bill3179 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλησπερα φιλοι μου. πριν μια βδομαδα πιρα ενα psp στο γιο μου και δεν μπορω να του βαλω παιγχνιδια απο το ιντερνετ. μπικα σε πολλα site αλλα δεν μπορεσα. εχει version 660και οταν παω στο seting μου γραφει μονο version 660 καιΝιψκναμε 860. μιπως ξερει κανεις να με βοηθησει με εχει τρελανει ο μικρος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
mtzs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πρεπει πρωτα να του περασεις custom firmware Ακολουθα τον οδηγο για 6.60-PRO b-10. Ειναι μη μονιμο http://pspgr.net/viewtopic.php?f=147&t=18774
bill3179 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλησπερα και παλι. Ευχαριστω για το προγραματακι φιλε μου mtzs αλλα δοκιμαζς και δεν μου το κανει μολισ βαζω το προγραματακι και παω να κανωsystem update γραφει scanning και αμεσως απο επανω γραφει ''No applicable update data was found'' Τι πρεπει να κανω;
Caiden Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σιγουρεψου οτι τα εκανες ολα σωστα οπως γραφουν οι οδηγιες. Το εκανα σημερα στο δικο μου psp (αφου το ειχα παρατησει για 4 χρονια) και μου δουλεψε μια χαρα.
bill3179 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μπορεισ να μου πεισ και παλι τι διαδικασια αναλιτικα γιατι ειμαι λιγο αρχαριος
Caiden Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ολη η διαδικασια υπαρχει στο λινκ που σου εδωσε πιο πανω ο mtzs. Ακολουθησε τις οδηγιες για να περασεις την CFW στην 6.60 και θα σου δουλεψει αν το κανεις σωστα. P.S Οταν τελειωσεις με την παραπανω διαδικασια θα χρειαστει να φτιαξεις εναν φακελο ISO στην καρτα του PSP οπου εκει θα περνας τα παιχνιδια σε format .iso & .cso
bill3179 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τελικα τα καταφερα.Σας ευχαριστω πολυ.Η μητρικη καρτα του δεν ειναι σπασμενη και καθε φορα που το κλεινω πρεπει να το ξανακανω εγκατασταση.Υπαρχη τροπος να σπασω την μητρικη;
Caiden Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τελικα τα καταφερα.Σας ευχαριστω πολυ.Η μητρικη καρτα του δεν ειναι σπασμενη και καθε φορα που το κλεινω πρεπει να το ξανακανω εγκατασταση.Υπαρχη τροπος να σπασω την μητρικη; Απο οσο ξερω αφου δεν εχεις σπασμενη μητρικη (αρα θα εχεις το psp 2000) δεν μπορεις να κανεις κατι. Οταν θα το ανοιγεις απλα θα το ξανατρεχεις απο την memory stick. Δεν παιρνει και πολυ χρονο.
Caiden Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Βεβαια αν το θες οπωσδηποτε μονιμο μπορεις να βαλεις την CFW 6.20 PRO-B10 που κανει για ολα. Απλα εχει λιγο μπερδεμα παραπανω τωρα που εβαλες την 6.60 αφου θα πρεπει να κανεις downgrade και μετα να περασεις την 6.20
mtzs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Αν ειναι το καινουριο πσπ Ε1004 δε γινεται downgrade με τιποτα. Αστο μη μπλεκεις με τετοια. και γω το πηρα σε ενα ανηψακι 8 χρονων και μια χαρα τα τρεχει ολα καθε φορα που το ανοιγει μαθε του γιου σου το κολπο να τρεχει το προγραμμα καθε φορα και ειναι ολα οκ. απλα πραγματα
nicoc89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ναι αλλα με το προσωρινό μπορείς να χρησιμοποιείς homebrew εφαρμογές και να παίζεις παιχνίδια ps1 ? δηλαδή η μόνη διαφορά είναι οτι κάθε φορά το τρέχεις οταν ανοίγεις το psp , δεν διαφέρει σε κάτι αλλο ?
mtzs Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 σε τιποτε απολυτως δε διαφερει. απλα δεν μπουταρει σε cfw αν δεν τρεξεις το προγραμμα. αυτη ειναι η ολη διαφορα. οταν τρεξεις ειναι σα να εισαι σε cfw και τρεχεις οτι homebrew θελεις καθως και PS1 1
bill3179 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Παιδια γινετε να σπασω το psp και να μου γραφει στα ελληνικά τη γλωσσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα