Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...εδω και αρκετο διαστημα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την εν λογω τηλεοραση..για να τα παρουμε απο την αρχη...η τηλεοραση αγοραστηκε στις 24/7/09 απο το καταστημα της media markt με εγγυηση 2 ετων...στις 24/5/10(με εγγυηση) εντελως ξαφνικα η τηλεοραση ανοιγε καθολου με αποτελεσμα να καλεσουμε το service για επισκευη οπως και εγινε...στιις 28/5/10 μας φερανε την τηλεοραση και το χαρτι της επισκευης ελεγε επισκευη της control unit και γενικη επισκευη οκ..στις 4/11/10 μετα απο 4 μηνες και κατι η τηλεοραση παρουσιασε ξανα προβλημα καθως αργουσε παρα πολυ να ερθει η εικονα ενω εκανε για καποιο λογο θορυβο...ξανα καλουμε το service ερχονται ξαναπερνουν την τηλεοραση(παλι μεσα στην εγγυηση) μετα απο 13 μερες μας γυριζουν την τηλεοραση η τηλεοραση λειτουργουσε κανονικα στο χαρτι που μας εδωσαν ομως εγραφαν οτι ουδεν προβλημα παρουσιασε κατα τον ελεγχο(πως γινεται οταν ηρθαν να την παραλαβουν να μην λειτουργει κανονικα κατι το οποιο ειδαν και ανθρωποι που ηρθαν να την παραλαβουν και στον ελεγχο να μην παρουσιαστηκε κανενα προβλημα αλλα η τηλεοραση οταν την γυρισαν να ειναι μια χαρα ενας θεος το ξερει) τελος παντων οι γονεις μου δεν εδωσαν αλλη σημασια μεχρι τις 19/4/12(δεν ειναι μεσα στην εγγυηση) οπου η τηλεοραση ξανα χαλασε..πιο συγκεκριμενα η τηλεοραση δεν ειχε ουτε εικονα ουτε ηχο και αναβοσβηνε το λυγνια power...ξανα περνουμε τηλεφωνο ερχονται ξανα να παρουν την τηλεοραση και σε εποικοινωνια με το service μου λενε οτι η εχει χαλασει η πλακετα της τηλεορασης και οτι δεν αξιζει η επισκευη...απο εκεινο το σημειο και μετα εκνευριστηκα αφανταστα καθως το ιδιο προβλημα με την εικονα ηταν και τις αλλες 2 φορες που η τηλεοραση ηταν στην εγγυηση και τοτε η τηλεοραση ηταν οκ και δν ειχε προβλημα ενω τωρα που η τηλεοραση δν εχει εγγυηση μου λενε δεν αξιζει να φτιαχτει...τεσπα μετα απο ατειλειωτες ωρες τσακωμου με τους υπευθηνους του service και αφου εχω απειλεισει καθως δν ηταν αυτη κατασταση ειδικα σε για μια τηλεοραση που την ειχα αγορασει 1239 ευρω οι υπευθυνοι μου προτειναν χαριστικα μαλιστα να δωσω 175 ευρω και να φερουν ενα εξαρτημα απο το εξωτερικο για να φτιαξουν την τηλεοραση..μιας και δεν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασω καινουρια και να κυνηγησω το συγκεκριμενο θεμα μεχρι τα ακρα δεχτικα...η τηλεοραση φτιαχτηκε και μου επιστραφηκε μετα απο 2 μηνες καθως στα διαφορα τηλεφωνηματα μου για την καθυστερηση μου ελεγαν οτι εφεραν λαθος ανταλλακτικο και διαφορα αλλα..οταν μου εφεραν την τηλεοραση μου εδωσαν εγγυηση 3 μηνων για το ανταλλακτικο που εφεραν...στις 13/8/12 ουτε 2 μηνες απο τοτε που μου εφεραν η τηλεοραση παρουσιασε και νεο(4ο) προβλημα και συγκεκριμενα η εικονα ηταν ασπρη ενω ηχο ειχα κανονικο...ξανα περνω τηλ το service ερχονται και να την ξανα περνουν την τηλεοραση και σε εποικοινωνια που ειχα την περασμενη εβδομαδα που ειπαν οτι δεν ξερουν ακομα το προβλημα και κατα συνεπεια το κοστος επισκευης της....

και ερχομαι στο εξης ερωτημα εγω σαν καταναλωτης εχω καποιο δικαιωμα για επιδιωρθωση αλλα κυριως αντικασταση της τηλεορασης καθως δεν γινεται να εχω αγορασει μια τηλεοραση 1239 ευρω και μεσα σε 3 χρονια να την εχω παει για επισκευη μετα απο προβλημα....ξερω οτι ειναι πολυ αργα να ζητησω αντικασταση μιας και εχει ληξει και η εγγυηση...επισης γνωριζει αν υπαρχει ενας νομος που μου ειπε ενα φιλος οτι αν ενα προβλημα σε μια συσκευη εχει επιδιωρθωθει 2 φορες και το παρουσιασει και 3η η εταιρια ειναι υποχρεωμενη να αντικαταστησει το προιον...

ΥΓ.αν ηταν στο χερι μου θα ειχα ζητησει αντικασταση απο την 1η εστω την 2 βλαβη αλλα μιας και εγω ημουν φοιτητης στο εξωτερικο και οι δικοι μου δν ειχαν τις απαραιτητες γνωσεις κατι τετοιο δν εγινε...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...