militarist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Οι "άνθρωποι" είναι τόσο γελοίοι απατεωνίσκοι, που κάθονται και ποστάρουν ένα σωρό βίντεο για το πως θα πείσουν το υποψήφιο θύμα τους! Και ρωτάω τώρα εγώ...αφού είναι ΤΟΣΟ μεγάλη ευκαιρία, γιατί να χρειάζεσαι τεχνικές για το πως θα "τουμπάρεις" τον άλλο; (π.χ. αυτό) Την επόμενη φορά που θα μου πεί κάποιος φίλος ότι τον πλησίασε κάποιο από τα κοράκια της Γουελντβέντσις (που λέει και ο τυπός στο βίντεο ) θα τους κάνω μια δική μου παρουσίαση από Youtube. Γι' αυτό δε θα γινεις ποτε σου Μασταρ Ινβάϊταρ! κρίμα εκανα και κουλουράκια....... να τους φιλέψω!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timo63 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 να φανταστω τωρα εγω οτι σας βλεπει ο φιλος ο ατμ ακιας και να λεει απο μεσα του....μικρα ασημαντα ανθρωπακια χεχεχεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evoliasmenos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 να φανταστω τωρα εγω οτι σας βλεπει ο φιλος ο ατμ ακιας και να λεει απο μεσα του....μικρα ασημαντα ανθρωπακια χεχεχεεε ενω αμα παω στην worldventures θα κοντραρω μετα απο 2-3χρονια την apple και την microsoft με τα λεφτα που θα βγαλω στο''αψε-σβησε'' και δεν θα ξερω τι να τα κανω...Ας σοβαρευτουμε καποια στιγμη επιτελους 2013 εχουμε... καλα οσο γι'αυτον που θα γελαει φιλε μου απ'οτι εχω καταλαβει ειναι ολοι τους πολλοι'''Ελληνες'''(γιατι δεν θα ειναι ενας) ...(ρατσιστικο αλλα παρατηρηστε το) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yuri Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Βοηθεια παιδια,με βρηκανε και μεναααααααααααααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Έλα έλα έχω το καλύτερο!!! http://www.youtube.com/watch?v=Jvjte-eYihk αχαχαχαχχαχχαχαχα!!!!!!!!! όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!! έκανε connect με την μαλακία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλά μιλάει άπταιστα αγγλικά... http://www.youtube.com/watch?v=UqIzcNb3wvw χαχαχαχαχαχαχαχα μα καλά τι θύματα!!! http://www.youtube.com/watch?v=1JL7ZPiIrx4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 αχαχαχαχχαχχαχαχα!!!!!!!!! όλα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!! έκανε connect με την μαλακία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλά μιλάει άπταιστα αγγλικά... Τι γελάς σα χάχας, ρε; Εγώ μόλις είδα το συγκεκριμένο βίντεο πήγα και γράφτηκα στο καπάκι! Κάτσε εσύ και δούλευε για τρεις κι εξήντα, όσο εγώ θα βολτάρω με την Aston Martin μου... ...την οποία - για να μην ξεχνιόμαστε - θα έχω ξεπαρκάρει από το γκαράζ τής βίλας μου... ...κορόιδο, ε κορόιδο!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ^^Ψιτ απο πανω, αστον Μαρτην ησυχο ε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 ^^Ψιτ απο πανω, αστον Μαρτην ησυχο ε. Εσύ να μας κάνεις τη χάρη! Εγώ με το Martin έχω φάει ψωμί κι αλάτι! Δε θα μου πεις εσύ αν και πως θα τού μιλάω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan34 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ναι τους καλώ συνεχεια εδω αλλά δεν έρχεται κανένας...=] ....και τους περιμενα... Sent from my Tania δεν τους μιλας γλυκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 δεν τους μιλας γλυκα. αχου τα παιδιά....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erevus Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Παρεπιπτόντως, να πούμε και το άλλο: Κατά την παρουσίαση, χώνουν οι μάγκες μέσα στο βίντεο που παίζει και 5-6 γνωστά ονόματα εταιρειών (μεταξύ αυτών 2 γνωστές ελληνικές αλυσίδες και ένα γνωστό ΙΕΚ) στα οποία και καλά έχεις έκπτωση από 10% ως 50%. Πονηρά σκεπτόμενος ρώτησα εγώ: "αν γραφτώ στο πρόγραμμα και δώσω τη συνδρομή μου, μπορώ παράλληλα να γραφτώ και στο ΙΕΚ σε μια σχολή που μου αρέσει και να πάρω έκπτωση 10% - 20%; Αλλά επί του συνολικού ποσού των ετήσιων διδάκτρων" (δε θα χαλούσε καθόλου κάτι τέτοιο). Σφίχτηκε ο συνομιλητής μου τότε και λέει "εχμ, η έκπτωση θα αφορά τη μηνιαία δόση των διδάκτρων, οπότε θα την έχεις μόνο για όσο καιρό θα είσαι γραμμένος στο πρόγραμμα". Επίσης, κοτσάρουν μέσα στο βίντεο με έντονο χρώμα τα λογότυπα των Google, Facebook, YouTube κλπ. Σκέφτονται "αυτά τα sites είναι σε όλους γνωστά, ας τα βάλουμε στην παρουσίασή μας να δείξουμε ότι έχουμε κύρος". @@ μέντολες κύρος έχουν όμως στην πραγματικότητα. Έτσι και πλακώσει το ΣΔΟΕ καμιά φορά σε καμία καφετέριά τους (μη σας πω ότι θα τους κάνω μια ωραία καρφωτή κάποια στιγμή εδώ στη γειτονιά μου) θα τρέχουν να φύγουν μετά από τις εξόδους κινδύνου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Παρεπιπτόντως, να πούμε και το άλλο: Κατά την παρουσίαση, χώνουν οι μάγκες μέσα στο βίντεο που παίζει και 5-6 γνωστά ονόματα εταιρειών (μεταξύ αυτών 2 γνωστές ελληνικές αλυσίδες και ένα γνωστό ΙΕΚ) στα οποία και καλά έχεις έκπτωση από 10% ως 50%. Πονηρά σκεπτόμενος ρώτησα εγώ: "αν γραφτώ στο πρόγραμμα και δώσω τη συνδρομή μου, μπορώ παράλληλα να γραφτώ και στο ΙΕΚ σε μια σχολή που μου αρέσει και να πάρω έκπτωση 10% - 20%; Αλλά επί του συνολικού ποσού των ετήσιων διδάκτρων" (δε θα χαλούσε καθόλου κάτι τέτοιο). Σφίχτηκε ο συνομιλητής μου τότε και λέει "εχμ, η έκπτωση θα αφορά τη μηνιαία δόση των διδάκτρων, οπότε θα την έχεις μόνο για όσο καιρό θα είσαι γραμμένος στο πρόγραμμα". Επίσης, κοτσάρουν μέσα στο βίντεο με έντονο χρώμα τα λογότυπα των Google, Facebook, YouTube κλπ. Σκέφτονται "αυτά τα sites είναι σε όλους γνωστά, ας τα βάλουμε στην παρουσίασή μας να δείξουμε ότι έχουμε κύρος". @@ μέντολες κύρος έχουν όμως στην πραγματικότητα. Έτσι και πλακώσει το ΣΔΟΕ καμιά φορά σε καμία καφετέριά τους (μη σας πω ότι θα τους κάνω μια ωραία καρφωτή κάποια στιγμή εδώ στη γειτονιά μου) θα τρέχουν να φύγουν μετά από τις εξόδους κινδύνου. το τελευταιο.. Καλη ιδεα... εδω τσεχια ευτιχως δεν μας πριζουν (ακομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosnik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Έτσι και πλακώσει το ΣΔΟΕ καμιά φορά σε καμία καφετέριά τους (μη σας πω ότι θα τους κάνω μια ωραία καρφωτή κάποια στιγμή εδώ στη γειτονιά μου) θα τρέχουν να φύγουν μετά από τις εξόδους κινδύνου. Θα προτιμουσα ενα μεικτο κλιμακιο...με Εφορια, να συνοδευεται απο ΣΔΟΕ και γαρνιτουρα Αστυνομιας πανω. Να δεις μετα ποσοι θα φυγουν για ταξιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Θα προτιμουσα ενα μεικτο κλιμακιο...με Εφορια, να συνοδευεται απο ΣΔΟΕ και γαρνιτουρα Αστυνομιας πανω. Να δεις μετα ποσοι θα φυγουν για ταξιδι dream trip !!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thrakiotis4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 καλησπερα παιδια μου ηρθε επιτελους το μαιλ με την διαγραφη μου μεσα σε 5 μερες εγινε οποτε το τσεκαρα και μου διεγραψαν τον λογαριασμο μου , αφρισαν οι περισσοτεροι που εφυγα ελεγαν να βγουμε για καφε να το συζητησουμε να μου πληρωσουν μεχρι και την συνδρομη χαχα ασε που δεν μου ελεγαν και τον τροπο διαγραφης παντως τελος καλο ολα καλα .... newtech πες μου τι ηθελες να σου απαντησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις