ....!!!!!!!!
dragonis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Το χειροτερο απ' ολα σε πολλα ποστ που διαβασα απ' το thread ειναι οτι ο καθενας αραδιαζει το μακρυ και το κοντο του. Κλασσικη ιδιοσυγκρασια ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΕ ΑΡ**ΙΑ. Πολλοι απο εδω δεν εχουν δει καν καποια παρουσιαση και εκφερουν αποψεις απο ανωνυμα blog οταν η WV εχει να δειξει 7 χρονια λειτουργιας και επιτυχιας. Δεν γυρισε κανεις να σας πει οτι αυτο που κανει ειναι ευκολο, αλλα ειναι απλο. Δεν υποσχεται κανεις βροχη απο λεφτα και ουτε ευκολα κερδη. Μονο οσοι αποφασισουν να αλλαξουν τη ζωη τους το κανουν. Αποκαλειτε μια ιδεα απατη οταν αυτοι οι οποιοι γραφουν στα blog εχουν ως διαπιστευτηριο το ονομα crazysakis2453 ενω η WV τη Mastercard, τη Rovia, τουριστικους κολλοσους οπως τα Marriott Hotels, τα Hilton κ.α ενω επισης και την ΙΑΤΑ. Ολοι αυτοι που λειτουργουν τοσα χρονια γιατι να ρισκαρουν να βαλουν το ονομα τους διπλα σε μια απατη, σε μια φουσκα; (οσο για την φορολογηση, παλι καταφευγετε σε παραπληροφορηση. Στους ορους της εταιριας αναφερεται ρητα πως καθε αντιπροσωπος ειναι υπευθυνος να δηλωνει τα κερδη του συμφωνα με την αντιστοιχο φορολογικο συστημα σε καθε χωρα. Αν αυτος δεν το κανει οπως ειπαν καποιοι προηγουμενως ας τους πιασει η εφορια. Η ιδια η εταιρια παρεχει αποδειξεις για καθε συναλλαγη ΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΜΗ) Σε μεγαλο βαθμο φταινε βεβαια και αυτοι που σας πιεσαν. Η ολη λογικη σε αυτο το θεμα ειναι να παρεις τα αγαπημενα σου προσωπα (αρχικα) και να τους δειξεις πρωτα εναν τροπο να ταξιδευουν φθηνοτερα και στη συνεχεια ενα επιχειρηματικο plan B για οσους θελουν ενα εξτρα εισοδημα. Κανεις δεν πιεζει κανεναν και ουτε υπαρχει λογος να διακυβευονται σχεσεις. Οπως λεει ενας μεγαλος εκπαιδευτης στην εταιρια Some will, Some won't, SO WHAT? Δεν παρακαλαμε κανεναν, δινουμε ευκαιριες στα κοντινα μας ατομα. Αν απλα δεν σας αρεσει, δεν το θελετε ή οτιδηποτε αλλο το μονο που εχετε να κανετε ειναι μην ασχοληθειτε. Δεν σας βαζει κανεις το πιστολι στον κροταφο, ο καθενας κανει τις δικες του επιλογες σ' αυτη τη ζωη. Τωρα κατι τελευταιο και αυτο που με πειραζει περισσοτερο ειναι ο φθονος και η κακια που βγαζουν μερικα ατομα σε αυτο το thread. Χαρακτηρισμοι οπως ζωα, βοδια κλπ δειχνουν απλα την παιδεια αυτων που τους χρησιμοποιουν και προσβαλλουν τα ατομα που πιστεψαν σε μια ιδεα και προσπαθουν να αλλαξουν τη ζωη τους. Αν δεν δουλεψει θα εχουν χασει καποια λεφτα, κακο στον εαυτο τους κανουν, σε κανεναν αλλο. Σημερα στις μερες του Internet πολλοι ξεχνουν κατι αρκετα σημαντικο κατ' εμε, μια φράση που αποδόθηκε στον Σωκράτη από τον σκεπτικιστή φιλόσοφο Αρκεσίλαο: εν οιδα οτι ουδεν οιδα. Σημερα δεν ξερουμε, τι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. Αν πραγματικα θελει καποιος να δει τι ειναι να παει σε μια παρουσιαση και για βαλουμε στην ακρη συνωμοσιες περι πλυσεων εγκεφαλου, οποιος φοβαται και πιστευει πως ενας ξενος με 2 γλυκολογα θα τον τουμπαρει, να αφησει λεφτα και πιστωτικες σπιτι του και να πει και ψευτικο ονομα. Η παραπληροφορηση ειναι χειροτερη απ' την αγνοια, λασπες και υβρεις μπορει να διαδιδει ο καθενας.
angmar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλά μιλάμε, μας έκανες τα μούτρα κρέας, μας έβαλες στη θέση μας, τσουτσούριασαν τ @@ μας (αυτά του Ελληνάρα που αναφέρεις)...
dragonis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 . Ποιούς θα βρω μετά? Και έτσι κατάλαβα πως έστω για λίγα λεπτά σκέφτηκα σαν αυτούς. Δηλαδή να τους βλέπω όλους ως χρήμα και τίποτα άλλο. Και κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν θέλω ποτέ στην ζωή μου να γίνω ένα κουφάρι που περιφέρεται πρήζοντας συγγενείς και φίλους να δώσουν από το υστέρημά τους για να βγάλω εγώ περισσότερα λεφτά. Στην ζωή δεν είναι το παν τα λεφτά. Μην σώσω και αποκτήσω ποτέ mercedes. Από μια άλλη οπτική γωνία, η εταιρία αυτή αποπροσανατολίζει τα μέλη της από τα σοβαρά προβλήματά τους με την νοοτροπία πως μπορείς να βγάλεις λεφτά απλά με το να κάθεσαι. Το εύκολο χρήμα διαφθείρει τον άνθρωπο. Η απάντηση που έδωσα ήταν φυσικά όχι και σε όσους θα τους παρουσιάσουν αυτή την "ιδέα" θα έλεγα να το σκεφτούν αρκετά καλά προτού γίνουν μέλη. Φιλε μου χωρις να θελω να σε προσβαλω και συ σπερνεις την παραπληφορηση. Εγγραφωντας νεα ατομα ως αντιπροσωπος δεν εχεις ουσιαστικο οφελος, παιρνεις 20$. Τι σκατα θα τα κανεις τα 20 δολλαρια; Ελυσες τα οικονομικα σου προβληματα ετσι; Θα επωφεληθεις απ' ολη την ιδεα αυτη μονο αν δουλεψεις με αυτους που γραφεις στην εταιρια παντα με τη βοηθεια αυτων που εφεραν εσενα. Επαναλαμβανω ολα αυτα δεν τα λεω με διαθεση να σε προσβαλλω. Καλά μιλάμε, μας έκανες τα μούτρα κρέας, μας έβαλες στη θέση μας, τσουτσούριασαν τ @@ μας (αυτά του Ελληνάρα που αναφέρεις)... Και μενα τα επιχειρηματα σου με καθηλωσαν. Εχεις τελειωσει καποια σχολη ισχυρης επιχειρηματολογιας;
angmar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Τσάκαλος είσαι, αλλά εκτός αυτού, έχουν αναφερθεί πάμπολα σε αυτό το θέμα και σε διάφορα άλλα. Το θέμα είναι ότι εμείς τα γράφουμε, αλλά η κασέτα κασέτα.
dragonis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Τσάκαλος είσαι, αλλά εκτός αυτού, έχουν αναφερθεί πάμπολα σε αυτό το θέμα και σε διάφορα άλλα. Το θέμα είναι ότι εμείς τα γράφουμε, αλλά η κασέτα κασέτα. Είναι εμφανές ότι και συ συγκεκριμένα τα γράφεις καθώς δεν ασχολείσαι καν. Ας επαναλαβω λοιπον οτι ο καθενας κανει τις επιλογες του σ' αυτη τη ζωη και πραττει αναλογως. Ο λογος που εγραψα σ' αυτο το ποστ ηταν το γεγονος οτι η ειρωνια, οι υβρεις και οι προσωπικες επιθεσεις ΕΔΩ, επικροτουνται οπου σε αλλα θεματα δεν επιτρεπονται καν. Βεβαια θα μου πεις ελευθερο internet εχουμε και ο καθενας γραφει τους κανονες του φορουμ στις @ρχιδ@ρες του. Λογικο.
angmar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Επειδή έχει ώρα η ταινία μέχρι να τελειώσει, ας ρωτήσω. Πως είναι εμφανές ότι δεν ασχολούμαι καν;
georgep800 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Το χειροτερο απ' ολα σε πολλα ποστ που διαβασα απ' το thread ειναι οτι ο καθενας αραδιαζει το μακρυ και το κοντο του. Κλασσικη ιδιοσυγκρασια ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΕ ΑΡ**ΙΑ. Πολλοι απο εδω δεν εχουν δει καν καποια παρουσιαση και εκφερουν αποψεις απο ανωνυμα blog οταν η WV εχει να δειξει 7 χρονια λειτουργιας και επιτυχιας. Δεν γυρισε κανεις να σας πει οτι αυτο που κανει ειναι ευκολο, αλλα ειναι απλο. Δεν υποσχεται κανεις βροχη απο λεφτα και ουτε ευκολα κερδη. Μονο οσοι αποφασισουν να αλλαξουν τη ζωη τους το κανουν. Αποκαλειτε μια ιδεα απατη οταν αυτοι οι οποιοι γραφουν στα blog εχουν ως διαπιστευτηριο το ονομα crazysakis2453 ενω η WV τη Mastercard, τη Rovia, τουριστικους κολλοσους οπως τα Marriott Hotels, τα Hilton κ.α ενω επισης και την ΙΑΤΑ. Ολοι αυτοι που λειτουργουν τοσα χρονια γιατι να ρισκαρουν να βαλουν το ονομα τους διπλα σε μια απατη, σε μια φουσκα; (οσο για την φορολογηση, παλι καταφευγετε σε παραπληροφορηση. Στους ορους της εταιριας αναφερεται ρητα πως καθε αντιπροσωπος ειναι υπευθυνος να δηλωνει τα κερδη του συμφωνα με την αντιστοιχο φορολογικο συστημα σε καθε χωρα. Αν αυτος δεν το κανει οπως ειπαν καποιοι προηγουμενως ας τους πιασει η εφορια. Η ιδια η εταιρια παρεχει αποδειξεις για καθε συναλλαγη ΟΝΤΑΣ ΝΟΜΙΜΗ) Σε μεγαλο βαθμο φταινε βεβαια και αυτοι που σας πιεσαν. Η ολη λογικη σε αυτο το θεμα ειναι να παρεις τα αγαπημενα σου προσωπα (αρχικα) και να τους δειξεις πρωτα εναν τροπο να ταξιδευουν φθηνοτερα και στη συνεχεια ενα επιχειρηματικο plan B για οσους θελουν ενα εξτρα εισοδημα. Κανεις δεν πιεζει κανεναν και ουτε υπαρχει λογος να διακυβευονται σχεσεις. Οπως λεει ενας μεγαλος εκπαιδευτης στην εταιρια Some will, Some won't, SO WHAT? Δεν παρακαλαμε κανεναν, δινουμε ευκαιριες στα κοντινα μας ατομα. Αν απλα δεν σας αρεσει, δεν το θελετε ή οτιδηποτε αλλο το μονο που εχετε να κανετε ειναι μην ασχοληθειτε. Δεν σας βαζει κανεις το πιστολι στον κροταφο, ο καθενας κανει τις δικες του επιλογες σ' αυτη τη ζωη. Τωρα κατι τελευταιο και αυτο που με πειραζει περισσοτερο ειναι ο φθονος και η κακια που βγαζουν μερικα ατομα σε αυτο το thread. Χαρακτηρισμοι οπως ζωα, βοδια κλπ δειχνουν απλα την παιδεια αυτων που τους χρησιμοποιουν και προσβαλλουν τα ατομα που πιστεψαν σε μια ιδεα και προσπαθουν να αλλαξουν τη ζωη τους. Αν δεν δουλεψει θα εχουν χασει καποια λεφτα, κακο στον εαυτο τους κανουν, σε κανεναν αλλο. Σημερα στις μερες του Internet πολλοι ξεχνουν κατι αρκετα σημαντικο κατ' εμε, μια φράση που αποδόθηκε στον Σωκράτη από τον σκεπτικιστή φιλόσοφο Αρκεσίλαο: εν οιδα οτι ουδεν οιδα. Σημερα δεν ξερουμε, τι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ. Αν πραγματικα θελει καποιος να δει τι ειναι να παει σε μια παρουσιαση και για βαλουμε στην ακρη συνωμοσιες περι πλυσεων εγκεφαλου, οποιος φοβαται και πιστευει πως ενας ξενος με 2 γλυκολογα θα τον τουμπαρει, να αφησει λεφτα και πιστωτικες σπιτι του και να πει και ψευτικο ονομα. Η παραπληροφορηση ειναι χειροτερη απ' την αγνοια, λασπες και υβρεις μπορει να διαδιδει ο καθενας. Πιο άκυρο δεν θα μπορούσε να είναι το μήνυμα σου. Δεν μας γράφεις το πιο ουσιαστικό πράγμα. ΠΩΣ βγάζεις χρήματα απο αυτήν την απάτ... εεεε εταιρία ήθελα να πω;;;;;;; Γράφεις όσο πιο πολλά μέλη μπορείς; Παίρνεις ποσοστά απο αυτό; Τι ακριβώς; Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι προσπαθείς να βγάλεις κέρδος, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!(και μετά μου λες για αρχές και αρχαίους φιλόσοφους). Τώρα όσον αφορά το επιχείρημα ότι επωφελήσε απο τα ταξίδια, είναι απλά για γέλια. Και εξηγούμε δίνοντας συγκεκριμένο παράδειγμα. Μήνα Ιανουάριο έψαχνα να κλείσω χειμερινό προορισμό και είπα σε ένα καλό φίλο και μάλιστα εξαπατημένο(είναι μέλος της wv) να μπούμε να δούμε καμιά προσφορά(μετά έμαθα ότι δεν θα μπορούσα να την επωφεληθώ, γιατί ισχύει μόνο για το εξαπατημένο μέλος συν το άτομο που θα το συνοδεύει, αλλά αυτό είναι άλλο ανέκδοτο). Τέσπα, μπαίνω λοιπόν στο σύστημα απο τον λογαριασμό του ώστε να δω τι παίζει σχετικά με τα ταξίδια και είχε τους πιο άκυρους προορισμούς. ΟΛΟΙ εκτός περιόδου. Για παράδειγμα, πεντάστερο ξενοδοχείο.. στην Μύκονο. Μήνα Φεβρουάριο! Παίζει να είσαι ο ένας και μοναδικός πελάτης στο ξενοδοχείο! Μη σου πω σε ολόκληρο το νησί! Μια απο τα ίδια και όλοι οι άλλοι προορισμοί. Όλοι νησιά! Εκτός τόπου και χρόνου. :geek: Το έψαξα αναλυτικά για χειμερινούς προορισμούς σε Ελλάδα-Εξωτερικό, αλλά δεν είχε απολύτως τίποτα. Επίσης όλοι οι προορισμοί εξωτερικού(όλοι τελείως άκυροι), ήθελαν το λιγότερο ένα χιλιάρικο σε εισιτήρια. Γιατί οι προσφορές αναφέρονται μόνο σε ξενοδοχεία και όχι σε ολόκληρα πακέτα. Και για να συνοψίσω: 1. Το "προϊόν" της εταιρίας, τα ταξίδια δηλαδή, είναι τελείως άχρηστο. ΣΑΒΟΥΡΑ. 2. Απο το όλο παρατράγουδο ο μόνος τρόπος να βγάλεις λεφτά, είναι να πουλήσεις όλους τους φίλους σου, να γίνεις ο πριξ@ρχιδ@ς του χωριού σου, έχοντας αποκομίσει το αστρονομικό ποσό της μιας ολόκληρης χούφτας δολαρίων. 5
Fan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Φίλε dragonis πιστεύω θα λάβεις την πρέπουσα απάντηση όταν ξυπνήσει ο militarist και δει το post σου. 1
beastgr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 @dragonis. OK όντως και εμένα μου αρέσει να μιλάω με στοιχεία και χωρίς να προσβάλλω κανέναν. Οπότε επέτρεψέ μου να ετοιμάσω ένα ωραίο ποστ για όσα έχω μάθει για την φανταστική αυτή εταιρία και θα ήθελα τα σχόλιά σου. Μέχρι τότε για ρίξε μια ματιά στο post #394 και θα ήθελα μερικά σχόλια πάνω σε αυτό. Και επίσης θα ήθελα να ξέρω αν τα υποψήφια μέλη ενημερώνονται πάνω σε αυτό κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων ή απλά τους λένε ότι θα γίνουν εκατομμυριούχοι πολύ εύκολα. Αν δεν ενημερώνονται θα ήθελα να μάθω πως θα ένοιωθες αν γραφόσουν στην εταιρία έχοντας μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Εμένα μόνο η λέξη απατημένος μου έρχεται στο μυαλο...
Finn Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Όπως είπα και προηγουμένως, δε ζούμε σε μια ιδανική κοινωνία. Κανείς δε θα σου πει που ειναι κρυμμένα τα λεφτά και το χρυσάφι, θα σε σκοτωσουν αν δούνε ότι έμαθες που βρισκονται κρυμμένα τα λάφυρα. Και ξαφνικά βγαίνει καποιος και μας λέει βλάκες επειδή δε δεχόμαστε να πάρουμε μέρος στο κόλπο.<br><br> No thanks. Προτιμώ να δουλέψω για τα λεφτά μου. That's how I ve been raised.<br><br> Βλέποντας τα videos απ τις συγκεντρώσεις τους βλέπω και το επίπεδο απελπισίας τους. Κάνουν κρα για νέα θύματα φωνάζοντας you should be here, καταντανε γραφικοί χορεύοντας συρτακια και χασαποσερβικα και βγάζουν φωτογραφίες λες και ειναι στο Jurassic park. Seriously guys, there is a lot of us out there who havent been infected. Αποστολή από το HTC One X με τη χρήση Insomnia App
Erevus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 "Μονο οσοι αποφασισουν να αλλαξουν τη ζωη τους το κανουν." Μέχρι εκεί διάβασα, και απαξιώ να διαβάσω παρακάτω. Αυτό το "να αλλάξουν τη ζωή τους" τελικά πρέπει να είναι η επίσημη ατάκα των αφελών αυτής της "εταιρείας". Στη συνάντηση που πήγα, με σύστησαν σε μια χοντρούλα που εκείνη την ώρα έτρωγε τυρόπιτα και και το πρώτο μου είπε, καθώς ήταν μπουκωμένη από τη σφολιάτα, ήταν: "καλωσόρισες, είσαι έτοιμος από σήμερα να αλλάξεις τη ζωή σου;". Υποψιασμένος φυσικά εγώ, καθώς έχω πάει και στο παρελθόν σε αντίστοιχες ανοησίες τύπου "δικτυακό marketing" (aka πυραμίδες) της απάντησα αφοπλιστικά: "όχι, δεν σκοπεύω ακόμα να παντρευτώ". Πώς γίνεται πάντως ρε παιδιά να εμφανίζονται κάθε τόσο νέοι υποστηρικτές αυτής της "εταιρείας" και αυτοί να έχουν το πολύ 1-2 μηνύματα στο ενεργητικό τους; 1
angmar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μα γράφονται μόνο και μόνο για να μας ανοίξουν τα μάτια, από καθαρό αλτρουισμό κι εμείς τους αμφισβητούμε κι από πάνω. 6
newtech Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Εγω θα πω ενα.. Σωστη εταιρια ειναι αυτη που σε πληρωνει οταν πουλας το ΠΡΟΙΟΝ. Σε καμια φαση δεν ειδα να λεει.. Πουλας ενα ταξιδι 1000ευρω παιρνεις COMMISION 10% ΟΧΙ. Δεν σου λεει ΚΑΝΕΙΣ να το κανεις αυτο. Ολοι σε πριζουν να γραφεις ΝΕΑ ΜΕΛΗ.. Ετσι λειτουργει μια εταιρια? Δηλαδη ανοιγω εγω πχ μια εταιρια με ΚΑΦΕΔΕΣ και προσλαμβανω ενα παιδι.. Θα τον πληρωνω βαση του ΠΟΣΟΥΣ καφεδες θα πουλησει .. η βαση ποσους φιλος θα βαλει να δουλευουν για αυτον? Αν θελει ας στελνει τους καφεδες σε 1000 ατομα.. δικο του θεμα.. σαν ΕΤΑΙΡΙΑ δεν θα πρεπει να τον πληρωσω με βαση τους ΚΑΦΕΔΕΣ που πουλησε? Απλα πραγματα... Οταν λοιπον καει μια εταιρια οχι να κανει Promote & Sell αλλα να κανει Recruit (και οχι δωρεαν) ε τοτε συγνωμη αλλα σαφος και προκειτε για απατη 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις