omofovikos o 16os Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Άν υπολογίσεις και αυτά που ήδη έχεις πληρώσει........ άστα να πάνε.... Παιδιά καλησπέρα, δεν θέλω να με κάνετε ban. Χθες γράφτηκα και ε΄γω σε μία πυραμίδα. Στην πυραμίδα του Χεωπα! Με το που έβαλα τους πρώτους 4 σηκώθηκε ο Ρα και μου έδωσε 300 ευρώ πίσω! Έτσι γιατί ήμουν εγώ.... και μετά με το που έβαλα και τους άλλους 6.... Ήρθε ο Όσιρις... Με κέρασε Μοχίτο, μου έδωσε στο χέρι 3000 ευρώ, στα καπάκια απ έξω με περίμενε μία BMW, μου έφτιαξε ένα νησί, δώρο μία βίλλα και μου χάρισε και την πυραμίδα! Οπώς και να έχει παιδιά έτυχε να με προσεγγίσουν και έμενα χθες το βράδυ... Και απ όλα αυτά που έχετε γράψει είναι όντως μία κασέττα....λένε τα ίδια πράγματα και έχουν στάνταρ απαντήσεις για κάθε τι που θα τους πεις.... Ο τύπος που με έπιασε εμένα στην αρχή γύρισε και μου έδειξε το βιβλιάριο του με κάτι καταθέσεις 500ευρώ.... στα καπάκια που είπε ότι μ αυτο εδώ το πράγμα σταμάτησε το στοίχημα.... και αφου μου τα είπε και κάτσαμε να κάνουμε τσιγάρο πήγε και πήρε paysafe... και μονολογούσε.... αντε να κάτσει το στοιχηματάκι να πληρώσω την δόσει του αυτοκινήτου! Τι έγινε ρε παιδιά !? Και η καταθέσεις? Τα τρελά λεφτά!? Η σύνταξη στα 25?! καλο αυτο με τον Οσιρι Αν κατι δεν καταλαβες μπορεις να το ρωτας. Κ εγω αν παω σε παρουσιαση θα ρωτησω πολλα. Μεχρι να καταλαβω. Μπορει να επεσες σε παρουσιαστη που ΔΕΝ ηξερε να παρουσιαζει ή να εξηγει ή να μην καταλαβες καλα. Οσο για την VISA...ε? Δηλαδη αν λαβεις μερος σε κληρωση και κερδισεις ταξιδι στην Αμερικη περιμενεις να σου πληρωσουν και την VISA και τα διαβατηρια? Μηπως να πανε να τα βγαλουν κιολας? Δεν κολαει πουθενα αυτο. τα ταξιδια ειναι συγκεκριμενες μερες κατα την διαρκεια του ετους ποτε θα προλαβεις να βγαλεις ταξιδιωτικη βιζα για αμερικα? με τις ταυτοτητες στα χερια θα τρεχει ο κοσμος?
Intruder7s Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Αν δωσεις λεφτα για να γραφτεις σε μια εταιρεια που σου προσφερει φτηνα ταξιδια σε ολο τον κοσμο θα περιμενεις μια μερα πριν για να βγαλεις τα χαρτια σου? Προσφορες εχουν πολλες απ'ότι ειδα ολο το χρονο οποτε ακομα και να μην βολεψει για συγκεκριμενη προσφορα σιγουρα θα υπαρχουν και καλυτερες.Αν καποιος ξερεις που μπορουμε να δουμε τις τρεχουσες προσφορες ας το πει γιατι θα ηθελα να δω τί προσφερουν τωρα και οχι μονο αυτες που δειχνουν στην παρουσιαση.Ευχαριστω.
mezger Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ερχόμαστε στο 1). Ούτε εγώ ξέρω το όνομα του, και σίγουρα δεν θα είχα αποκαλύψει άσκοπα δημοσίως και το δικό μου σε περίπτωση που είχα ιδρύσει εγώ αυτήν την εταιρία. Και αυτό για λόγους ασφαλείας, επειδή υπάρχουν πολλοί αρνητικοί σαν και εσένα(όπως κάνεις δυσφήμιση εσύ αυτή τη στιγμή, όπως και πάρα πολλοί άλλοι. Οπότε, το σίγουρο θα ήταν πως θα έβλεπαν αυτόν το λόγο σου εκατοντάδες άτομα, και στην καλύτερη θα μου έκαναν καταγγελίες, ανακρίσεις κ.τ.λ.). Ένας πολύ σοβαρός λόγος λοιπόν, για να μην χρειάζεται να αναφέρουμε άσκοπα τέτοιου είδους ονόματα δημοσίως!Εγω θα σταθω σε αυτή τη glaring βλακεια για να πω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του πολιτισμένου κόσμου οι εταιρίες δημοσιεύουν τα καταστατικά τους. Επίσης και στο Texas, όπου εδρεύει η συγκεκριμένη. Όποιος θέλει λοιπόν βρίσκει. Επίσης όταν μια ξένη εταιρία παρέχει υπηρεσίες ή πουλάει προιόντα στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις της σε ελληνικό έδαφος οφείλει να αποδώσει τον φπα κανονικά, επομένως πρέπει να έχει είτε ντόπια εταιρία-υποκατάστημα είτε φορολογικό αντιπρόσωπο. Και στις 2 περιπτώσεις αυτά πρέπει να δημοσιευτούν. 2
omofovikos o 16os Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Αν δωσεις λεφτα για να γραφτεις σε μια εταιρεια που σου προσφερει φτηνα ταξιδια σε ολο τον κοσμο θα περιμενεις μια μερα πριν για να βγαλεις τα χαρτια σου? Προσφορες εχουν πολλες απ'ότι ειδα ολο το χρονο οποτε ακομα και να μην βολεψει για συγκεκριμενη προσφορα σιγουρα θα υπαρχουν και καλυτερες. Αν καποιος ξερεις που μπορουμε να δουμε τις τρεχουσες προσφορες ας το πει γιατι θα ηθελα να δω τί προσφερουν τωρα και οχι μονο αυτες που δειχνουν στην παρουσιαση. Ευχαριστω. μολις ρωτησα μελος της wv και δεν ξερουν χριστό τι ταξιδια θα βγουν, απλα ενημερωνονται με mail καποιες μερες πριν και προσπαθουν να σπρωξουν αυτες τις προσφορες σε μη μελοι εκτος και εαν πανε οι ιδιοι. επισης ας πουμε οτι εσυ δεν θελεις να ταξιδευεις παρα μονο ας πουμε να προωθεις αυτα τα καταπληκτικα προιοντα....ΔΕΝ μπορεις απο την παρουσιαση τα plan A και plan Β ειναι αλληλενδετα, οποτε ολα γινονται για τα 275 +++++++ συνδρομες......ΑΛΛΗ μπουρδα στην παρουσιαση λενε κατι για τους baby boomers (γεννημενοι απο 1946 εως 1964).....αρχιδια καλαβρυτων δηλαδη.....στην σημερινη ελλαδα οπου οι μισθοι και οι συνταξεις εχουν πεσει στα ταρταρα ποιος θα παει ταξιδια? κανε ενα γκαλοπ στον κυκλο σου πριν κανεις οτιδηποτε και θα παρεις τις απαντησεις σου Εγω θα σταθω σε αυτή τη glaring βλακεια για να πω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του πολιτισμένου κόσμου οι εταιρίες δημοσιεύουν τα καταστατικά τους. Επίσης και στο Texas, όπου εδρεύει η συγκεκριμένη. Όποιος θέλει λοιπόν βρίσκει. Επίσης όταν μια ξένη εταιρία παρέχει υπηρεσίες ή πουλάει προιόντα στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις της σε ελληνικό έδαφος οφείλει να αποδώσει τον φπα κανονικά, επομένως πρέπει να έχει είτε ντόπια εταιρία-υποκατάστημα είτε φορολογικό αντιπρόσωπο. Και στις 2 περιπτώσεις αυτά πρέπει να δημοσιευτούν. συνφωνω.....ακομα και η sportingbet εβγαλε ελληνικο αφμ......γιαυτο η williamhill την κοπανησε απο ελλαδα νυχτα
newtech Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 EΠΕΝΔΥΣΗ ΦΘΗΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ..... ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΩ ... ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ 6 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ 310 ΕΥΡΟ... ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 7 ΜΕΡΕΣ... ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙ ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΜΕ 3 ΚΑΙ 60 ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ....Και τι φωνάζεις πατάτες πουλάς? Και ΟΧΙ δεν μας καλυπτεις επιδει ο γαμπρος σου εβγαλε 310 ευρω.. Εσυ τι εβγαλες? αυτα που εβγαλε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? Και εγω εβγαλα με μια μεθοδο που ξερω 5000 ευρω σε μια μερα και ο μπατζανακης μου 2000 σε μιση.. Αν δεν σε καλυπτω στειλε μου 100ευρω και θα δεις .. τρελο συστημα. Και μου αρεσει που ολοι λετε.. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.. ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ .. πλακα εχετε ... BRAINWASHED ZOMBIES 2
bamser Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παντως επιμενω κ θελω μια απντηση σε αυτα που χω ρωτησει απο καποιον που ειναι μελος της εταιριας.αν δν κανω λαθος3-4 ατομα εχουν δηλωσει οτι ειναι.δν μπορουν να δωσουν μια ξεκαθαρη απαντηση?
angmar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Don't hold your breath, που λεν και οι βάρβαροι...
newtech Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παντως επιμενω κ θελω μια απντηση σε αυτα που χω ρωτησει απο καποιον που ειναι μελος της εταιριας.αν δν κανω λαθος3-4 ατομα εχουν δηλωσει οτι ειναι.δν μπορουν να δωσουν μια ξεκαθαρη απαντηση?Δεν παιζει φιλε... Σιγα μην σου πουν κατι αρνητικό 1
Fan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Το κακό είναι ότι εάν προσπαθήσεις να εξηγήσεις σε κάποιον το πόσο μούφα είναι τo Multi Level Marketing και γενικά οι πυραμίδες θα αρχίσει να σου λέει ότι ο τάδε βγάζει 1000 ευρώ το μηνα από την καρέκλα και ο άλλος παίρνει 200 την εβδομάδα πίνοντας πορτοκαλάδα στον καναπέ του. Δηλαδή πόσο χαμηλό IQ πρέπει να έχεις; Εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να πείθει άτομα να πετάνε τα λεφτά τους έτσι γιατί δεν ασχολείται με το εμπόριο, θα γινόταν περιζήτητος. Το μόνο που με στενοχωρεί ειναι ότι 2 φίλοι μου είχαν μπλέξει σε τέτοιου είδους πυραμίδα και ενώ είχαν υπερενθουσιαστεί τον πρώτο μήνα, μετά τους κόπηκαν τα φτερά και είχαν γίνει ράκος. Ο ένας μάλιστα είχε βάλει και τη γιαγιά του μέσα (pathetic)
militarist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Το κακό είναι ότι εάν προσπαθήσεις να εξηγήσεις σε κάποιον το πόσο μούφα είναι τo Multi Level Marketing και γενικά οι πυραμίδες θα αρχίσει να σου λέει ότι ο τάδε βγάζει 1000 ευρώ το μηνα από την καρέκλα και ο άλλος παίρνει 200 την εβδομάδα πίνοντας πορτοκαλάδα στον καναπέ του. Δηλαδή πόσο χαμηλό IQ πρέπει να έχεις; Εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να πείθει άτομα να πετάνε τα λεφτά τους έτσι γιατί δεν ασχολείται με το εμπόριο, θα γινόταν περιζήτητος. Το μόνο που με στενοχωρεί ειναι ότι 2 φίλοι μου είχαν μπλέξει σε τέτοιου είδους πυραμίδα και ενώ είχαν υπερενθουσιαστεί τον πρώτο μήνα, μετά τους κόπηκαν τα φτερά και είχαν γίνει ράκος. Ο ένας μάλιστα είχε βάλει και τη γιαγιά του μέσα (pathetic) pathetic δεν λες τπτ!!!!!!!!!!!!! 1
Intruder7s Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το κακό είναι ότι εάν προσπαθήσεις να εξηγήσεις σε κάποιον το πόσο μούφα είναι τo Multi Level Marketing και γενικά οι πυραμίδες θα αρχίσει να σου λέει ότι ο τάδε βγάζει 1000 ευρώ το μηνα από την καρέκλα και ο άλλος παίρνει 200 την εβδομάδα πίνοντας πορτοκαλάδα στον καναπέ του. Δηλαδή πόσο χαμηλό IQ πρέπει να έχεις; Εάν κάποιος έχει τη δυνατότητα να πείθει άτομα να πετάνε τα λεφτά τους έτσι γιατί δεν ασχολείται με το εμπόριο, θα γινόταν περιζήτητος. Το μόνο που με στενοχωρεί ειναι ότι 2 φίλοι μου είχαν μπλέξει σε τέτοιου είδους πυραμίδα και ενώ είχαν υπερενθουσιαστεί τον πρώτο μήνα, μετά τους κόπηκαν τα φτερά και είχαν γίνει ράκος. Ο ένας μάλιστα είχε βάλει και τη γιαγιά του μέσα (pathetic) Εμποριο κανεις και εκει. Επισης, ναι καποιοι θα βγαλουν και καποιοι οχι. Ειναι πολυ λογικο. Ξερω ατομο σε αλλη εταιρεια που δουλεψε τον πρωτο μηνα, εβγαλε τα λεφτα που ειχε δωσει για να μπει + κατι λιγο παραπανω, και μετα σταματησε για προσωπικους λογους. Μετα απλα βαρεθηκε να ξαναξεκινησει και επερνε απλως ενα στανταρ μικρο ποσο. Δεν γνωριζω αν το παιρνει ακομη. Ενταξει μπορει να υπαρχουν πολλοι μυθοι και πολλες αληθιες εδω μεσα αλλα οτι καποιοι (λιγοι πιθανον μιας και απ'οτι ειδα ενας εδω εγραψε πως ενας στους 5 βγαζει ) που βγαζουν, αλλα βγαζουν.
militarist Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εμποριο κανεις και εκει. Επισης, ναι καποιοι θα βγαλουν και καποιοι οχι. Ειναι πολυ λογικο. Ξερω ατομο σε αλλη εταιρεια που δουλεψε τον πρωτο μηνα, εβγαλε τα λεφτα που ειχε δωσει για να μπει + κατι λιγο παραπανω, και μετα σταματησε για προσωπικους λογους. Μετα απλα βαρεθηκε να ξαναξεκινησει και επερνε απλως ενα στανταρ μικρο ποσο. Δεν γνωριζω αν το παιρνει ακομη. Ενταξει μπορει να υπαρχουν πολλοι μυθοι και πολλες αληθιες εδω μεσα αλλα οτι καποιοι (λιγοι πιθανον μιας και απ'οτι ειδα ενας εδω εγραψε πως ενας στους 5 βγαζει ) που βγαζουν, αλλα βγαζουν. ναί εμπόριο σπασαρχ....σδμού και μαλ.....κιας. 1
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Χθες με πήρε και εμένα τηλέφωνο ένας τύπος, γνωστός που λέμε ένα γεια καμιά φορά, και μου ζήτησε να βρεθούμε να μου μιλήσει για κάτι πολύ ωραίο που θα με ενδιαφέρει... Τον ρώτησα να μου πει περί τίνος πρόκειται και άρχισε να μου λέει ότι έχει να κάνει με ταξίδια και ότι θα μου αρέσει και και και.... Του είπα απλά να ξεχάσει αυτή την συζήτηση που είχαμε, σαν να μην έγινε ποτέ, και να μην με ενοχλήσει ξανά... τώρα βέβαια που το σκέφτομαι ίσως αντέδρασα υπερβολικά ψύχραιμα.. 1
DimisMaria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Κ εμενα με πηρε ο κολλητος μ πριν λιγους μηνες κ μου λεει ελα να σου δειξω κατι θα σου αρεσει κ αλλα τετοια.. Οντα ¨κολλητος" μου πηγα με την αρραβωνιαστηκια μου.. Μας συστηνει εναν τζιτζιφιογκο ως καλου του φιλο κ παλιο του συμμαθητη ο οποιος θα μας εκανε κ την παρουσιαση.. Στην αρχη μ αρεσε αλλα αργοτερα οταν αρχισαν τα 300αρια καπου καταλαβα τι γινετε.. Η κοπελα μ μου ελεγε μην μπεις μην κλεισουμε το σπιτι μας απο το πρωτο δευτερολεπτο της παρουσιασης(γυναικειο ενστικτο) ... Με τα πολλα τελειωνει η παρουσιαση κ του λεω αντε πες μπηκα κ που θα βρω τα ατομα.. κ μου λεει βγαλε το κινητο σ και γραψε ολα τα ονοματα κ τα τηλεφωνα σε ενα χαρτι π μου εδω σε.. εγραψα 3-4 μονο κ σιγα σιγα γυρνουσε στο μυαλο μ ποσο απατη μπορει να ειναι... Τ λεω θα το σκεφτω για να με αφησει ησυχο και πινουμε το ποτο μας σαν παρεα.. Μετα απο κανα τεταρτο ο "κολλητος" μου μ λεει εγω μπηκα κατευθειαν παντως αξιζει κ τετοια.. Αλλα το καλο ειναι οταν μετα απο ωρα μ λεει"Να εγω ποση ωρα ξερω το παιδι 1-2 ωρες? και μπηκα,,, εσυ δν εμπιστευεσαι εμενα?" Κ εδω λεω οπα... Καλα συμμαθητεσ δεν εισασταν κ καλοι φιλοι οπως κ μου ειπες? και αρχισε να τα μασαεεειιιιι.. Κ μετα λεω καταλαβα,,, Κ απο τοτε εχω κοψει τα πολλα πολλα.. Ενταξει τους κανουν πλησσει εγκεφαλου κ τους τρωνε τα λεφτα... Προσφατα ειχαν παρουσιαση στην ξανθη σε ενα ξενοδοχεο παλαιοτερα στο πανηγυρι στην αλεξανδρουπολη οπου ανεβασατε κ σχετικο ΛΙΝΚ... Τν φεβρουαριο barcelona οπου ηθελε κ 150 ευρο για να δεις μονο το σεμιναριο.. Δλδ υπολογισε κανα 500 για 2 μερες... Πριν κατι μερες πηγε αθηνα .. Ολα αυτα εννοειτε με βενζινες απο την τσεπη του κ εισιτηρια ενα σορο..... Ειναι μελος απο τον Σεπτεμβριο του 2012 και κανει παρουσιασεις παντους.. θεσσαλονικη-ξανθη-αλεξ/πολη-σερρες... Κ ακομα ουτε ενα ατομο μεσα... Υ.Γ. Σας καταλαβαν ρεεεεεεε... Εγω του δινω διαρκεια ζωης μεχρι τον αλλο χειμωνα το ΠΟΛΥ... αντε ρε προβατα π σας ταξαν φυκια για μεταξοτες κορδελες κ μπηκατε.. Βρε ο...στ απο την καθημερινοτητα μας βαρεθηκαμε να ακουμε τις π@π@ριες σας.. Ακου εκει πηγε ο αλλος να βαλει χερι στην τσεπι μ κ στν προυπολογισμο μου.. Ντεμεκ ο αλλος ηταν στρατιωτικος κ εφυγε κ χεζετε στο ταλιρο τωρα κ ιστοριες για αγριους... ΚΡΧΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.. Κ ειναι κ κακο μαρκετινγκ η WV .. Βγαζουν φοτος 3 μαμακες σε πορσε κ BMW πανω και το εχουν ως αποδειξη,.. Κ εναν παππου που του δωσανε 300 ευρο παραπανω τνμηνα στην συνταξη του για να παρει τα φαρμακα του αλτσχαιμερ κ κανει τον ΚΡΑΧΤΗ.. Να ψοφησε!$ βρωμ()γερ3.. ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ neobux.com κ ειμαι μεσα 25 ημερες κ εχω βγαλει ηδη 9 δολλαρια.. κ δεν εχω δωσει φραγκο... Αν εδινα τα λεφτα τους στν αγορα διαφημιστων στο neobux θα ειχαν βγαλει στην χειροτερη τα διπλα απ οσα εβαλαν.. ΖΩΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις