Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά μην γράφεται εδω για αλλες απατες τύπου αεροπλανάκι-πυραμίδα. Ας κρατηθεί το topic καθαρό για την WV. Είναι κρίμα να γίνει μαντάρα το topic και να σβηστεί (όπως εχει παλιότερα με άλλες πυραμίδες) .

Δημοσ.

Δεν εχω καποια επιχειρηση στην Ελλαδα, δεν ειμαι υπαλληλος εταιριας στην Ελλαδα, αρα δεν πληρωνω εισφορες σε ασφαλιστικο ταμειο, οποτε εχει και ως συνεπεια να μην ειμαι και ασφαλισμενος (ιατρικη περιθαλψη κτλ.) σε καποιο ταμειο

Αν θελω να ασφαλιστω, θα επιλεξω καποια ιδιωτικη εταιρια, ετσι κι αλλιως και στο δημοσιο να εισαι ασφαλισμενος, δεν εχεις δωρεαν καλυψη σε τιποτα πλεον. Και πληρωνεις ''συνδρομη'' και υπηρεσιες δεν λαμβανεις

Τωρα για να καταλαβεις γιατι τονιζω την pre-paid card. Αν εισαι φοιτητης, σπουδαζεις μακρια απο το σπιτι σου και οι γονεις σου σου καταθετουν τα χρηματα (που εχουν ηδη φορολογηθει απο τα εισοδηματα σου) σε καποιο λογαριασμο που ειναι και το ονομα σου μεσα, τα χρηματα θα ξαναφορολογηθουν (με τους καινουριους νομους). Αυτο φιλε μου ειναι απατη....

Τωρα αν εσυ ως φοιτητης εχεις στα χερια σου μια pre-paid card και οι γονεις σου ''φορτιζουν'' την καρτα με χρηματα καθε μηνα, αυτα τα χρηματα δεν θα ξαναφορολογηθουν. Δεν φτιαχνω εγω τους νομους και δεν ειναι ο μονος νομος που ειναι ''τρελλος''

Αυτος ειναι και ο λογος που η World Ventures επιλεγει αυτον τον τροπο πληρωμης, αν σου κατεθεται χρηματα στον λογαριασμο σου, πρωτον θα εφευγαν τρελα ποσα στην προμηθεια εμβασματος και δευτερον θα φορολογουνταν στο συνολο τους ξανα.

Ελπιζω να σου ελυσα καποιες αποριες, αλλωστε δεν ξεκινησα την συζητηση για να πεισω κανεναν, διευκρινισεις ηθελα να δωσω σε ορισμενα θεματα. Αν για καποιους ειναι ρισκο τα 280 ευρω, ας ρωτησουν αλλους που εδωσαν 80.000 να ανοιξουν μια μικρη δικια τους επιχειρηση και τελικα εκλεισε, χασαν το κεφαλαιο και χρωστανε κι αλλα τοσα στις τραπεζες. Κι αλλοι ασφαλως πετυχαν και με κεφαλαιο 80.000 καταφεραν να κανουν αποσβεση και μετα κερδος. Ετσι ειναι η ζωη

Η World Ventures δεν ειναι για ολους, ουτε ειναι για τους εξυπνους, ουτε οσοι δεν το κανουν ειναι βλακες. Ειναι απλα μια επιλογη, το πιστευεις, το κανεις, δουλευεις και βγαζεις χρηματα ή δεν το πιστευεις, δεν το κανεις, κανεις κατι αλλο, δουλευεις και βγαζεις χρηματα. Ειναι μια διαφορετικη απο τα στανταρ εργασιας προταση, αλλοι την βλεπουν ως ευκαιρια, αλλα ως χασιμο χρονου. Απατη ομως δεν ειναι. Υπαρχει και οτι λεει το κανει

Αν εγω στις παρουσιασεις μου, δω καποιον που θελει να γινει μελος, αλλα δεν πιστευει την ιδεα, ή εχει λαθος εντυπωση πως θα καθεται και θα βρεχει λεφτα θα ειμαι ο πρωτος που θα του πω μην μπεις. Γι αυτο δεν μου εχει κοψει κανεις την καλημερα και δεν εχω χασει τους φιλους μου. Ισα ισα εχω κανει και καινουριους

Από ότι είπες δεν ισχύει τπτ.....

