timo63 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 απο κατω διαβαστε κραξιμο που τρωει ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ http://www.youtube.com/watch?v=HU1AQTV80IA
militarist Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω αυτο. Σχετιζεται με την απληστια του ανθρωπου που οσα χρηματα κι αν εχει παντα θα προσπαθει να παρει κι αλλα κι αλλα κι αλλα... Απο ορισμενες συζητησεις φαινεται οτι αρκετοι που εμπλεκονται στην εν λογω εταιρια-σχημα-πυραμιδα ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και πιο συγκεκριμενα αστυνομικοι. Πονταρουν στον σταθερο μισθο κι οτι εχουν καποιες μερες αδεια και πιστευουν οτι θα κανουν ταξιδια σε πολυ φθηνες τιμες Μυριζομαι να καταρρεει ολο το σχημα αρκετα συντομα οταν μεγαλο κομματι των εν λογω συμμετεχοντων θα θελησει να παει ταξιδια και θα δει οτι δεν αυτο που θελουν δεν ειναι διαθεσιμα ή ακομα χειροτερα οι τιμες ειναι τσιμπημενες. Επιπροσθετα φαινεται κι απληστια ή ακομα καλυτερα για μενα η πεμπτουσια του καπιταλισμου(το ειχα δει και μου αρεσε)να βγαλουμε παραπανω φραγκα, αναφερομαι στο γεγονος οτι οι αστυνομικοι αν και εχουν ενα σταθερο και σιγουρο εισοδημα, τους ανοιγει η ορεξη για παραπανω χρηματα και φυσικα για dreamtrips.(?) Ελπιζω να μην ηταν ακομψα-ακυρα αυτα που εγραψα. και φυσικά εμείς θα τους γραφουμε στα αρχ... δια μας!!!! που είναι τα παιδιά της worldventures τώρα?????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????? Είναι κανείς εδώ ???????????????????????????????????????
newtech Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Κι εγώ άνεργη είμαι και όταν του είπα ότι αν είχα 300 ευρώ σε καμία περίπτωση δεν θα τα έδινα για αυτό το λόγο και η απάντηση ήταν "αν δεν έχεις τώρα τα λεφτά μπορεις να τα δανειστείς από κάποιον (δεν έχεις ούτε έναν?), εξάλλου θα τα πάρεις πίσω πολύ γρήγορα." Τι να πω!!!!! Και εμενα κατι τετοιο μου ειπαν. Ξερεις τι ειπα? Αφου πιστευεις σε μενα και εισαι σιγουρος/η οτι θα τα παρω πολυ γρηγορα δωστα μου εσυ Και οχι μονο αυτο.. θα σου τα δωσω χ2!!! και φυσικά εμείς θα τους γραφουμε στα αρχ... δια μας!!!! που είναι τα παιδιά της worldventures τώρα?????? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????? Είναι κανείς εδώ ??????????????????????????????????????? Εγω τους προσκαλεσα και εδω αν θελουν μεσω youtube... 1
deesnider Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Κι εγώ άνεργη είμαι και όταν του είπα ότι αν είχα 300 ευρώ σε καμία περίπτωση δεν θα τα έδινα για αυτό το λόγο και η απάντηση ήταν "αν δεν έχεις τώρα τα λεφτά μπορεις να τα δανειστείς από κάποιον (δεν έχεις ούτε έναν?), εξάλλου θα τα πάρεις πίσω πολύ γρήγορα." Τι να πω!!!!! Μετά από αυτή την πρόταση (να ...δανειστείς!), η συνέχεια από πλευράς σου είναι μονόδρομος: Ξεχνάς τον πολιτισμένο εαυτό σου κι αρχίζεις να ξεφορτώνεις μπινελίκια, καντήλια και λοιπά καλολογικά στοιχεία...με μίσος όμως! (Άκου το μαλάκα! «Να δανειστείς» είπε...) Και εμενα κατι τετοιο μου ειπαν. Ξερεις τι ειπα? Αφου πιστευεις σε μενα και εισαι σιγουρος/η οτι θα τα παρω πολυ γρηγορα δωστα μου εσυ Και οχι μονο αυτο.. θα σου τα δωσω χ2!!! ...και βέβαια το δέχτηκε, έτσι δεν είναι;...
newtech Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Μετά από αυτή την πρόταση (να ...δανειστείς!), η συνέχεια από πλευράς σου είναι μονόδρομος: Ξεχνάς τον πολιτισμένο εαυτό σου κι αρχίζεις να ξεφορτώνεις μπινελίκια, καντήλια και λοιπά καλολογικά στοιχεία...με μίσος όμως! (Άκου το μαλάκα! «Να δανειστείς» είπε...) ...και βέβαια το δέχτηκε, έτσι δεν είναι;... Εχει καποιο καιρο αλλα η σιζιτηση ηταν καπως ετσι. - αν ειναι δωσε μου εσυ τα 300 αφου εισαι 100% οτι θα τα βγαλω και εγω θα σου επιστρεψω 300 απο την πρωτη πληρωμη και 300 απο την 2η. Παυση 1 λεπτου.. -Εγω τωρα δεν εχω γιατι εχω δωσει στη ξαδερφη μου που ειχε προβλημα με την υγεια της.. και οτι μησθος ερχετε πανε εκει.. -Καλα ρε φιλε .. εχει η ξαδερφη σου προβλημα που χριαζεται 1500ευρω που μου ειπες οτι βγαζεις και καθεσε και μου λες για δουλεια? -Ε ενταξει θα στο ελεγα μετα.. παντως ..(αλλαγη παλι) θα τα βγαλεις 100% ρε συ.. πες τον ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ (!!!!!!!) και θα μονο καλο θα του κανεις.. αν γραφτειτε και οι 2 να δεις οτι χαλαρα ο ενας δεν θα εχει αναγκη να δουλευει μετα απο κανα 6μηνο!!!!! (WTF) -Και εσυ ρε φιλε γιατι ακομα δουλευεις delivery???!!! -Βαριομουν ρε φιλε ολη μερα σπιτι .... :D NO COMMENT 1
deesnider Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Γ@μώ την οικονομική κρίση, που μας έχει αναγκάσει να τα μετράμε όλα!!! Προ κρίσης, σιγά μην υπολογίζαμε το κόστος των γιαουρτιών που θα τους σκάγαμε στη μάπα... 7
militarist Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Γ@μώ την οικονομική κρίση, που μας έχει αναγκάσει να τα μετράμε όλα!!! Προ κρίσης, σιγά μην υπολογίζαμε το κόστος των γιαουρτιών που θα τους σκάγαμε στη μάπα... χαχαχχα!!!!! δεν έχεις και άδικο........
thrakiotis4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Καλημέρα σε όλους!Εύχομαι να είχα μπει σ'αυτό το blog μια ημέρανωρίτερα.Εκανα το λάθος και γράφτηκα κστην WorldVenturesκαι τώρα προσπαθώ να ξεγραφτώ αλλάτίποτα.Το ευχάριστο στην υπόθεση είναι οτι δεν πρόλαβα να γράψω κανένανφίλο/συγγενή και να μην έχω μούτρα να τον δω μετά.Έχω διαβάσει και τα 3site της εταιρίας και δεν βρίσκω πουθενά το κομμάτι που λέει οτι ανζητήσεις να ξεγραφτείς μ.Έστειλα mail στο [email protected] και στο[email protected] και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση.Αν μπορείκανείς ας βοηθήσει.
Morgana Fion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Καλημέρα σε όλους!Εύχομαι να είχα μπει σ'αυτό το blog μια ημέρα νωρίτερα.Εκανα το λάθος και γράφτηκα κστην WorldVentures και τώρα προσπαθώ να ξεγραφτώ αλλά τίποτα.Το ευχάριστο στην υπόθεση είναι οτι δεν πρόλαβα να γράψω κανέναν φίλο/συγγενή και να μην έχω μούτρα να τον δω μετά.Έχω διαβάσει και τα 3 site της εταιρίας και δεν βρίσκω πουθενά το κομμάτι που λέει οτι αν ζητήσεις να ξεγραφτείς μ.Έστειλα mail στο [email protected] και στο [email protected] και δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση.Αν μπορεί κανείς ας βοηθήσει. φίλε μου έπρεπε πρώτα να κάνεις μια καλή έρευνα, ελπίζω να καταφέρεις να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. Έχω μια απορία, για το ποσό που πλήρωσες για να γίνεις μέλος, πήρες απόδειξη;
thrakiotis4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 επρεπε να κανω αλλα εμπιστευτηκα εναν πολυ καλο μου φιλο κοινως ναι την πατησα , δεν γυρναει πισω οτι λαθος και να εκανα , μα φυσικα και δεν παιρνεις αποδειξη σε οποια συνδιαλαγη εχεις με την συγκεκριμενη εταιρια , και επειδη εχω παει σε αρκετα ''σεμιναρια'' τους το εισοδημα που ΘΑ παρεις ειναι αφορολογιτο και φυσικα την μηνιαια συνδρομη εφοσων δεν βαλεις 4 ατομα στην παιρνουν χωρις να σε ρωτησουν απο τον λογαριασμο που εδωσες (48ευρο)...... παρακληση οποιος ξερει τροπο για να τελειωσω με αυτην την εταιρια ας μου το πει
militarist Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 επρεπε να κανω αλλα εμπιστευτηκα εναν πολυ καλο μου φιλο κοινως ναι την πατησα , δεν γυρναει πισω οτι λαθος και να εκανα , μα φυσικα και δεν παιρνεις αποδειξη σε οποια συνδιαλαγη εχεις με την συγκεκριμενη εταιρια , και επειδη εχω παει σε αρκετα ''σεμιναρια'' τους το εισοδημα που ΘΑ παρεις ειναι αφορολογιτο και φυσικα την μηνιαια συνδρομη εφοσων δεν βαλεις 4 ατομα στην παιρνουν χωρις να σε ρωτησουν απο τον λογαριασμο που εδωσες (48ευρο)...... παρακληση οποιος ξερει τροπο για να τελειωσω με αυτην την εταιρια ας μου το πει μίλα με αυτόν τον ΄΄φίλο΄΄ σου που σε έγραψε και πές του πως θες να ξεγραφτεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, κάπου διαβασα πως μπορείς να τα πάρεις τις πρώτες 14 μέρες.... μην περιμένεις κάντο τώρα. πάντως ωραίο φίλο έχεις,.....
thrakiotis4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 μακαρι να ημουν στις πρωτες 14 μερες εχω 2 μηνες που ειμαι μεσα δεν περιμενω να παρω τα λεφτα πισω , ασε που θελει και μπλοκαρισμα (λογικα απο την τραπεζα)..... ναι ναι δυστηχως πρεπει να την παθουμε καποιες φορες για να βαλουμε μυαλο...
pontios16 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 επρεπε να κανω αλλα εμπιστευτηκα εναν πολυ καλο μου φιλο κοινως ναι την πατησα , δεν γυρναει πισω οτι λαθος και να εκανα , μα φυσικα και δεν παιρνεις αποδειξη σε οποια συνδιαλαγη εχεις με την συγκεκριμενη εταιρια , και επειδη εχω παει σε αρκετα ''σεμιναρια'' τους το εισοδημα που ΘΑ παρεις ειναι αφορολογιτο και φυσικα την μηνιαια συνδρομη εφοσων δεν βαλεις 4 ατομα στην παιρνουν χωρις να σε ρωτησουν απο τον λογαριασμο που εδωσες (48ευρο)...... παρακληση οποιος ξερει τροπο για να τελειωσω με αυτην την εταιρια ας μου το πει Ακου, στέλνεις έτυμα στην αμερική στο mail που σου έδωσαν και άν ξεγραφτείς μέσα σε 15-20 μέρες, τότε σου στέλνουν πίσω τα λεφτά σου! διαφορετικά τους κράζεις μέχρι και σε εφημερίδα οι κανόνες τους πάντως λένε ότι μέσα σε 15 μέρες έχει και επιστροφή χρημάτων! ΣΟΣ, τώρα είδα ότι πέρασαν 2 μήνες! mail για να ξεγραφτείς θέλει!
thrakiotis4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 εχω στειλει αρκετα μαιλ και το εχω στειλει σε ολα τα μαιλ επικοινωνια τους μηπως γνωριζεις ποσες μερες θελει για να γινει η διαγραφη?
pontios16 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2013 Μέχρι και 20 μέρες έχω δει να παίρνουν και τα λεφτά τους πίσω (πριν 1-2 χρόνια αυτο)... τώρα για σένα δε ξέρω :/ ίσως δε στέλνεις σωστά το mail! π.χ. τους λες απλά "θέλω να διαγραφώ από την εταιρία σας" ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις