paularas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 σήμερα με πήρε ξανά στο γραφείο όχι για να δει τι κάνω αλλά για να μου δώσει στο τηλέφωνο να μιλήσω με τον arch deputy - supervisor - administrator που είναι πάνω από όλους και ΕΤΥΧΕ και ήταν μαζί του εκείνη την στιγμή... βέβαια αφού του είπα 4 φορές ότι είχα δουλεία μιας και ήμουν στο γραφείο μου κατάφερα να του το κλείσω με 1000 ζόρια... δλδ ΗΜΑΡΤΟΝ. για 300 σκατό ευρώ δλδ κάποιος να πέσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?
militarist Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 σήμερα με πήρε ξανά στο γραφείο όχι για να δει τι κάνω αλλά για να μου δώσει στο τηλέφωνο να μιλήσω με τον arch deputy - supervisor - administrator που είναι πάνω από όλους και ΕΤΥΧΕ και ήταν μαζί του εκείνη την στιγμή... βέβαια αφού του είπα 4 φορές ότι είχα δουλεία μιας και ήμουν στο γραφείο μου κατάφερα να του το κλείσω με 1000 ζόρια... δλδ ΗΜΑΡΤΟΝ. για 300 σκατό ευρώ δλδ κάποιος να πέσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? Αξιοπρέπια δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι???? 1
newtech Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ειδα 2-3 βιντεακια στο youtube..Πανηγύρι κανονικο... Αναγνωρισα και καποιους γνωστους ... ο ενας που βρικα το τηλεφωνο του μου ειπε πολυ απλα.. Ρε φιλε.. 30 ευρω μου δωσαν για 4 ωρες.. να μην παω?
militarist Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ειδα 2-3 βιντεακια στο youtube.. Πανηγύρι κανονικο... Αναγνωρισα και καποιους γνωστους ... ο ενας που βρικα το τηλεφωνο του μου ειπε πολυ απλα.. Ρε φιλε.. 30 ευρω μου δωσαν για 4 ωρες.. να μην παω? χαχαχαχαχχα!!!!! αφού για τα πανηγυρια είναι...............................
newtech Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 χαχαχαχαχχα!!!!! αφού για τα πανηγυρια είναι............................... Μου αρεσει σε οτι VIDEO ανεβενει στο YOUTUBE.. την πεφτουν ολα τα κορακια και γραφουν.. γιατι δεν ερχονται και σε κανονικο φορουμ να γραψουν?
militarist Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μου αρεσει σε οτι VIDEO ανεβενει στο YOUTUBE.. την πεφτουν ολα τα κορακια και γραφουν.. γιατι δεν ερχονται και σε κανονικο φορουμ να γραψουν? να μας πούνε πόσα πολλά λεφτά βγάζουν κάνοντας διακοπές...!!!!!!!!
kostas_dr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Αξιοπρέπια δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι???? Όχι.
Erevus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Χαιρετώ την παρέα του Insomnia, ήθελα από καιρό να γραφτώ, αλλά απλώς αρκούμουν στο να διαβάζω τις διάφορες συζητήσεις, κυρίως στο θέμα των console και pc games. Η αφορμή για να γραφτώ τελικά ήταν η σημερινή μου εμπειρία σχετικά με αυτό που συζητάτε. Με κάλεσε στο τηλέφωνο χτες μια φίλη μου για μου προτείνει να βρεθούμε για να μου προτείνει κάτι πολύ ωραίο και ενδιαφέρον. Από τον τόνο της φωνής της υποψιάστηκα αμέσως περί τίνος πρόκειται, αλλά για να μη τη στεναχωρήσω, κι επειδή έχω άφθονο χρόνο στη διάθεσή μου λόγω της καταραμένης ανεργίας, είπα να πάω μια βόλτα. Για να μην τα πολυλογώ, στη συνάντηση έγινε ότι περιγράφηκε στις προηγούμενες σελίδες της συζήτησης. Αρκετοί νέοι υποψήφιοι, βίντεο για ταξίδια και πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειαζόμαστε, παλαμάκια χωρίς λόγο, υποσχέσεις για εύκολο πλουτισμό κλπ και η φίλη μου να προσπαθεί να με πείσει για τα καλά του προγράμματος. Από την αρχή δεν ήθελα, αλλά φοβούμενος μήπως τη στεναχωρήσω, απλώς συνέχιζα τη συζήτηση ευγενικά και κάποια στιγμή την αποχαιρέτησα και έφυγα. Επιστρέφοντας για το σπίτι, ένιωσα έναν κόμπο στο λαιμό και ήθελα να κλάψω για να μου φύγει ένα βάρος που είχε μαζευτεί στο στήθος μου από την πικρή αίσθηση ότι μια φίλη μου πιάστηκε κορόιδο και τώρα άθελά της (ή ηθελημένα αν είναι "έξυπνη" και έχει καταλάβει τι γίνεται) προσπαθεί να βρει 4 φίλους της για να χώσουν κι εκείνοι τα πολύτιμα λεφτά τους, ποντάροντας ίσως στο γεγονός ότι επειδή είναι φίλοι θα διστάσουν να της πούνε όχι. Κι αν έκανα τελικά το λάθος να γραφτώ κι εγώ, μετά θα είχα το βάρος να γράψω εγώ άλλους 4 δικούς μου φίλους, θυσιάζοντας τη φιλία μου στο βωμό του κέρδους. Και σιγά το κέρδος, μιλάμε για μερικά ψωροευρώ που χίλιες φορές προτιμώ να τα τα κερδίσω καθαρίζοντας σκάλες ή συμπληρώνοντας φορολογικές δηλώσεις, ψήνοντας σουβλάκια κλπ. Αυτά, καλώς σας βρήκα. Με έχει πιάσει μελαγχολία γαμώτο και είχα όρεξη απόψε να τσικνίσω με την καρδιά μου. 1
unforgiven Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Χαιρετώ την παρέα του Insomnia, ήθελα από καιρό να γραφτώ, αλλά απλώς αρκούμουν στο να διαβάζω τις διάφορες συζητήσεις, κυρίως στο θέμα των console και pc games. Η αφορμή για να γραφτώ τελικά ήταν η σημερινή μου εμπειρία σχετικά με αυτό που συζητάτε. Με κάλεσε στο τηλέφωνο χτες μια φίλη μου για μου προτείνει να βρεθούμε για να μου προτείνει κάτι πολύ ωραίο και ενδιαφέρον. Από τον τόνο της φωνής της υποψιάστηκα αμέσως περί τίνος πρόκειται, αλλά για να μη τη στεναχωρήσω, κι επειδή έχω άφθονο χρόνο στη διάθεσή μου λόγω της καταραμένης ανεργίας, είπα να πάω μια βόλτα. Για να μην τα πολυλογώ, στη συνάντηση έγινε ότι περιγράφηκε στις προηγούμενες σελίδες της συζήτησης. Αρκετοί νέοι υποψήφιοι, βίντεο για ταξίδια και πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειαζόμαστε, παλαμάκια χωρίς λόγο, υποσχέσεις για εύκολο πλουτισμό κλπ και η φίλη μου να προσπαθεί να με πείσει για τα καλά του προγράμματος. Από την αρχή δεν ήθελα, αλλά φοβούμενος μήπως τη στεναχωρήσω, απλώς συνέχιζα τη συζήτηση ευγενικά και κάποια στιγμή την αποχαιρέτησα και έφυγα. Επιστρέφοντας για το σπίτι, ένιωσα έναν κόμπο στο λαιμό και ήθελα να κλάψω για να μου φύγει ένα βάρος που είχε μαζευτεί στο στήθος μου από την πικρή αίσθηση ότι μια φίλη μου πιάστηκε κορόιδο και τώρα άθελά της (ή ηθελημένα αν είναι "έξυπνη" και έχει καταλάβει τι γίνεται) προσπαθεί να βρει 4 φίλους της για να χώσουν κι εκείνοι τα πολύτιμα λεφτά τους, ποντάροντας ίσως στο γεγονός ότι επειδή είναι φίλοι θα διστάσουν να της πούνε όχι. Κι αν έκανα τελικά το λάθος να γραφτώ κι εγώ, μετά θα είχα το βάρος να γράψω εγώ άλλους 4 δικούς μου φίλους, θυσιάζοντας τη φιλία μου στο βωμό του κέρδους. Και σιγά το κέρδος, μιλάμε για μερικά ψωροευρώ που χίλιες φορές προτιμώ να τα τα κερδίσω καθαρίζοντας σκάλες ή συμπληρώνοντας φορολογικές δηλώσεις, ψήνοντας σουβλάκια κλπ. Αυτά, καλώς σας βρήκα. Με έχει πιάσει μελαγχολία γαμώτο και είχα όρεξη απόψε να τσικνίσω με την καρδιά μου. Καλωσήλθες... Και το χειρότερο είναι πως βρήκε εσένα, που όπως είπες, είσαι άνεργος για να σου πάρει το 300ρι... Κρίμα...
pontios16 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Καλωσήλθες... Και το χειρότερο είναι πως βρήκε εσένα, που όπως είπες, είσαι άνεργος για να σου πάρει το 300ρι... Κρίμα... Ωραία και τι κάνουμε για αυτό? πότε θα τελείωση όλο αυτό το πράγμα? πότε θα βάλουν μυαλό όλοι τους? Εγώ όπως βλέπω όλοι έχουν γίνει μια μεγάλη παρέα...
militarist Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ωραία και τι κάνουμε για αυτό? πότε θα τελείωση όλο αυτό το πράγμα? πότε θα βάλουν μυαλό όλοι τους? Εγώ όπως βλέπω όλοι έχουν γίνει μια μεγάλη παρέα... Δεν καταλαβαίνουν ότι και να τους πείς, πλύση εγκεφάλου ..... και μερικούς τους ξέρω και ήταν έξυπνοι .....τι να πώ.
pontios16 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δεν καταλαβαίνουν ότι και να τους πείς, πλύση εγκεφάλου ..... και μερικούς τους ξέρω και ήταν έξυπνοι .....τι να πώ. Και εμένα μπήκαν φίλοι μου αλλά τους λέω εδώ και χρόνια αλλά αυτοί λένε τα δικά τους xD
militarist Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Και εμένα μπήκαν φίλοι μου αλλά τους λέω εδώ και χρόνια αλλά αυτοί λένε τα δικά τους xD μου κάνει εντύπωση πώς μερικοί παθαίνουν τόσο εύκολα πλύση εγκεφάλου..................
Morgana Fion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Κι εγώ άνεργη είμαι και όταν του είπα ότι αν είχα 300 ευρώ σε καμία περίπτωση δεν θα τα έδινα για αυτό το λόγο και η απάντηση ήταν "αν δεν έχεις τώρα τα λεφτά μπορεις να τα δανειστείς από κάποιον (δεν έχεις ούτε έναν?), εξάλλου θα τα πάρεις πίσω πολύ γρήγορα." Τι να πω!!!!!
lambroszekis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω αυτο. Σχετιζεται με την απληστια του ανθρωπου που οσα χρηματα κι αν εχει παντα θα προσπαθει να παρει κι αλλα κι αλλα κι αλλα... Απο ορισμενες συζητησεις φαινεται οτι αρκετοι που εμπλεκονται στην εν λογω εταιρια-σχημα-πυραμιδα ειναι δημοσιοι υπαλληλοι και πιο συγκεκριμενα αστυνομικοι. Πονταρουν στον σταθερο μισθο κι οτι εχουν καποιες μερες αδεια και πιστευουν οτι θα κανουν ταξιδια σε πολυ φθηνες τιμες Μυριζομαι να καταρρεει ολο το σχημα αρκετα συντομα οταν μεγαλο κομματι των εν λογω συμμετεχοντων θα θελησει να παει ταξιδια και θα δει οτι δεν αυτο που θελουν δεν ειναι διαθεσιμα ή ακομα χειροτερα οι τιμες ειναι τσιμπημενες. Επιπροσθετα φαινεται κι απληστια ή ακομα καλυτερα για μενα η πεμπτουσια του καπιταλισμου(το ειχα δει και μου αρεσε)να βγαλουμε παραπανω φραγκα, αναφερομαι στο γεγονος οτι οι αστυνομικοι αν και εχουν ενα σταθερο και σιγουρο εισοδημα, τους ανοιγει η ορεξη για παραπανω χρηματα και φυσικα για dreamtrips.(?)Ελπιζω να μην ηταν ακομψα-ακυρα αυτα που εγραψα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις