manosnik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Όλα αυτά που βλέπω και ακούω, μου θυμίζουν παραθρησκευτική οργάνωση... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 . Υ.Γ.3 militarist σ'ευχαριστώ γιατί μου έδωσες ιδέα για το τί φωτό να βάλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Όλα αυτά που βλέπω και ακούω, μου θυμίζουν παραθρησκευτική οργάνωση... Δεν έχεις και άδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ...και ένας είναι ο θεος...τα λευτα.... άντε παλιομ...κες της WV. Sent from my Tania Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ΑΑΑΑΧ αντε καντε κατι για το THREAD αυτο.. Μα κανενα καλο παιδι της VW δεν ερχετε?? ΓΙΑΤΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Απελπίστηκαν ότι θα βρουν εδώ άλλα κορόϊδα, εε συνέταιρους ήθελα να πω, που θα μοιραστούν τον πλούτο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laspiz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εμενα μου αρεσουν οι Red hot chilli peppers! Το λογικο ειναι να μην αρεσουν σε ολους... Οταν κατι δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι ειναι scam.. ολοι εδω μεσα το παιζετε κ καλα ντεμεκ σωστοι αλλα ενα θα σας πω.. οποιος εχει την σφηγκα σφηγκεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Πόσα έδωσες σε σεμινάρια για να σου πασάρουν αυτό το εκπληκτικό επιχείρημα; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laspiz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Κ εμενα με πηρε ο κολλητος μ πριν λιγους μηνες κ μου λεει ελα να σου δειξω κατι θα σου αρεσει κ αλλα τετοια.. Οντα ¨κολλητος" μου πηγα με την αρραβωνιαστηκια μου.. Μας συστηνει εναν τζιτζιφιογκο ως καλου του φιλο κ παλιο του συμμαθητη ο οποιος θα μας εκανε κ την παρουσιαση.. Στην αρχη μ αρεσε αλλα αργοτερα οταν αρχισαν τα 300αρια καπου καταλαβα τι γινετε.. Η κοπελα μ μου ελεγε μην μπεις μην κλεισουμε το σπιτι μας απο το πρωτο δευτερολεπτο της παρουσιασης(γυναικειο ενστικτο) ... Με τα πολλα τελειωνει η παρουσιαση κ του λεω αντε πες μπηκα κ που θα βρω τα ατομα.. κ μου λεει βγαλε το κινητο σ και γραψε ολα τα ονοματα κ τα τηλεφωνα σε ενα χαρτι π μου εδω σε.. εγραψα 3-4 μονο κ σιγα σιγα γυρνουσε στο μυαλο μ ποσο απατη μπορει να ειναι... Τ λεω θα το σκεφτω για να με αφησει ησυχο και πινουμε το ποτο μας σαν παρεα.. Μετα απο κανα τεταρτο ο "κολλητος" μου μ λεει εγω μπηκα κατευθειαν παντως αξιζει κ τετοια.. Αλλα το καλο ειναι οταν μετα απο ωρα μ λεει"Να εγω ποση ωρα ξερω το παιδι 1-2 ωρες? και μπηκα,,, εσυ δν εμπιστευεσαι εμενα?" Κ εδω λεω οπα... Καλα συμμαθητεσ δεν εισασταν κ καλοι φιλοι οπως κ μου ειπες? και αρχισε να τα μασαεεειιιιι.. Κ μετα λεω καταλαβα,,, Κ απο τοτε εχω κοψει τα πολλα πολλα.. Ενταξει τους κανουν πλησσει εγκεφαλου κ τους τρωνε τα λεφτα... Προσφατα ειχαν παρουσιαση στην ξανθη σε ενα ξενοδοχεο παλαιοτερα στο πανηγυρι στην αλεξανδρουπολη οπου ανεβασατε κ σχετικο ΛΙΝΚ... Τν φεβρουαριο barcelona οπου ηθελε κ 150 ευρο για να δεις μονο το σεμιναριο.. Δλδ υπολογισε κανα 500 για 2 μερες... Πριν κατι μερες πηγε αθηνα .. Ολα αυτα εννοειτε με βενζινες απο την τσεπη του κ εισιτηρια ενα σορο..... Ειναι μελος απο τον Σεπτεμβριο του 2012 και κανει παρουσιασεις παντους.. θεσσαλονικη-ξανθη-αλεξ/πολη-σερρες... Κ ακομα ουτε ενα ατομο μεσα... Υ.Γ. Σας καταλαβαν ρεεεεεεε... Εγω του δινω διαρκεια ζωης μεχρι τον αλλο χειμωνα το ΠΟΛΥ... αντε ρε προβατα π σας ταξαν φυκια για μεταξοτες κορδελες κ μπηκατε.. Βρε ο...στ απο την καθημερινοτητα μας βαρεθηκαμε να ακουμε τις π@π@ριες σας.. Ακου εκει πηγε ο αλλος να βαλει χερι στην τσεπι μ κ στν προυπολογισμο μου.. Ντεμεκ ο αλλος ηταν στρατιωτικος κ εφυγε κ χεζετε στο ταλιρο τωρα κ ιστοριες για αγριους... ΚΡΧΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.. Κ ειναι κ κακο μαρκετινγκ η WV .. Βγαζουν φοτος 3 μαμακες σε πορσε κ BMW πανω και το εχουν ως αποδειξη,.. Κ εναν παππου που του δωσανε 300 ευρο παραπανω τνμηνα στην συνταξη του για να παρει τα φαρμακα του αλτσχαιμερ κ κανει τον ΚΡΑΧΤΗ.. Να ψοφησε!$ βρωμ()γερ3.. ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ neobux.com κ ειμαι μεσα 25 ημερες κ εχω βγαλει ηδη 9 δολλαρια.. κ δεν εχω δωσει φραγκο... Αν εδινα τα λεφτα τους στν αγορα διαφημιστων στο neobux θα ειχαν βγαλει στην χειροτερη τα διπλα απ οσα εβαλαν.. ΖΩΑ. καλη τυχη με τα 9 ευρο φιλε οταν δεν εχεις να δωσεις γαλα στο παιδι σου μπες να δεις καμια διαφημηση κ ολα καλα θα πανε... φελε Πόσα έδωσες σε σεμινάρια για να σου πασάρουν αυτό το εκπληκτικό επιχείρημα; Σου αρεσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δυο-τρία χρόνια πριν μια παλιά συμμαθήτρια μου πε το παραμύθι μέσω facebook αλλά την έκοψα με τη μία. Σήμερα ένας απ το χωριό με ρώτησε αν ξέρω κάτι γιατί λέει γίνεται πολύς ντόρος στην περιοχή (είμαι UK οπότε δε ξέρω για τι ντόρο μιλάει). Οπότε επεκτείνονται πατώντας σε εγκεφαλικά νεκρούς απ ότι φαίνεται. Αύριο για καλό και για κακό θα κάνω τηλεφωνάκι Ελλάδα μήπως και την πάτησε κάποιος γνωστός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Αυτό, το ότι στα "ξαφνικά" σε θυμούνται παλιοί γνωστοί που είχες να πεις καλημέρα χρόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εμενα μου αρεσουν οι Red hot chilli peppers! Το λογικο ειναι να μην αρεσουν σε ολους... Οταν κατι δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι ειναι scam.. ολοι εδω μεσα το παιζετε κ καλα ντεμεκ σωστοι αλλα ενα θα σας πω.. οποιος εχει την σφηγκα σφηγκεται Μουχαχαχααχαχχααχαχχα Αυτο ειναι τι τωρα? πλακα μας κανεις ετσι? Πες μας αν ειναι την δικια σου pow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εμενα μου αρεσουν οι Red hot chilli peppers! Το λογικο ειναι να μην αρεσουν σε ολους... Οταν κατι δεν σου αρεσει δεν σημαινει οτι ειναι scam.. ολοι εδω μεσα το παιζετε κ καλα ντεμεκ σωστοι αλλα ενα θα σας πω.. οποιος εχει την σφηγκα σφηγκεται Όπα.....νατο το παιδί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Ρε πίτουρα έχεις στο κεφάλι σου???????? Για πες μας πόσα λέφτα βγάζεις??? που είναι η βίλα- bmw- κότερο??? και κάτι τελευταίο.... πόσους συγγενείς - φίλους εσπασες τα @@ και πόσοι από αυτους σου μιλάνε τώρα???? Αααααα!!!!!!! με την εφορία?>??????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laspiz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλη σταδιοδρομια τσακαλια.. σας το ευχομαι ειλικρινα αλλα ειστε απο το συστημα καταδικασμενοι να αποτυχετε κ το ξερετε.. Δεν θα κατσω να αναλυσω παραπανω γιατι ηδη πολυ ασχοληθηκα.. Οποιος δεν εχει ιδεα για κατι μπορει να λεει οτι γουσταρει κ εγω δεν ειμαι αυτος που θα του πει το αντιθετο.. τα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Καλη σταδιοδρομια τσακαλια.. σας το ευχομαι ειλικρινα αλλα ειστε απο το συστημα καταδικασμενοι να αποτυχετε κ το ξερετε.. Δεν θα κατσω να αναλυσω παραπανω γιατι ηδη πολυ ασχοληθηκα.. Οποιος δεν εχει ιδεα για κατι μπορει να λεει οτι γουσταρει κ εγω δεν ειμαι αυτος που θα του πει το αντιθετο.. τα λεμε 1)Δεν ξερουμε κατι.. γιατι δεν μας λες οτι θα αποτυχουμε απο το συστημα? 2)Δεν αναλυσες κατι αρα το να πεις "παραπανω" ειναι ΛΑΘΟΣ. 3)Ασχοληθικες? με το να πεις.. Μια πατατα? 4)Ιδεα εχουμε και πολυ μεγαλη.. γιατι δεν μας λες εσυ τα δικα σου? Οπως βλεπεις περιμενουμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις