Προς το περιεχόμενο

Κατι πολυ περιεργο συμβαινει (worldventures)

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,εχει τυχει να μου πουνε γνωστοι να παρευρεθω σε τετοιες συγκεντρωσεις που θα προσπαθησουν να σε πεισουν με το γνωστο της worldventures''''you should be here''''' φωναζοντας το σε μαγαζια που βγαινεις για ποτο αυτο το σλογκαν....(μιλαμε για τρελη προωθηση)...Μια ερωτηση που εκανα μετα τον καταιγισμο ευκολιας πλουτου-πολυτελων ταξιδιων με 1/10 των χρηματων,δωρα,αυτοκινητα κτλ εκανα την εξης ερωτηση...παιδια ενα αρνητικο δεν εχετε να μου πειτε???και μου απαντησαν οχι,δεν εχει καποιο αρνητικο(τραγικοι :-( )Τελοσπαντων μετα απο ολα αυτα σκεφτηκα πως τοσα χρονια που δεν ειχαμε την κριση να οριζει τις ζωες μας που ηταν ολοι αυτοι οι καλοθελητες που θελουν με μανια να σε βοηθησουν λες και ειναι οι καλοι σαμαρειτες???+οτι ρωτας απο που παιρνεις εσυ τα δωρα-λεφτα-ταξιδια κτλ και πως μια τετοια εταιρεια καλυπτει ολα αυτα τα εξοδα και σου λενε οτι εχουνε αυτες οι εταιρειες εκατομμυρια κερδη μπορει και δις και δεν τους νοιαζει να πλουτισουν κ αλλο οι μεγαλοκαρχαριες που τις διοιηκουν(donald tramp κτλ)αλλα να μοιρασουν τα κερδη σ'αυτους που δεν εχουν και να ειμαστε ολοι πλουσιοι....φανταστειτε ποσο ισχυει κατι τετοιο και τι θα γινοταν αν ενας πλανητης η μια χωρα εστω ηταν ολοι λεφταδες....ειμαι 24,μεγαλυτερη μ...@@@...κια απο αυτην δεν εχω ξανακουσει....

χαιρομαι που σε αυτο το φόρουμ βλέπω ανθρώπους που σκέφτονται και δεν πέφτουν στην παγίδα των τραγικών ελεεινών υπανθρώπων - πιθήκων που για λίγα ευρώ κοροιδευουν ακόμα και την μάνα τους , τι να πώ? απλά τραγικοι!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NHUe1DLvv0E ---> μετά από το κράξιμο που έφαγε απο μένα απενεργοποίησε τα σχόλια!! χαχαχαχαχαχαχ!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

χαχαχαχαχα, απλά τραγικός ο τύπος στο βίντεο. Έβγαλε λέει 180 ευρώ. Δεν μας λέει όμως: 1) πόσα λεφτά έχει δώσει μέχρι σήμερα, 2) πόσους φίλους του έπρηξε ώστε να τους αναγκάσει να βάλουν κι αυτοί τα ωραία τους λεφτουδάκια στην πυραμίδα, 3) όταν πατάει ανάληψη επιλέγει μετά "Τρεχούμενος". Ε λοιπόν, το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι προτού κάνεις μια ανάληψη από έναν τρεχούμενο λογαριασμό, να κάνεις μια ισόποση κατάθεση δική σου.

Ρεεεε, κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να παρέμβει;

χαχαχαχαχα, απλά τραγικός ο τύπος στο βίντεο. Έβγαλε λέει 180 ευρώ. Δεν μας λέει όμως: 1) πόσα λεφτά έχει δώσει μέχρι σήμερα, 2) πόσους φίλους του έπρηξε ώστε να τους αναγκάσει να βάλουν κι αυτοί τα ωραία τους λεφτουδάκια στην πυραμίδα, 3) όταν πατάει ανάληψη επιλέγει μετά "Τρεχούμενος". Ε λοιπόν, το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο είναι προτού κάνεις μια ανάληψη από έναν τρεχούμενο λογαριασμό, να κάνεις μια ισόποση κατάθεση δική σου.

Ρεεεε, κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να παρέμβει;

Τα ιδια του εγραψα στο comment.. μονο με την πραξη του να τα κλειδωσει (και ξερω οτι τα διαβαζει εδω) απλα απεδειξε οτι εχει αδικο.

Νομίζουν ότι παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Αλλά στην πράξη είναι πιο αφελείς από τα υποψήφια θύματά τους. Πιστεύω ότι δε θα αργήσει η μέρα που μια τέτοια "φούσκα" θα σκάσει στην Ελλάδα και τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Άντε από 'δω χάμω παλιομ@λ@κισμένα!!! Κακόπιστοι και είρωνες, είναι το μόνο που μπορείτε να είστε! Οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να σας κάνουν να αντικαταστήσετε το κωλόχαρτο με πεντακοσάευρα κι εσείς τους χλευάζετε! Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο...

...Φτου σας, ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 4

Στον καθημερινό ωριαίο μου περίπατο, πέρασα πριν από λίγο έξω από την καφετέρια στην οποία μου έκαναν πλύση εγκεφάλου προχτές. Ήταν γεμάτη και στις οθόνες έπαιζαν τα εμετικά video της εταιρείας για ταξιδάκια στη Νεβάδα απ' ότι μπόρεσα να διακρίνω απέξω. Πολύς κόσμος όμως, γεμάτη η καφετέρια και όλοι παρακολουθούσαν με ιερή ευλάβεια, προσηλωμένοι. Πώς θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα, άκοπα, για να μπορούμε να αγοράζουμε την οποιαδήποτε βλακεία που στην πραγματικότητα δεν τη χρειαζόμαστε.

Στον καθημερινό ωριαίο μου περίπατο, πέρασα πριν από λίγο έξω από την καφετέρια στην οποία μου έκαναν πλύση εγκεφάλου προχτές. Ήταν γεμάτη και στις οθόνες έπαιζαν τα εμετικά video της εταιρείας για ταξιδάκια στη Νεβάδα απ' ότι μπόρεσα να διακρίνω απέξω. Πολύς κόσμος όμως, γεμάτη η καφετέρια και όλοι παρακολουθούσαν με ιερή ευλάβεια, προσηλωμένοι. Πώς θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα, άκοπα, για να μπορούμε να αγοράζουμε την οποιαδήποτε βλακεία που στην πραγματικότητα δεν τη χρειαζόμαστε.

εγώ αυτους δεν τους θεωρω ανθρωπους.  υπανθρωπους - πιθηκια  - ελεεινες γλυωδεις σκουλικαντερες ναι.

χαιρομαι που σε αυτο το φόρουμ βλέπω ανθρώπους που σκέφτονται και δεν πέφτουν στην παγίδα των τραγικών ελεεινών υπανθρώπων - πιθήκων που για λίγα ευρώ κοροιδευουν ακόμα και την μάνα τους , τι να πώ? απλά τραγικοι!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=NHUe1DLvv0E ---> μετά από το κράξιμο που έφαγε απο μένα απενεργοποίησε τα σχόλια!! χαχαχαχαχαχαχ!!!!

μπορω καλλιστα να βγαλω 300ευρω απο του μπαμπα μου τον λογαριασμο(επειδη εγω δεν τα εχω αυτη την στιγμη που μιλαμε)μονο και μονο να για να γυρισω αυτην την '''αποδειξη'''....με εναν φιλο να τραβαει βιντεο...

μπορω καλλιστα να βγαλω 300ευρω απο του μπαμπα μου τον λογαριασμο(επειδη εγω δεν τα εχω αυτη την στιγμη που μιλαμε)μονο και μονο να για να γυρισω αυτην την '''αποδειξη'''....με εναν φιλο να τραβαει βιντεο...

+και κατι ακομα που παρατηρησα...160ευρω δεν εβγαλε???δειτε λιγο τα χαρτονομισματα

ΕΛΕΟΣ! Τώρα μόλις πρόσεξα την τελευταία ατάκα του τύπου στα αγγλικά με άψογη elliniki προφορά.  :eek:

χαχαχαχαχαχα γαματη προφορα ο βλαχος , οι υπολιποι μην παρεξηγηθητε μονο δε συτον τον πιθηκο πσει συτο...

+και κατι ακομα που παρατηρησα...160ευρω δεν εβγαλε???δειτε λιγο τα χαρτονομισματα

χαχααααααααααα φιλε εισαι απιστευτος ωρεεε παρατηρητικοτηταα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...