Προς το περιεχόμενο

Κατι πολυ περιεργο συμβαινει (worldventures)

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλη σταδιοδρομια τσακαλια.. σας το ευχομαι ειλικρινα αλλα ειστε απο το συστημα καταδικασμενοι να αποτυχετε κ το ξερετε.. 

Δεν θα κατσω να αναλυσω παραπανω γιατι ηδη πολυ ασχοληθηκα.. Οποιος δεν εχει ιδεα για κατι μπορει να λεει οτι γουσταρει κ εγω δεν ειμαι αυτος που θα του πει το αντιθετο.. τα λεμε

Ρε φίλε, έχεις κάνει 3 ποστ και νομίζεις ότι ασχολήθηκες πολύ; Έτσι θα πιάσεις πελάτες;

Δόσε μας τα φώτα σου σχετικά με την εμπειρία σου. Πες μας πόσο καιρό είσαι μέσα και πόσα χρήματα έχεις βγάλει αυτόν τον καιρό. Έχεις βγάλει παραπάνω από τα 9 δολάρια του DimisMaria, τον οποίο ειρωνέυτηκες;

Εκτός εάν είσαι απασχολημένος με το να βολτάρεις την καινούρια σου BMW που σου χάρησε η WV, οπότε πάω πάσο.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλη σταδιοδρομια τσακαλια.. σας το ευχομαι ειλικρινα αλλα ειστε απο το συστημα καταδικασμενοι να αποτυχετε κ το ξερετε.. 

Δεν θα κατσω να αναλυσω παραπανω γιατι ηδη πολυ ασχοληθηκα.. Οποιος δεν εχει ιδεα για κατι μπορει να λεει οτι γουσταρει κ εγω δεν ειμαι αυτος που θα του πει το αντιθετο.. τα λεμε

εεεε τώρα με απογοητευεις.....τόσο ευκολα φευγεις????

έλα πες μας για την εταιρια , θα κάτσω ησυχος....!!!!!!!!!!

bro δεν πιστεύω να χαλιέσαι που σου έφαγε ένας με μονοψήφιο iq και ποιο χαζός από εσένα 300 ευρουλάκια και θα πουλούσες και την μάνα σου για να πάρεις τα 30 ευρώ σου πίσω ε?

ps1: είστε μία κακιά αρρώστια και κρίμα που δεν σας αντιμετωπίζουν έτσι

ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? Εδώ και κάμποσες σελίδες λένε όλοι τα αρνητικά με επιχειρήματα... εγώ και όλοι είμαστε σαφώς ανοιχτοί σε επιχειρήματα και να παραδεχτούμε αν κάνουμε λάθος. αλλα το να μας λες.. θα αποτύχετε και καλή ζωή και ότι νάναϊ.. δεν είναι επιχείρημα. Με χαρά να δεχτώ (και δεν με νοιάζουν τραπεζικοί λογαριασμοί και φωτοτυπίες) ότι βγάζεις χρήματα και να μας πεις τον τρόπο η έστω να μας μιλήσεις εσύ για τα θετικά τις εταιρίας.. όπως μιλάνε εδώ για τα αρνητικά. στο finale διάλογο κάνουμε και μπορεί όντως να έχουμε παραβλέψει κάτι που εσύ ως φίλος τις VW μπορείς να μας διαφωτισεις.
Και δεν μιλάω καθόλου ειρωνικά...
  • Like 2

ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? Εδώ και κάμποσες σελίδες λένε όλοι τα αρνητικά με επιχειρήματα... εγώ και όλοι είμαστε σαφώς ανοιχτοί σε επιχειρήματα και να παραδεχτούμε αν κάνουμε λάθος. αλλα το να μας λες.. θα αποτύχετε και καλή ζωή και ότι νάναϊ.. δεν είναι επιχείρημα. Με χαρά να δεχτώ (και δεν με νοιάζουν τραπεζικοί λογαριασμοί και φωτοτυπίες) ότι βγάζεις χρήματα και να μας πεις τον τρόπο η έστω να μας μιλήσεις εσύ για τα θετικά τις εταιρίας.. όπως μιλάνε εδώ για τα αρνητικά. στο finale διάλογο κάνουμε και μπορεί όντως να έχουμε παραβλέψει κάτι που εσύ ως φίλος τις VW μπορείς να μας διαφωτισεις.
Και δεν μιλάω καθόλου ειρωνικά...

[offtopic]

Σταμάτα ρε συ να τη γράφεις ως VW. Είναι άλλο πράγμα η WorldVentures (WV) και άλλο η VolksWagen (VW) :-)

[/offtopic]

• Like 5

Χωρίς καμία ντροπή, κολπάκια για να "ρίξεις" το θύμα : http://www.youtube.com/watch?v=vjJvIDwItyc

Το κακό είναι πως μια φίλη μου έχει πέσει θύμα αυτής της απάτης, από εκείνην άλλωστε άκουσα για την WV και ένιωσα αηδία όταν προσπάθησε να το κάνει σε μένα, αλλά το απέφυγα διακριτικά. Μην θέλοντας να τη προσβάλλω δεν της είπα κάτι άσχημο (άλλωστε ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του) αλλά θέλω με κάποιο τρόπο να της δώσω να καταλάβει πως είναι μια καλοστημένη παγίδα όλο αυτό. Δυστυχώς τα θύματα βλέπουν το τυρί (ταξίδια σε εξωτικά μέρη, bmw, λεφτά,καλοπέραση) αλλά δεν βλέπουν την φάκα (πλύση εγκεφάλου, χαμένα λεφτά, χαμένος χρόνος, και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΧΑΜΕΝΕΣ ΦΙΛΙΕΣ...)...

[offtopic]

Σταμάτα ρε συ να τη γράφεις ως VW. Είναι άλλο πράγμα η WorldVentures (WV) και άλλο η VolksWagen (VW) :-)

[/offtopic]

:D χαχαχα πλακα κανω ρε συ.. οπως γραφω και WorldVultures ;) (ορνεα) :D αλλα οκ.. μην θεωρηθεί και διαφήμιση :D

• Like 2

Ζούμε σε τέτοια κωλοκοινωνία που ο άλλος άμα βρει χρυσορυχείο θα το φυλάει με νύχια και με δόντια μη του φάνε το χρυσάφι και ξαφνικά οι τύποι αυτοί μας λένε αδαείς και χαζούς γιατί δε θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι που θα μας κάνει εκατομμυριούχους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Ζούμε σε τέτοια κωλοκοινωνία που ο άλλος άμα βρει χρυσορυχείο θα το φυλάει με νύχια και με δόντια μη του φάνε το χρυσάφι και ξαφνικά οι τύποι αυτοί μας λένε αδαείς και χαζούς γιατί δε θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι που θα μας κάνει εκατομμυριούχους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Μα γιατί??????????????????????????????

τα παιδιά και η WV θέλουν το καλό σας........

http://www.youtube.com/watch?v=UqIzcNb3wvw

6 month pay membership commisions
february come friend spyros and wake up me because say me please start fire 
you want to came with me or you not stay here oh yes come with you.

20230403.jpg

απίστευτα αγγλικά μιλάμε...............................................

κάτι καίγετε κατάλαβα.......ξεχασε το σίδερο στην μπρίζα και πήρε φωτιά το σπίτι?????

αααα!!!!!  μάλλον σκέφτετε ,..... άρε Σπύρο, τι φώτια μου άναψες , πάνε 300+ ευρω....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...