Προς το περιεχόμενο

CFW hack για PSP E1004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι, η γλωσσα υποστηριζεται μονο απο το firmware της sony. Και να το σπασεις δεν υπαρχει τροπος να μεταβαλεις τη γλωσσα

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

(hack-cfw) psp 1000/2000/3000/GO [6.20 pro-C2]

Γεια σας! Αυτός είναι ένας οδηγός για να περάσετε CFW (custom firmware) στην έκδοση 6.20 (μπορεί να γίνει μόνιμο σε όλα τα PSP που έχουν 6.20 και μόνο!). Ας ξεκινήσουμε! (Χρειάζεστε memory stick)

(Πρώτα πρέπει να έχετε 6.20 OFW (αν έχετε μεγαλύτερο μην συνεχίσετε, θα φτιάξω αργότερα οδηγό για 6.60) )
---------------------------------------------------------------------------------------
Download:

1. Κατεβάστε το OFW & CFW 6.20 από εδώ (Το OFW αυτό ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για το PSP GO!).

2. Κάντε αποσυμπίεση το αρχείο που κατεβάσατε (αν έχετε OFW 6.20 κρατήστε μόνο τους φακέλους PROUPDATE & 620PRO_Permanent, Αν έχετε μικρότερο από 6.20 κρατήστε όλους τους φακέλους του αρχείου).

----------------------------------------------------------------------------------------
Εγκατάσταση: 

3. Συνδέστε το PSP με το PC σας, και βάλτε τους φακέλους που κρατήσατε στο προηγούμενο βήμα στην διαδρομή ms0:/PSP/GAME για τα PSP...και fs0:/PSP/GAME για τα PSP GO.

(Αναβαθμίστε μέσα από το PSP το 6.20 (OFW) Official Firmware (για PSP που έχουν μικρότερο από 6.20 OFW), Όταν τελειώσει η εγκατάσταση θα έχετε επιτυχώς την 6.20 OFW).

4. (Αυτό είναι το βήμα του hack) Τρέξτε μέσα από το PSP το αρχείο ''620 PRO-C2 Updater'', όταν ανοίξει πατήστε το (X) και μετά από 5-10 δευτερόλεπτα ξαναπατήστε το (Χ), όταν τελειώσει το σκηνικό αυτό το PSP θα γυρίσει στο μενού του αυτόματα. Τώρα τρέξτε το ''620PRO_Permanent'' και πατήστε (Χ) και περιμένετε πάλι 5-10 δευτερόλεπτα και μετά πατήστε το (Ο) και περιμένετε λίγο.

5. Όταν βγείτε στο μενού πάτε στο Settings/System Settings/System Information και εκεί μέσα θα λέει σίγουρα 6.20 PRO-C2.

-----------------------------------------------------------------------------------------
(Αυτός ο οδηγός γράφτηκε με πολλές λεπτομέρειες και είναι κατάλληλος για noobs, ότι θέλετε ρωτήστε με από κάτω και εγώ θα σας απαντήσω, όταν βρω χρόνο θα κάνω και για 6.60)
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια θα ηθελα μια βοηθεια εχς πσπ 3004 και θελω να παιξει η κορη μου crash bant εχω περασμενη μεσα την 6,60 μπορει κανεισ σας παρακαλω να με βοηθησει;

Δημοσ.

Παιδια γινετε να σπασω το psp και να μου γραφει στα ελληνικά τη γλωσσα

ειχε κανει παλια μι απροσπαθεια ενα παληκαρι και υποστηριζε ελληνικη γλωσσα

θα δω αν βρω κατι να σου πω σε τι φιρμ εισαι τωρα?

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα μια βοηθεια εχς πσπ 3004 και θελω να παιξει η κορη μου crash bant εχω περασμενη μεσα την 6,60 μπορει κανεισ σας παρακαλω να με βοηθησει;

Μια σελιδα πισω

ποστ #2

ακολουθα το λινκ

απλα αντι για pro B-10 θα περασεις PRO-C2 μη μονιμο

Δημοσ.

Υπαρχει ελληνικη γλωσσα και ειναι φτιαγμενη απο χρηστες.. λινκ δεν εχω ευκαιρο αλλα ψαξε το λιγο

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχω 2 ''μηχανάκια'' psp 1004e και θέλω να παίξω ποδόσφαιρο διπλό, μπορούν να συνδεθούν με κάποιο καλώδια & τα δυο....??

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γίνεται να αναβαθμίσω το δικό μου psp A-1000 μέσω root, όμως να κατεβάσω την αναβάθμιση από την ιστοσελίδα gr.playstation.com στο κινητό μου, να την περάσω από το κινητό στον υπολογιστή και από τον υπολογιστή στο κινητό. Θα λειτουργήσει έτσι; γιατί ο υπολογιστής μου δεν έχει ιντερνετ.

Υπαρχει τέτοιος τρόπος ή μόνο κατευθείαν από υπολογιστή; Επίσης το A-1000 psp δεν περνει ίντερνετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...