Για να μην λες το διασταύρωσα με την λογιστική εταιρία που χρησιμοποιεί η εταιρία που έχει ο αδερφός μου.

Δραστηριοποίησε στην Ελλάδα με την WV? γράφεις Στην Ελλάδα καινούργια μέλοι; Τότε πρέπει να κανείς έναρξη επαγγέλματος γιατί όπως λες δεν είσαι υπάλληλος της WV αλλά αντιπρόσωπος και φυσικά να πληρώνεις εισφορές στο ανάλογο ταμείο που πρέπει να είσαι ασφαλισμενος.

Αυτό με την prepayment δεν ισχύει, δεν ξέρω ποιος στο είπε η απλώς έτσι το σκέφτηκες μπας και το πιστέψουμε.....

Οτιδήποτε εισόδημα βγάζεις πρέπει να τη δηλώνεις θες δεν θες και αυτό που λες για την φορολόγηση στην Αμερική δεν ισχύει γιατί η έδρα σου δεν ειναι εκεί και δεν δραστηριοποιήσε εκεί......

Ολα τα παραπάνω που λέω το ξαναλέω ότι ειναι διασταυρωμενα με λογιστική εταιρία.

Περιμένω να δώ τώρα τι θα απαντήσεις

• Like 3
Δημοσ.

Αν ήταν έτσι όλοι θα πληρώνανε σε pre-paid.

Τί άλλο θα ακούσουμε! Έλεος...

Πόσο εύκολα μια ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ παρουσιάζεται ως νόμιμη και ηθική εργασία.

Δημοσ.

Αν ήταν έτσι όλοι θα πληρώνανε σε pre-paid.

Τί άλλο θα ακούσουμε! Έλεος...

Πόσο εύκολα μια ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ παρουσιάζεται ως νόμιμη και ηθική εργασία.

Ααααχ τι εχω να γραψω και απλα δεν εχω χρωνο..

RE CAMPING στον ΠΛΑΤΑΜΟΝΑ

45192_10200954772664813_648782134_n.jpg

DREAMTRIP.. τι δεν καταλαβαίνεις?

• Like 6
Δημοσ.

Ειπα απλα οτι δεν φαινονται τα χρηματα στην pre-paid card.Μπαινουν σε ηλεκτρονικο λογαριασμο. Περισσοτερες πληροφοριες μπορω να δωσω μονο σε pm. Επισης τονισα οτι τα χρηματα δεν ειναι μαυρα αλλα φορολογημενα στην Αμερικη. Δεν ειπα να μην δηλωσεις το εισοδημα σου και σιγουρα δεν ειπα ποτε οτι η World Ventures σου λεει να εισαι φοροφυγας, ισα ισα το Policy της εταιριας λεει το αντιθετο. Αρκει να διαβασεις το συμβολαιο πριν το υπογραψεις.

Ο καθε αντιπροσωπος ειναι οσο νομιμος θελει να ειναι, αυτο ειπα και στην προηγουμενη σελιδα, απλα καταθετοντας και την προσωπικη μου αποψη για το Ελλ. κρατος, οχι την αποψη της World Ventures

Επισης για τον φιλο με το λογιστηριο, δεν εχει καμια σημασια απο που ειναι τα μελη που εγραφω στην εταιρια. Αν εγω σημερα ειμαι Ελλαδα και γραφω Σουηδους, αυριο παω Κυπρο και γραφω Τουρκους, μεθαυριο Γερμανια και εγγραφω Ελληνες. Θα επρεπε να ανοιξω επιχειρηση παντου και να πληρωσω ασφαλιστικα ταμεια παντου?

Δημοσ.

Ααααχ τι εχω να γραψω και απλα δεν εχω χρωνο..

RE CAMPING στον ΠΛΑΤΑΜΟΝΑ

45192_10200954772664813_648782134_n.jpg

DREAMTRIP.. τι δεν καταλαβαίνεις?

wish you were smarter

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα απλα οτι δεν φαινονται τα χρηματα στην pre-paid card.Μπαινουν σε ηλεκτρονικο λογαριασμο. Περισσοτερες πληροφοριες μπορω να δωσω μονο σε pm. Επισης τονισα οτι τα χρηματα δεν ειναι μαυρα αλλα φορολογημενα στην Αμερικη. Δεν ειπα να μην δηλωσεις το εισοδημα σου και σιγουρα δεν ειπα ποτε οτι η World Ventures σου λεει να εισαι φοροφυγας, ισα ισα το Policy της εταιριας λεει το αντιθετο. Αρκει να διαβασεις το συμβολαιο πριν το υπογραψεις.

Ο καθε αντιπροσωπος ειναι οσο νομιμος θελει να ειναι, αυτο ειπα και στην προηγουμενη σελιδα, απλα καταθετοντας και την προσωπικη μου αποψη για το Ελλ. κρατος, οχι την αποψη της World Ventures

Επισης για τον φιλο με το λογιστηριο, δεν εχει καμια σημασια απο που ειναι τα μελη που εγραφω στην εταιρια. Αν εγω σημερα ειμαι Ελλαδα και γραφω Σουηδους, αυριο παω Κυπρο και γραφω Τουρκους, μεθαυριο Γερμανια και εγγραφω Ελληνες. Θα επρεπε να ανοιξω επιχειρηση παντου και να πληρωσω ασφαλιστικα ταμεια παντου?

Δεν το κατέχεις το άθλημα βλέπω....

Δεν λέω ότι πρέπει παντού να πληρώνεις εισφορές αλλά πρέπει κάπου να το κανείς.... Εκεί που δηλώνεις εδρΑ....

Εφόσον δεν είσαι υπάλληλος και είσαι αντιπρόσωπος πρέπει να κανείς έναρξη επαγγέλματος στην χώρα που δηλώνεις έδρα και φυσικά να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ, αν συνεργάτης με κάποιον από Άγγλια θα πρέπει και αυτός να κάνει το ίδιο ......

Και θες εσύ μετά να σε εμπιστευτουμε που η άποψη του ειναι αυτή........

Εδώ καλά καλά δεν ξέρεις τι λέει ο νόμος...και υποτίθεται γράφεις άτομα και τα συμβουλευεις τι θα κάνουν με τι εφορία;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το κατέχεις το άθλημα βλέπω....

Δεν λέω ότι πρέπει παντού να πληρώνεις εισφορές αλλά πρέπει κάπου να το κανείς.... Εκεί που δηλώνεις εδρΑ....

Εφόσον δεν είσαι υπάλληλος και είσαι αντιπρόσωπος πρέπει να κανείς έναρξη επαγγέλματος στην χώρα που δηλώνεις έδρα και φυσικά να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ, αν συνεργάτης με κάποιον από Άγγλια θα πρέπει και αυτός να κάνει το ίδιο ......

Και θες εσύ μετά να σε εμπιστευτουμε που η άποψη του ειναι αυτή........

Εδώ καλά καλά δεν ξέρεις τι λέει ο νόμος...και υποτίθεται γράφεις άτομα και τα συμβουλευεις τι θα κάνουν με τι εφορία;;;;

Θα απαντήσω εγώ εδώ, γιατί δεν άντεξα.

Αυτά που λες είναι όλα σωστά.... Σε έναν ιδανικό κόσμο έτσι θα έπρεπε να γίνεται....

Αλλά στον πραγματικό κόσμο (και ρώτα τον αδερφό σου που έχει επιχείρηση και καταλαβαίνει σίγουρα τι θέλω να πω, όχι το λογιστή του, τον αδερφό σου τον επιχειρηματία) όλα αυτά είναι μπούρδες.....

Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πάει να κάνει έναρξη επαγγέλματος, να πληρώνει τεβε, χωρίς να έχει βγάλει μία δραχμή ακόμα, χωρίς να ξέρει αν θα βγάλει, για να δηλώνει από μόνος του λεφτά που έτσι κι αλλιώς δεν φαίνονται πουθενά? Και αυτά να πάει να τα κάνει από μόνος του. Χωρίς να είναι υποχρεωμένος να τα κάνει, για να πληρωθεί από την εταιρεία.

Ύμαρτον και έλεος..... Ας πάνε στο Τέξας να τα βρούνε....

Δημοσ.

Οι στρατιωτικοί και ειδικότερα οι ΕΠΟΠ φημίζονται για το υψηλό iq τους...

όλα σε ένα τσουβάλι δεν πειράζει γενικολογία σε όλο της το μεγαλείο  

μπορείς να συμπληρώσεις και αστυνομικούς και δικηγόρους και επιχειρηματιες τοτε που φημιζονται για το υψηλο iq τους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...