Soiratken Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μιας και μαζευτήκαμε αρκετοί και τα είπαμε εδώ πέρα, δεν πάμε και για κανένα καφέ να τα πούμε και από κοντά; Έχω να σας μιλήσω για κάτι πολύ σημαντικό. που θα αλλάξει τη ζωή σας :cool: 1
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Χααχαχαχαχαχα... @Soiratken άρχισα ήδη να πληρώνομαι από αυτό για το οποίο θέλεις να μας μιλήσεις... φανταστικό!!! Ότι καλύτερο... πριν ακόμα μου μιλήσεις για αυτό, αυτό άρχισε να με πληρώνει!! Για τους άπιστους θα ανεβάσω βίντεο που κάνω ανάληψη 3.000€ μέσα σε μια ημέρα...
newtech Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) ΟΡΙΣΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑ 30!!!! γιουρος και μαλιστα χωρις καρτα .. ασυρματα με την WorldVULTURES! Απο τις πολλες αναλήψεις κάηκε το μηχάνημα Αντε ΓΕΙΑ... και Who's Crazy now B*ches Υγ.. Μονο 9€ η εγγραφη (και υποχρεωτικα βαση συμβολαιου 99€ τον μηνα για 12 μηνες) Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2013 από newtech 6
militarist Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 χχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! όλα τα λευτά!!!!! εμένα μου δώσαν bmw τι να σου λέω ( δοκιμάστηκα για μια βόλτα μέχρι να βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες)................ χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχα!!!!!!!!!! Είμαι στην Γερμανία επαγκελματικό ταξίδι και δεν μπορω να τσεκάρω το φόρουν συχνα, 14 μέρεςθα λείπω κρατάτε γερά!!!!!!!1
newtech Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 χχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! όλα τα λευτά!!!!! εμένα μου δώσαν bmw τι να σου λέω ( δοκιμάστηκα για μια βόλτα μέχρι να βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες)................ χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχα!!!!!!!!!! Είμαι στην Γερμανία επαγκελματικό ταξίδι και δεν μπορω να τσεκάρω το φόρουν συχνα, 14 μέρεςθα λείπω κρατάτε γερά!!!!!!!1 Αφου θα περασεις απο Πραγα ελα να πιουμε ενα φραπε μετα
militarist Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Αφου θα περασεις απο Πραγα ελα να πιουμε ενα φραπε μετα τι είπες τώρα... φράπες και φρέντο καπουτσινο.... πόσο μου λειπουν...... πήγα και θα γυρίσω με αεροπλάνο.....αλλιώς θα περνούσα!!!!!!!
timo63 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 http://parapona-rodou.blogspot.com/2012/11/blog-post_6093.html
nefelwdhs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 http://isworldventuresascam.blogspot.gr/2012/08/an-investigative-worldventures-review.html
orotoi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πως θα γίνει να μαζευτούμε όλοι μαζί κ να πάμε σε καμιά παρουσίαση τους? Θα πέσει τρελό γέλιο.. και ίσως ξυπνήσει κ κανα προβατάκι πριν το φάει ο λύκος.. (αα και σίγουρα να πει κάποιος οτι είναι εφοριακός,, τρελή ιδέα ηταν αυτή) 2
militarist Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πως θα γίνει να μαζευτούμε όλοι μαζί κ να πάμε σε καμιά παρουσίαση τους? Θα πέσει τρελό γέλιο.. και ίσως ξυπνήσει κ κανα προβατάκι πριν το φάει ο λύκος.. (αα και σίγουρα να πει κάποιος οτι είναι εφοριακός,, τρελή ιδέα ηταν αυτή) αν ημουν Ελλαδα θα ερχόμουν χαχαχαχαχα!!!!! για πολύ γέλιο μιλάμε!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις