militarist Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Τι να πεις, εγώ αυτούς τους κρατάω μακριά,και αν με πάρουν για τέτοια μαλ..κια τους το λέω από την αρχή να σταματησουν Sent from my Tania
Intruder7s Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ναί εμπόριο σπασαρχ....σδμού και μαλ.....κιας. Κοιτα, κ εγω αν δω μια ταινια και μετα πρηξω τον κολητο μου οτι ΠΡΕΠΕΙ να την δει κι αυτος και του το λεω συνεχεια κτλ κτλ τοτε καλα θα κανει και θα απομακρυνθει. Το ιδιο και εδω. Το ατομο που μου ανεφερε την εταιρεια, μου εκανε την παρουσιαση, του ειπα θα το σκεφτω και θα σου πω αυριο. Την επομενη με πηρε τηλεφωνο και με ρωτησε, του ειπα δεν ξερω. Αν αποφασισω να μπω θα σου πω. Και δεν μου το ξανανεφερε. Κανουμε παρεα κανονικα αλλα δεν με πρηζει. Αν τωρα εσεις πεσατε σε μ@λκες τοτε πασο. Δεν φταιει η εκαστοτε εταιρεια εκει.
militarist Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Κοιτα, κ εγω αν δω μια ταινια και μετα πρηξω τον κολητο μου οτι ΠΡΕΠΕΙ να την δει κι αυτος και του το λεω συνεχεια κτλ κτλ τοτε καλα θα κανει και θα απομακρυνθει. Το ιδιο και εδω. Το ατομο που μου ανεφερε την εταιρεια, μου εκανε την παρουσιαση, του ειπα θα το σκεφτω και θα σου πω αυριο. Την επομενη με πηρε τηλεφωνο και με ρωτησε, του ειπα δεν ξερω. Αν αποφασισω να μπω θα σου πω. Και δεν μου το ξανανεφερε. Κανουμε παρεα κανονικα αλλα δεν με πρηζει. Αν τωρα εσεις πεσατε σε μ@λκες τοτε πασο. Δεν φταιει η εκαστοτε εταιρεια εκει. Ναι καλά δεν φταίει..... 99% ειναι μ@λακες και σε πρήζουν όσο δεν πάει..
renavar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας. θα απαντησω κι εγω με μια αναρτηση απο ενα blog. Οπως και να το δεις το πραγμα βρωμαει. Αφηστε το για τους πιο "επειδεξιους" http://avevaios.blogspot.gr/2012/04/world-ventures.html
Intruder7s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 γεια σας. θα απαντησω κι εγω με μια αναρτηση απο ενα blog. Οπως και να το δεις το πραγμα βρωμαει. Αφηστε το για τους πιο "επειδεξιους" http://avevaios.blogspot.gr/2012/04/world-ventures.html Κοιτα και τα σχολια απο κατω. Η αποψη ενος και μονο ανθρωπου δεν ειναι ενδεικτικη για τιποτα.
militarist Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κοιτα και τα σχολια απο κατω. Η αποψη ενος και μονο ανθρωπου δεν ειναι ενδεικτικη για τιποτα. Ναι καλά αφού είναι τέλεια εταιρία που είναι τα ΑΦΜ της το Ελληνικό? που δημοσιευει τους ισολογισμους της και τα αποτελέσματα της ? Δείξε μου μία οικονομική εφημερίδα που να μιλάει για το ''φαινόμενο'' αυτης της εταιρίας. Θέλω επίσημα στοίχεια από αξιόπιστες πηγές γιατι όπως λες ''η αποψη ενος και μονο ανθρωπου δεν ειναι ενδεικτικη για τιποτα.'' έτσι και η αποψη κάπου που είναι στην εταιρία δεν μου λέει τπτ. 1
Intruder7s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορω να τα γνωριζω εγω αυτα. Μπορει να γραψεις στο blog εκει και να σου απαντησει αυτος ο τυπος που ειναι μεσα.Μπορει να μαθεις που κανουν παρουσιασεις κοντα εκει που μενεις και να πας να ρωτησεις. Μπορεις να χρησιμοποιησεις το google.Παντως αυτες τις πληροφοριες εγω, δυστυχως δεν τις γνωριζω.
militarist Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή το έχω ψαξει δεν υπάρχουν πουθενά..... και ένα πράγμα σημαίνει αυτό.....
militarist Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 perastikos4 καλά σε πιστέψαμε απλώ είδες φως και μπήκες,.......και φυσικά το πρώτο σου σχόλιο μόλις γράφτηκες σε ένα τεχνολογικο φόρουμ είναι για κάτι άσχετο με την τεχνολογία.......... Εταιρία που δεν έχει αφμ υπαρχει????????? μόνο αυτο σκέψου......... Ρε πάρτε το χαμπάρι δεν θα βγάλετε πελάτες από εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όσοι βγάλατε λεφτά μπράβο σας αλλα μην μας πρίζετε τα αρχ...δια ότι είναι νόμιμη εταιρία και τα σχετικά, τα λεφτά σας με απάτη τα βγάλατε στην τελική και το ξέρετε.... 3
newtech Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Kalhmera paidia! Edw kai meres kai emena mou lene gia authn tn etairia (polu kontina m atoma) daxi den lew swsta osa legontai edw! kai egw mazi sas eimai!! Den empisteutika pote autes ts "etairies"... ALLA kati mou ekane megalh entupwsi..stn karta p exei h sugekrimenh "firma" exei to shma ts master card (kai oxi mono tn eida tn karta alla sta xeria mou tn eixa).. Kai edw erxetai h erwthsh mou..Tha dexotan pote h master card na mpei to shma ts se mia etairia,puramida (peite to opws thelete) xwris na tn perasei apo elegxo??(kai fantazomai zoriko elegxo..) Y.G Den eimai melos ts "etairias" kai oute tha ginw sto mellon (mn mou tn pesete xwris logo) Greeklish Λοιπον.. Η Mastercard εχει εδω που ειμαι και την φωτογραφια μου (τσεχια μενω.. ο καθενας μπορει να βαλει οτι θελει μαλιστα αν εχω εταιρια ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ τυπονουν mastercard με την εταιρια μου) Αν αυτο ειναι στοιχειο να γραφτω σε μια εταιρια.. αστα!
militarist Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Greeklish Λοιπον.. Η Mastercard εχει εδω που ειμαι και την φωτογραφια μου (τσεχια μενω.. ο καθενας μπορει να βαλει οτι θελει μαλιστα αν εχω εταιρια ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ τυπονουν mastercard με την εταιρια μου) Αν αυτο ειναι στοιχειο να γραφτω σε μια εταιρια.. αστα! Έχεις δίκιο , τι άλλο θα σκεφτουν για να σου πουν πως όλο αυτο δεν είναι απάτη. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣAI ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ!!!!!!!! 'Οσο για τα φτήνα πακέτα διακοπών, υπάρχει και το google .............. Θα κάνω δικία μου εταιρια.θα προσφέρω ένα πλήρες γεύμα στα καλύτερα φαγάδικα για 4 άτομα με 1 εύρω!!Καλά ακούσατε!!!με 1 ευρώ δλδ 0,25 λεπτά το άτομο.Βέβαια αυτό θα γίνει με μια εγγραφή του ποσού των 999 ευρώ και με μία συνδρομή των 99 ευρώ το μήνα..(στο πλήρες γεύμα δεν περιλαμβάνονται τα ποτά,τα γλυκά,το κυρίως μενού αυτά τα πλήρωνετε εσείς!!)τρέχτε να προλάβετε και γράψτε και φίλους σας..τα φαγάδικα χωρανε πολλά κορόιδα..whos next?? ή προτεινω... εγγραφη στο φορουμ με 1000 ευρω... καθε μηνα συνδρομη 50 ευρω... αλλα λαθε ποστ που θα κανεις 1 cent κερδος... και το κυριοτερο τη δυνατοτητα απο κατω να χτισεις το δικο σου δικτυο 17 επιπεδων.... βγαλε εκατομμυρια με ποστς στο φορουμ ή Στην πιο απλή μορφή είναι δώσε μου 5€ για να μπορείς να ζητάς από άλλους και εσύ 5€. Το ντύνεις με μερικά ταξίδια και ορίστε...κινείσαι στα όρια της νομιμότητας και δεν πας φυλακή. Αλλά η ουσία είναι η ίδια... ένα σχήμα Ponzi!!! Δεν μπορώ να πιστέψω πως μετά από τόσα χρόνια πληροφόρησης υπάρχει κόσμος που ασχολείται σοβαρά με τέτοια πράγματα. Ένα πράγμα μόνο έχω να συμβουλέψω όσους έχουν φίλου ή συγγενείς που ασχολούνται με τέτοια πράγματα. Μην προσπαθήσετε να τους πείσετε ότι εξαπατώνται εκτός και αν είναι σε πολύ αρχικά στάδια. Αν έχουν εγγραφεί, πάνε στα σεμινάρια, παίρνουν τα ειδικά dvd ενδυνάμωσης κτλ. είναι άδικος κόπος. Πιο εύκολα θα πείσω την γιαγιά μου που είναι 80 χρονών να σταματήσει να πηγαίνει στην εκκλησία παρά αυτούς ότι εξαπατώνται. Συνεχίστε λοιπόν όσοι έχετε ξεκινήσει να ψάχνετε κόσμο για την WV και όταν πάρετε την Ferrari πηγαίνετε και εμάς καμία βόλτα που δεν μοιραστήκαμε το όνειρο!! Εγώ μπορεί να συνεχίσω να κυκλοφορώ με το κορσάκι αλλά όταν παίρνω τηλ. φίλους και συγγενείς απαντάνε με χαρά και όχι με καντήλια επειδή ξέρουν ότι έχω φορτώσει την νέα κασέτα της WV και είμαι έτοιμος να την λανσάρω. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν για τους άλλους είναι αργά... Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από militarist 7
deesnider Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 h sugekrimenh "firma" exei to shma ts master card Το σήμα τής mastercard (αλλά και τής visa, τής diners, τής american express κ.τ.λ.), υπάρχει και δίπλα στο ταμείο κάθε κωλόμπαρου και στριπτηζάδικου που ...σέβεται τον εαυτό του! So? Τουλάχιστον σ' αυτά ρίχνεις και κάνα χούφτωμα, αντί μόνο να σου τον πιάνουν... 3
akisk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Θα κάνω δικία μου εταιρια.θα προσφέρω ένα πλήρες γεύμα στα καλύτερα φαγάδικα για 4 άτομα με 1 εύρω!! Σταμάτα, τους βάζεις ιδέες..
militarist Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Σταμάτα, τους βάζεις ιδέες.. χχχαχαχαχαχα!!! λες?
Morgana Fion Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα παιδιά! Έπεσα πάνω στην κουβέντα σας ψάχνοντας πληροφορίες για τις εν λόγω "εταιρίες" γιατί πρόσφατα βρέθηκα κι εγώ σε μια τέτοια παρουσίαση χωρίς να γνωρίζω που πηγαίνω, νόμιζα ότι απλά θα πάω για ένα καφέ. Έζησα και ακούσα ακριβώς τα ίδια με όσα προαναφέρθηκαν (κανονική κασέτα) και αυτό που με εκανε να βάλω τα γέλια γιατί δεν άντεξα (και μετά με αγριοκοιτούσαν λιγο οι "συνέταιροι" του "φίλου" μου) είναι ότι μέσα στην τιμή για κάποιο πάμφηνο ταξίδι στην Αφρική με πεντάστερο ξενοδοχείο κλπ, ήταν και μισή ώρα βόλτα πάνω στον ελέφαντα!!! Έλεος δηλαδή! Το πιο θλιβερό πάντως είναι πως αυτός ο φίλος μου έβαλε μέσα στην εταιρία και την κοπέλα του και απο τα λεγόμενα του κατάλαβα πως αυτή δεν ήθελε και την έβαλε με τη μέθοδο του γκομενικού πρηξίματος. Σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα παραδείγματα από το δικό μου, γενικά υπάρχει πολύ χαζός κόσμος και είναι κρίμα που κάποιοι άλλοι είναι αναγκασμένοι να ζουν μαζί τους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις