Προς το περιεχόμενο

Κατι πολυ περιεργο συμβαινει (worldventures)

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

τα e-mail τα εστειλα εχθες προσφατα δηλαδη οχι στα e-mail αναφερω οτι θελω να διαγραφω για προσωπικους λογους και τα εσωτερικα στοιχεια ID username και το ονομα που εχω δωσει μεσα

τωρα οσο για το λογαριασμο τραπεζης θα περασω μεσωβδομαδα να ρωτησω τι πρεπει να γινει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα e-mail τα εστειλα εχθες προσφατα δηλαδη οχι στα e-mail αναφερω οτι θελω να διαγραφω για προσωπικους λογους και τα εσωτερικα στοιχεια ID username και το ονομα που εχω δωσει μεσα

Ε εντάξει ρε συ... έχεις ακόμα μέρες! κανονικά οι εταιρίες κάνουν πάνω από 10-15 μέρες για επιστροφες, διαγραφές και τέτοια πράγματα...!πάνε κλείσε τον λογαριασμό αν μπορείς και περίμενε για διαγραφή ή γενικά για απάντηση!

οποτε οκ αναμενω ....γιατι μπλοκαρισμα δεν μπορει να κανει στην εταιρια η τραπεζα? οποιαδηποτε λεπτομερεια θελετε να ρωτησετε πειτε μου εμαθα καποια πραγματα τους 2 αυτους μηνες

εχω στειλει αρκετα μαιλ και το εχω στειλει σε ολα τα μαιλ επικοινωνια τους  μηπως γνωριζεις ποσες μερες θελει για να γινει η διαγραφη?

Σου εύχομαι καλά  ξεμπερδέματα και άλλη φορά πρόσεχε τι φίλους έχεις....

Αλεξανδρουπολη ειμαι.... ναι εχει δυναμωσει αρκετα..... στην Κυπρο ειναι εδω και 2 χρονια εκει στην Ελλαδα αρχισε απο Αλεξανδρουπολη και επεκταθηκε σιγα σιγα σε πολλα μερη της Ελλαδας

Η αποδειξη οτι "δουλευει" αυτο το συστημα ειναι αυτο το video http://www.youtube.com/watch?v=NHUe1DLvv0E&list=UUNa-YmNYGl1o616O89k0UJQ&index=1.Εχει μια πιστωτικη και κανει αναληψη απο εναν τρεχουμενο λογαριασμο που ειναι συνδεδεμενος με αυτη,δηλαδη μπορει τα λεφτα να ηταν δικα του να τα εκανε καταθεση το πρωι και να τα τραβηξε απο το μηχανημα το βραδυ.Πλεον εαν υπαρχουν ατομα που μπορουν να πειστουν απο τετοια video πρεπει να ειναι τοσο βλακες που δεν πρεπει καν να ψηφιζουν..

• Like 1

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... η καρτα που σου στελνει η εταιρια ειναι προπληρωμενη και οχι πιστωτικη στο λεω γιατι την εχω και εγω...

Ειναι συνδεδεμενη με ενα τρεχουμενο λογαριασμο σε αυτον μπορεις να κανεις καταθεση.Στο video τραβαει απο τον λογαριασμο οχι απο την καρτα.

τι να σου πω εμενα μου εστειλα προπληρωμενη με το λογοτυπο τη εταιριας πανω στην καρτα , τωρα αν τραβαει απο λογαριασμο δεν το προσεξα τελος παντων

τι να σου πω εμενα μου εστειλα προπληρωμενη με το λογοτυπο τη εταιριας πανω στην καρτα , τωρα αν τραβαει απο λογαριασμο δεν το προσεξα τελος παντων

Δες στο 0:35

και αυτοί οι άνθρωποι ψηφιζουν........  Ευτυχώς πρόλαβα και έφυγα..............

όσο αφορά αυτόν στο βίντεο , μάλλον έχασε  τα τελευταία 1000 χρόνια εξέλιξης και νομίζει πως είναι ο μόνος έξυπνος  και θα του έλεγα:  πάρε το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλια πίθηκε... που νομίζεις πως έτσι θα μας γελάσεις και θα πέσουμε στην παγίδα σου..χαχχαχ!!! πίθηκε!!!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω... η καρτα που σου στελνει η εταιρια ειναι προπληρωμενη και οχι πιστωτικη στο λεω γιατι την εχω και εγω...

1)Αν ξερω τον λογαριασμο του ή τον αριθμο της καρτας του μπορω να του στειλω (η ο ιδιος) οσα χρηματα θελω.. απο 10 εως 10000 ευρω. Αυτο δεν αποδικνεει κατι..

2)Επισεις μας λεγαν για BMW που ειναι? 180ευρω? ουτε τακακια

3)Δεν μας λεει ποσους (αν τελικα ειναι αυτα τα 180 ευρω απο την εταιρια) επριξε/εγραψε και σε ποσο καιρο. Αν ειναι πληρωμη για 1 εβδομαδα (ξαναλεω ΑΝ τελικα ειναι απο την εταιρια) ειναι ενα οκ + σε μια κανονικη δουλεια.. αν ειναι μηνας.. δεν αξιζει. (βαση του τι πριζεις).

4)Ας μας διξει καποιος (γιατι 100% μπαινουν απο το youtube εδω καθος υπαρχουν λινκ) το PAYMENT ROLL και οχι απλα τραβαω απο την καρτα. Και εγω εχω μια της ΤΑΔΕ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.. να βαλω το πρωι 1000 ευρω και την αλλη μερα να λεω.. να με πληρωνει η ΤΑΔΕ με το super-duper προγραμμα.. "Break the balls of a friend too"...

5)Μονο και μονο απο το attidute.. "Αντε γεια τωρα"  "Who's laughing now b*ches" .. ποσο μαλλον απο το τραγικο.. "Δεν ξερω και εγω μαζι σας για πρωτη φωρα θα δω αν εχει λεφτα η καρτα" . υποτηθετε οτι ειναι στον χωρο αυτον 1 χρωνο και κατι οπως αναφερει καπου.. σε ολο αυτο το διαστιμα δεν τον πληρωσε η εταιρια? και οταν τελικα τον πληρωσε ηταν 180€ ??? Well done!!!

Επεξ/σία από newtech

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...