Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα. Να ρωτησω κατι.

Ισχυει οτι η google αγορασε τη motorola mobility? (1 και 2).

Αν ναι, τοτε γιατι ακομα να βγει στο atrix το ics 4? Ακομα εχω 2.3.4 εκδοση και κανω ενημερωσεις συστηματος αλλα λεει οτι η συσκευη μου ειναι ενημερωμενη.

Αν οντως δεν εχει βγει ακομα, δεν ειναι τραγικο? Nα εχει δηλαδη το neo v για παραδειγμα και να μην εχει το atrix που ειναι και της motorola που την εχει αγορασει η google?

Δημοσ.

Εδω δεν είχε βγάλει για το razr (μόλις έβγαλε) που βγήκε αργότερα απο το sgs2..Για το atrix ξεχασε το, ειναι πολυ παλαιο.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος γιαυτο? Εγω ειχα διαβασει οτι θα βγει για το atrix.

Κριμα ρε γαμωτο...

Edit:

Αν διαβαζω σωστα, στον πρωτο πινακα λενε για 3 τριμηνο του 2012 οτι προοριζεται να βγει το ics 4 στο atrix?

Kαι εδω το ιδιο λεει για το atrix.

Δημοσ.

Σίγουρος δεν ειμαι. Μπορεί να ειναι και έτσι αμα το διαβασες. Απλα ειναι παλαιο και αν δεν βγήκε μεχρι τώρα.. Αν διαβασες το αντίθετό όμως οκ. Να δουμε...

Δημοσ.

Ναι, αυτά τα λινκ που έβαλα πιο πάνω έτσι λένε. Για να δούμε λοιπόν. Και μιας και λες ότι τώρα βγήκε για το razr, με βαση τους παραπάνω πίνακές, τότε ήταν προγραμματισμένο να βγει στην Ευρώπη.

Δημοσ.
Ναι' date=' αυτά τα λινκ που έβαλα πιο πάνω έτσι λένε. Για να δούμε λοιπόν. Και μιας και λες ότι τώρα βγήκε για το razr, με βαση τους παραπάνω πίνακές, τότε ήταν προγραμματισμένο να βγει στην Ευρώπη.[/quote']

Απο περιέργειά κοιταξα λίγο τα link σου. Όντως φαίνεται ότι σκοπεύει να βγάλει ics για το atrix, αρα βιάστηκα να κρίνω πριν. Αν και για Ευρώπη κάπως μπέρδεμενα τα γραφει, αλλα ακόμα και για Αμερική μονο να βγάλει πρακτικά θα μπει παντου. Επίσης ως hardware άνετα τρεχει ics, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Οπότε περιμενε και να εύχεσαι να τηρήσει τα σχεδια της.

Δημοσ.

Ναι σίγουρα το σηκώνει :). Από εκεί και πέρα και για το lg optimus x2 θα βγει που λέγανε ότι δεν θα έβγαινε. Πιο παλιό ειναι το x2 από το atrix?

Δημοσ.

Atrix galaxy r και ο2χ έχουν την τύχη ή την ατυχία να έχουν tegra 2 και κρέμονται από τα μπομπολια της nvidia για το update

Πρέπει να τους δώσει τους drivers να ασχοληθούν και μετά να βγάλουν το update

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...