Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο "φίλος" Natic παρακαλείται να μη μου ξαναστείλει πμ αποκαλώντας με άσχετο. 

Γραψ' τον ρε 'συ και μην ασχολείσαι με τον κάθε δήθεν ξύπνιο! Στέλνει p.m. διότι αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κάνει, χωρίς να «τρώει ξύλο» απ' όλο το forum. Σε ανοιχτή αντιπαράθεση, μόνο βιντεάκια μπορεί να ποστάρει...

• Like 4
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οποιος ενδιαφερεται μαθαινει

oOOOOOOo επιτέλους ένα  πρόβατο , ένασ χαλβας που πίστεψε τις μ@λ@κίες και νόμισε πως μπόρεις να κορο'ι΄δέψει και εμάς.

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!1

για πές μας καΙ εσυ την γνώμη σου?

στη WV και εσυ????? ή στον φανταστικο-ανεπανάλυπτο κάφε-ωέρο πλυντηρίου?????\

για πες ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν για να τελειώνουμε μια και καλή με τα καραγκιοζιλίκια. Εγώ αντίθετα με τους υπόλοιπούς σας τον natic21 τον λυπάμαι πραγματικά. Δεν κάνω πλάκα. Όταν θα βγει από την εταιρία μετά από κάποιο καιρό ελπίζω να μην έχει χάσει πολλά λεφτά (γιατί το χρόνο του θα τον έχει χάσει σίγουρα) και να μην έχει χώσει κανέναν γνωστό του μέσα και να νιώθει και τύψεις. Και επειδή αποφάσισα να ακολουθήσω τη λογική του 'η αγνοια δεν ειναι κακο πραγμα ... Οποιος ενδιαφερεται μαθαινει' κοιτάξτε τι βρήκα.

During the period October 2011 to September 2012, 19.82% of all Independent Representatives (“IRs”) earned a
commission or override, while 80.18% did not. The average annual commission or override earnings of all IRs, including
those who did not earn a commission or override, was $190.15. The average annual commission or override earnings of
that group of IRs who earned a commission or override was $957.12, and the median was $40.00. 

Και επειδή μερικοί δεν ξέρουν αγγλικά και για να μάθουν όλοι τι λεει το κείμενο θα προσπαθήσω να το μεταφράσω

Aπό την περίοδο Οκτώβριος 2011 έως Σεπτέμβριος 2012, το 19.82% όλων των ανεξάρτητων αντιπροσώπων, κέρδισαν προμήθεια ή προμήθειες από πωλήσεις τρίτων ενώ το 80.18% δεν κέρδισε ΤΙΠΟΤΑ. Η μέση ΕΤΗΣΙΑ προμήθεια (απευθείας ή μέσω τρίτων) όλων των ανεξάρτητων αντιπροσώπων (συμπεριλαμβάνωντας και αυτούς που δεν κέρδισαν τίποτα) ήταν $190.15. Η μέση ΕΤΗΣΙΑ προμήθεια (απευθείας ή μέσω τρίτων) μόνο των αντιπροσώπων που κέρδισαν κάτι ήταν $957.12 και ο διάμεσος ήταν $40. 

μμμμμμ αν ήμουν ο natic21 τώρα θα ίδρωνα και θα αναρωτιόμουν γιατί δεν άκουσα τίποτα από αυτά όταν μου κάνανε παρουσίαση. Επίσης αν ήμουν λίγο έξυπνος θα άρχισα να αναρωτιέμαι αν όντως αυτά που μου είπαν ισχύουν ή όχι (πόσω δε μάλλον για τα εκατομμυρια που με περιμένουν)

Ας ξαναδούμε τι λέει το παραπάνω. Από τους 100 αντιπρωσώπους της εταιρίας (ο θεός να την κάνει) οι 80 δεν κέρδισαν τίποτα και οι 20 κέρδισαν κάτι. Από όλους τους 100 αν πάρουμε τον μέσο όρο κερδών αυτά είναι $190 ΕΤΗΣΙΩΣ!!!! (εντάξει δεν είναι εκατομμύρια αλλά είναι κατι  ) Και αυτά δεν είναι καθαρά αλλά μεικτά, χωρίς να λάβουμε υπόψη τα έξοδα για να τρέχεις σε παρουσιάσεις (επι πληρωμή ε , πληρωμές membership κτλ κτλ. Μιλάμε για αποδοχές που κάνουν αυτόν που παίρνει το βασικό ΜΗΝΙΑΙΟ μισθό στην Ελλάδα της κρίσης ΚΑΡΑΠΛΟΥΣΙΟ σε σχεση με τους αντιπρόσωπους της εταιρίας.

Παρακατω...Αν πάρουμε τον μέσο όρο των κερδών από αυτούς τους 20 τυχερούς (μπουαχαχα) είναι $957 ΕΤΗΣΙΩΣ!! Και πάνω που θα πεις ε εντάξει δεν είναι και άσχημα, σου λέει ότι η διάμεσος είναι $40!!! Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι αν βάλεις αυτους τους 20 σε σειρά από αυτόν που κερδίσει τα λιγότερα μέχρι εκείνον που κερδίζει τα περισσότερα όταν φτάσεις στη μέση (στον 10ο) αυτός κερδίζει $40!!!! Κοινώς για να βγει ο μέσος όρος των $957 σε 20 ατομα όταν ο 10ος παίρνει 40$ οι άλλοι 8 από τα δεξιά ή κάποιοι από αυτούς, πρέπει να παίρνουν περισσότερα απο $957. Έτσι πως είναι δομημένη η εταιρία το πιθανότερο είναι δυο τρεις να παίρνουν καλούτσικο παραδάκι και οι αλλοι ψίχουλα. Εκεί είναι τα λεφτά (μιλάμε για ετήσιο εισόδημα ε  ;)

Α και το καλύτερο.... Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την ίδια την εταιρία (!!) από ένα site της, για όποιον έχει την διάθεση να ψάξει (όπως λέει και ο αγαπημένος μας natic21!) Φυσικά δεν τα έχουν φάτσα κάρτα όταν μπεις στο site τους, ούτε υποθέτω τα είπαν σε καμιά παρουσίαση (μπορεί να μας πει ο φίλος nefelwdhs αν τα είχε ακούσει πουθενά)

Δεν ξέρω για σας εγω μετά από αυτά θα προτιμήσω το βασικό μισθό γιατί πολύ απλά θα βγάζω περισσότερα ή απλά θα προτιμήσω το καζίνο γιατί εκεί μάλλον έχω καλύτερες πιθανότητες να βγάλω λεφτά!

Μια δυο μέρες έψαξα στο νετ και αν θέλει το κοινό μπορώ να βγάλω και καμιά μετάφραση του πως δουλεύει το σύστημα των πληρωμών στην WV, τα κλιμάκια, τα bonus, το αμάξι που παίρνεις (καλά ιδίως για το αμάξι είναι να γελάνε και οι κότες αν μάθετε πως το δίνουν). Το ξέρετε ότι σου πληρώνουν και τις δόσεις του δανείου για το σπιτι σου αν είσαι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλός; Και όλα αυτά από το site της WV όχι από site τίποτα κακόβουλων ατόμων που θέλουν να αμαυρώσουν την 'εταιρία'

Επεξ/σία από beastgr
  • Like 15
Δημοσ.

οποιος ενδειφερεται για το ποια ειναι η παρουσιαση και τους οδηγους μαθησης (χαχα τα λεω και γελαω με τον εαυτο μου που την πατησα) ας μου πει να του τα στειλω

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα έκανα εγγραφή και αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο. Ελπίζω να πιάσει τόπο. Θα σας πω και γω την γνώμη μου γι'αυτή την εταιρία.Πριν από λίγες μέρες με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος λέγοντάς μου να βρεθούμε με σκοπό να μου δείξει κάτι "πολύ καλό", χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Αφού μου κίνησε την περιέργεια πήγα να δω τι είναι αυτό (ήλπιζα πως θα μου γνωρίσει κάνα καλό γκομενάκι αλλά που).Αφού πήγα ένας καλοντυμένος νεαρός ήρθε με ένα λαπτοπ να μου κάνει μια ενημέρωση. Άρχισε δείχνοντάς μου τις ταξιδιωτικές προσφορές και είναι αλήθεια πως στην αρχή εντυπωσιάστηκα. Στην συνέχεια,αφού μου εξήγησε πως λειτουργεί η εταιρία, με βομβάρδισε με αριθμούς από λεφτά που μπορώ να βγάλω αν ασχοληθώ. Και γενικά προσπαθούσε να με κάνει να πιστέψω πως μόνο ένα χαζός δεν γίνεται μέλος σ'αυτή την εταιρία. Από όλη αυτή την πλύση εγκεφάλου που με υπέβαλλε είχα αρχίσει να το σκέφτομαι σοβαρά. Ευτυχώς δεν μου τρέχουν τα λεφτά από τις τσέπες και έτσι είπα πως θα το σκεφτώ και θα απαντήσω την επόμενη. Αν έμπαινα, έπρεπε να βρω 4 άτομα για να γλυτώσω τα 45 ευρώ τον μήνα. Θα πω στους 4 καλύτερους μου φίλους σκέφτηκα. Αυτοί θα δώσουν όμως από 280 ευρώ? Με τόσα περνάνε έναν μήνα ο καθένας ως φοιτητές. Ποιούς θα βρω μετά? Και έτσι κατάλαβα πως έστω για λίγα λεπτά σκέφτηκα σαν αυτούς. Δηλαδή να τους βλέπω όλους ως χρήμα και τίποτα άλλο. Και κατέληξα στο συμπέρασμα πως δεν θέλω ποτέ στην ζωή μου να γίνω ένα κουφάρι που περιφέρεται πρήζοντας συγγενείς και φίλους να δώσουν από το υστέρημά τους για να βγάλω εγώ περισσότερα λεφτά. Στην ζωή δεν είναι το παν τα λεφτά. Μην σώσω και αποκτήσω ποτέ mercedes. Από μια άλλη οπτική γωνία, η εταιρία αυτή αποπροσανατολίζει τα μέλη της από τα σοβαρά προβλήματά τους με την νοοτροπία πως μπορείς να βγάλεις λεφτά απλά με το να κάθεσαι. Το εύκολο χρήμα διαφθείρει τον άνθρωπο. Η απάντηση που έδωσα ήταν φυσικά όχι και σε όσους θα τους παρουσιάσουν αυτή την "ιδέα" θα έλεγα να το σκεφτούν αρκετά καλά προτού γίνουν μέλη.

Υ.Γ.1 Είδα στο youtube το video Alexandroupoli's team @ Worldventures Regional Thessaloniki. Το αίσθημα που μου δημιουργήθηκε  ήταν απλά αηδία. Γλυώδεις τύποι αγκαλιάζονται σε κάθε ευκαιρία, χαζογκόμενες ουρλιάζουν και χειροκροτάνε και όλοι εξυμνούν την εταιρία για τα λεφτά που τους έδωσε. Λεφτά,λεφτά,λεφτά. Τίποτα άλλο. Λυπάμαι γιατί είδα πως 5-6 φίλοι μου έχουν γίνει μέλη. Ο χρόνος θα δείξει αν είμαι εγώ ο βλάκας που δεν μπήκα ή αυτοί που μπήκαν. Μακάρι να είμαι εγώ γιατί έτσι το μόνο που θα έχω χάσει θα είναι κάποια χρήματα,ενώ αυτοί θα έχουν χάσει πολλά περισσότερα..

Υ.Γ.2 Σόρρυ αν γράφω πράγματα που ήδη έχουν γραφτεί,αλλά υπάρχουν τόσα πολλά σχόλια που δεν κάθισα να τα διαβάσω όλα.

Υ.Γ.3 militarist σ'ευχαριστώ γιατί μου έδωσες ιδέα για το τί φωτό να βάλω  :-D

• Like 2
Δημοσ.

εντάξει σήμερα κάναν κ από εμένα τη βολτίτσα τους τα παιδιά, μέσω σπόντας όμως. Δηλαδή κάλεσαν ένα φίλο μου για καφεδάκι κ εκεί άρχισε το πανηγύρι. Αφού γνωριστήκαμε βουρ με αρχίζει ο ένας απ' τους 2 (ο άγνωστος προς εμένα). μιλούσε εκεί με στόμφο κ σιγουρία κτλ κτλ κ δεν ήθελε να τον διακόπτω κιόλας ιδιαίτερα (μάλλον για να μην ξεχάσει σε ποιά σειρά βρισκόταν......). Κ φτάνοντας στο τέλος βγάζει χαρτί να με γράψει αμέσως. Εννοείται δεν συμφώνησα αλλά δεν τον έβρισα κιόλας λόγω των 2 παιδιών που τα ξέρω κ ο ένας είναι κ πολύ φίλος μου. Αυτός λοιπόν το έφαγε το παραμύθι κ δέχτηκε αμέσως να γραφτεί. Εγώ είπα θα το ψάξω πρώτα σε φόρουμς κτλ στο ίντερνετ κ κάπου εκεί φύγαν. Χωρίς θα τα ξαναπούμε, χωρίς τίποτα. Μάλλον ξέραν τι θα ανακάλυπτα. Κ είχαν δίκιο. Μετά από πολλά άρθρα σε ελληνικά κ ξένα blogs κ τελικά μετά από εδώ (που είμουν ήδη μέλος) που διάβασα όλες τις σελίδες κ όλα τα λινκς κ βιντεάκια είδα περί τίνος πραγματικά πρόκειται. Όχι ότι δεν έιχα υποψιαστεί ήδη τι παίζει αλλά ήθελα κ την επιβεβαίωση γιατί δεν είμουν γνώστης των εν λόγω επιχειρήσεων ή μάλλον δεν είμουν σωστά ενημερωμένος για τις μεθόδους τους, αν κ τις υποψιαζόμουν.

Κ που θέλω να καταλήξω??

Στο ότι εγώ είχα τη γνώση/εμπειρία/πονηριά/αβεβαιότητα (όπως θέλετε πείτε το) να το "ψάξω" το θέμα για να δω τι παίζει. Άλλοι όμως δεν την έχουν. Κ ειλικρινά θα νρεπόμουν στη θέση τους! Γιατί δεν δέχομαι εν έτει 2013 να μην καταλαβαίνεις το μάρκετινγκ, ειδικά όταν αυτό γίνεται με το χειρότερο τρόπο μέσα στη μούρη σου, αλλά αντί να τους διαολοστείλεις να κάθεσαι να τους πιστεύεις κ να τους πληρώνεις! Ζούμε στην εποχή της άμεσης πληροφόρησης κ δεν δικαιολογείται η ημιμάθεια σε κανένα τομέα κ ειδικότερα σε κάποιον που θα ασχοληθείς κ θα επηρεάσει τη ζωή σου από εδώ κ πέρα. Για αυτό το λόγο φοβούνται το ίντερνετ, όπου ο κόσμος ψάχνει, ρωτάει κ βρίσκει απαντήσεις κ προσελκύουν κόσμο με άλλες μεθόδους. Γι'αυτούς αν δεν είσαι πρόβατο, απλά δεν κάνεις....

Αλήθεια που βρίσκουν τέτοια θύματα??

Το απαντήσατε έμμεσα πιστεύω σε προηγούμενα ποστς. Μα φυσικά στο στρατό κ στην αστυνομία (χωρίς σκοπό να θίξω κανένα απ' τα 2 σώματα που θεωρώ πολύ σημαντικά να υπάρχουν κ να λειτουργούν σωστά σε μια σύγχρονη χώρα)! Εκεί που σε έχουν μάθει να δέχεσαι ότι σου λένε σαν  αυθεντία κ το υπακούς τυφλά! Κ σιγά σιγά γίνεται τρόπος ζωής. Εντάξει αυτοί έχουν κ αρκετό ελεύθερο χρόνο κ παρωπίδες (2 σε 1). Είναι κ η περίοδος που διανύουμε τέτοια που ευνοεί αυτούς τους επιτήδειους κερδοσκόπους. Κ είναι κ όλοι οι άλλοι, αυτούς που συμπεριλαμβάνονται σε μια φράση που μου είπε ένας φίλος μου που έχει τελειώσει στρατό (εγώ ακόμα δεν έχω πάει) "θα γνωρίσεις ένα κόσμο που δεν φανταζόσουν πως υπάρχει όταν θα πας στρατό!". Κ φυσικά εννοούσε άτομα άλλης νοοτροπίας, χωρίς κριτική σκέψη κ ικανότητα (που περιμένω να πάω για να τα γνωρίσω, αν κ πιστεύω θα με πιάσει κατάθλιψη).

Τέλος, προσωπικό συμπέρασμα είναι ότι τέτοιες "κομπίνες" δεν δίνουν χρήματα. Κ αν τελικά τα δώσουν, το τίμημα είναι μεγάλο κ δεν είμαι σε θέση να το πληρώσω. ΔΕΝ θα καταστρέψω τις σπουδές μου για να ασχοληθώ με κάτι τόσο αβέβαιο κ ΔΕΝ θα "πουλήσω" τους λίγους κοντινους μου ανθρώπους στο βωμό του χρήματος, είτε αυτοί λέγονται φίλοι, είτε οικογένεια. Τυχοδιώκτες, αλήτες κ ηλίθιοι πάντα θα υπάρχουν που θα εκμεταλλεύονται κ θα τους εκμεταλλεύονται! Αλλά κ πάντα θα φαίνεται στις φάτσες τους! Μην μου πείτε ότι αυτοί που ξαφνικά σας θυμήθηκαν μετά από 8.527 χρόνια να πιείτε καφέ κ "να τα πείτε" δεν έκαναν μπαμ απ' το γυμνάσιο (παρμένοι μικροαστοί με όνειρα για πλούτη κ χλιδές που δεν ευχαριστιούνται με τίποτα)! Κ μην μου πείτε ότι αυτοί που γράφτηκαν δεν ήταν πάντα καλοκάγαθοι ή ηλίθιοι ή θύματα... ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Υ.Γ. οκ ίσως το εμβάθυνα πολύ κ σε κάποια σημεία να το έχασα ή να είμαι λάθος. Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον/α με αυτό το ποστ. Σας διαβεβαιώνω δεν έιναι κάτι προσωπικό, απλά η γνώμη μου πάνω στο θέμα κ στα ερωτήματα που εγείρει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...