Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχααααααααααα φιλε εισαι απιστευτος ωρεεε παρατηρητικοτηταα

+++και κατι ακομα.....οπως ειπα πριν 180 παταει και βγαινουν 160(ευρω)....παρατηρηστε super-duper μονταζ στο 0:57 με 0:59...(το γυρισα πανω απο 20φορες για να το καταλαβω)δεν βγαζει νοημα αλλιως 180 εχει επιλογη και βγαζει 160 και επειδη τα ξερω τα μηχανηματα της alpha bank σιγουρα κατι παιζει....παρατηρηστε και στειλτε...(ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΑΑΑ!!!!!)

• Like 3
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

+++και κατι ακομα.....οπως ειπα πριν 180 παταει και βγαινουν 160(ευρω)....παρατηρηστε super-duper μονταζ στο 0:57 με 0:59...(το γυρισα πανω απο 20φορες για να το καταλαβω)δεν βγαζει νοημα αλλιως 180 εχει επιλογη και βγαζει 160 και επειδη τα ξερω τα μηχανηματα της alpha bank σιγουρα κατι παιζει....παρατηρηστε και στειλτε...(ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΑΑΑ!!!!!)

μα καλά τόσο πιθήκια είναι αχχχαχαχχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!  ο συγκεκριμένος είναι πολύ βλάκας χχαχαχαχ!!!!!! ωραίος ρε εβολιασμενε πολύ καλή παρατηριτηκότητα !!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως παθιαζονται τόσο πολύ και πιστευουν ολες αυτες τις μαλακίες  και προσπαθούν να σε πείσουν οτι δεν είναι και απάτη όταν το βλέπεις ολοκάθαρα!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως παθιαζονται τόσο πολύ και πιστευουν ολες αυτες τις μαλακίες  και προσπαθούν να σε πείσουν οτι δεν είναι και απάτη όταν το βλέπεις ολοκάθαρα!!!!!!!

Θα στο πω εγω γιατι ξερω πως παιζει..

Ολοι εχουν σκοπω να γραψουν τους παντες.. Εσυ θα δεις αυτο το video και θα πεις δουλευει.. αρα θα γραφτεις (λεμε τωρα) και θα το κανως ισως απο αλλο μελος και οχι απο αυτον.. Αυτος δεν εχει κερδος αλλα υπαρχει και αλλη μια εγγραφη. Ετσι ακριβος θα τυχει και σε αυτον να βρει αλλο μελος που θα τον εχει πριξει αλλος.. η θα εχει μαθει.. Μεταξύ τους βοιθιουνται δηλ.

• Like 1
Δημοσ.

πρωτον εγω πιστευω οτι λεφτα παιρνουν αυτοι που ξεκινησαν πρωτοι και ειναι ολοι αυτοι που στεκονται στα σεμιναρια και αλλες τετοιες συγκεντρωσεις(ομιλητες κτλ,γιατι οσο πληρωνονται η αυξανονται τα εισοδηματα τους τοσο αυξανονται και οι υποχρεωσεις)...Δευτερον ενας που θα κανει εγγραφη 280ευρω(τοσο)ειναι εδω στις Σερρες δεν ξερω αν ειναι και την υπολοιπη Ελλαδα το ιδιο ποσο υπαρχει περιπτωση μετα απο καποιες εγγραφες(ποιον θα πεισεις να δωσει 280 ευρω τωρα που τοσα μπορει να ειναι τα λεφτα του τον μηνα απο την εργασια του :fear: )και θυμαμαι ελεγαν η παγιδα ειναι αυτη....οτι ειναι πολυ λιγα τα λεφτα εγγραφης για κατι τετοιο που προσφερει και οτι αν ηταν 2000ευρω θα το εβλεπαν πιο σοβαρα οι ανθρωποι σαν επενδυση η καπως ετσι...(λεω απο μεσα μου πινουν κανενα παερο αυτοι... :X )

+οτι καποιοι εχουν παρει 100 η 140 ευρω σε 3μηνες και χαιρονται οτι συμπλρωνουν εισοδημα απο κατι που ειναι τελειως απροσωπο(αυριο ξυπναει ο μαγκας φορτωνεται χρημα φευγει στην Ταυλανδη και εσεις περιμενετε με τις καρτες να βγαλετε κανενα βιντεο)

• Like 1
Δημοσ.

Πολύς κόσμος όμως, γεμάτη η καφετέρια και όλοι παρακολουθούσαν με ιερή ευλάβεια, προσηλωμένοι.

Απλά τραγικό! :mad:

Δημοσ.

κανείς δεν παίρνει τίποτα. get over it... εάν το ψάξετε έστω και λίγο με ελάχιστες γνώσεις (πόσο παραπάνω που είμαι και με 2 master σε οικονομικά) θα δείτε ότι: το 99% χάνει τα λεφτά του ΟΛΑ. Μετά από το 1% που μένει, 9 στους 10 βγάζουν κατά τον πρώτο χρόνο ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 345 δολάρια και 1 στους 10 ΊΣΩΣ βγάλει παραπάνω... όλα αυτά πάντα αποδεδειγμένα....

όσο για αυτούς στις Σέρρες, μου μιλούσε το "μεγάλο κεφάλι" των σερρών όπου ήταν ένας βρωμίαρης / λιγδιάρης που με έλεγε και με ύφος ότι βγάζει 1000€ την εβδομάδα όπου και 100€ αυτός να έβγαζε την εβδομάδα παίζει να έκανε πάρτυ κάθε μέρα... άρα μάγκες ξεκολλήστε. όσο για τα παπαγαλάκια που λένε ότι έβγαλαν 150€ ήδη και @@ριες θα πω ένα πράγμα... μπράβο μλκ, σου έφαγαν 300€ και έβγαλες 150 με το να κάψεις τους μισούς φίλους σου...

και top στιγμή της ημέρας ήταν που με έλεγε για την ΑΣΗΜΙ bmw (σειρά 1 ξέρω γω), ΟΧΙ άλλο χρώμα όμως αλλά ασημί (silver bullet εάν το ψάξετε)... που ΙΣΩΣ πάρει μία κοπέλα φίλη του επειδή έχει κάνει πωλήσεις μπλα μπλα μπλα μπλα και εγώ να έχω απ έξω παρκαρισμένο το λευκό μου x6... oh pls m8... stop it

• Like 1
Δημοσ.

κανείς δεν παίρνει τίποτα. get over it... εάν το ψάξετε έστω και λίγο με ελάχιστες γνώσεις (πόσο παραπάνω που είμαι και με 2 master σε οικονομικά) θα δείτε ότι: το 99% χάνει τα λεφτά του ΟΛΑ. Μετά από το 1% που μένει, 9 στους 10 βγάζουν κατά τον πρώτο χρόνο ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 345 δολάρια και 1 στους 10 ΊΣΩΣ βγάλει παραπάνω... όλα αυτά πάντα αποδεδειγμένα....

όσο για αυτούς στις Σέρρες, μου μιλούσε το "μεγάλο κεφάλι" των σερρών όπου ήταν ένας βρωμίαρης / λιγδιάρης που με έλεγε και με ύφος ότι βγάζει 1000€ την εβδομάδα όπου και 100€ αυτός να έβγαζε την εβδομάδα παίζει να έκανε πάρτυ κάθε μέρα... άρα μάγκες ξεκολλήστε. όσο για τα παπαγαλάκια που λένε ότι έβγαλαν 150€ ήδη και @@ριες θα πω ένα πράγμα... μπράβο μλκ, σου έφαγαν 300€ και έβγαλες 150 με το να κάψεις τους μισούς φίλους σου...

και top στιγμή της ημέρας ήταν που με έλεγε για την ΑΣΗΜΙ bmw (σειρά 1 ξέρω γω), ΟΧΙ άλλο χρώμα όμως αλλά ασημί (silver bullet εάν το ψάξετε)... που ΙΣΩΣ πάρει μία κοπέλα φίλη του επειδή έχει κάνει πωλήσεις μπλα μπλα μπλα μπλα και εγώ να έχω απ έξω παρκαρισμένο το λευκό μου x6... oh pls m8... stop it

αδερφε μηπως εισαι απο εδω πανω???

Δημοσ.

5-6 χρόνια ζούσα εκεί και ξέρω πολλά. ρώτα μου τι θες

οχι απλα μου εκανε εντυπωση που μιλησες για αυτον τον τυπο(ομιλητης κτλ)...αυτο μονο

Δημοσ.

αφού αυτός ήρθε θεσσαλονίκη με την ομάδα του (loololololololololol) για να βρούνε νέα θύματα... αυτός είναι και το μεγάλο κεφάλι στις σέρρες με περίπου 300 +-10 μαλ@#%ες από κάτω του (ΝΤΕΜΕΚ)

• Like 1
Δημοσ.

αφού αυτός ήρθε θεσσαλονίκη με την ομάδα του (loololololololololol) για να βρούνε νέα θύματα... αυτός είναι και το μεγάλο κεφάλι στις σέρρες με περίπου 300 +-10 μαλ@#%ες από κάτω του (ΝΤΕΜΕΚ)

βγαζει τοσα και καθεται για να δωσει τα 2μαθηματα που χρωσταει ακομα...(ποιος θα το εκανε με τετοια εισοδηματα και σιγουρα)

Δημοσ.

ένας παναγίωτης είναι που μάλλον για τεφά τον κόβω (αφού ούτε για χειριστής τοστιέρας δεν παίζει να κάνει) και αυτός που δεν μπορεί να πείσει γιαγιά με άνοια + εγκεφαλικό να γίνει μέλος κατάφερε και τούμπαρε μάλιστα 300 άτομα (300 x 300 = ~100κ €?) ΕΓΙΝΕ ΤΑΚΙ όπως λένε και κάτι φίλοι μου

• Like 2
Δημοσ.

ένας παναγίωτης είναι που μάλλον για τεφά τον κόβω (αφού ούτε για χειριστής τοστιέρας δεν παίζει να κάνει) και αυτός που δεν μπορεί να πείσει γιαγιά με άνοια + εγκεφαλικό να γίνει μέλος κατάφερε και τούμπαρε μάλιστα 300 άτομα (300 x 300 = ~100κ €?) ΕΓΙΝΕ ΤΑΚΙ όπως λένε και κάτι φίλοι μου

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! ωραίος!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...