Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για συσκευή

airmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Me mono 2 meres aytonomia, me ligo paiksimo. :(

Δεν συμφωνω...

Βιαζεσαι ....πρεπει να περιμενεις 5-6 φορτισεις τουλαχιστον ωστε να αρχισει η μπαταρια να αποδιδει .

Επειτα για 65Κ οθονη τα παει μια χαρα ,εχεις δει αυτονομια σε αντιστοιχες συσκευες?

Επισης...το πως χρησημοποιει ο καθε ενας το τηλεφωνο ,ποσο καλη ληψη εχει εκει που βρικεται,ποια εταιρια χρησημοποιει ολα αυτα παιζουν τεραστιο ρολο στη αυτονομια μιας συσκευης.

Επισης δεν υπαρχει συγκριση σε θεματα αυτονομιας στα καινουργια κινητα με τις εγχρωμες οθονες με ενα τ39 ας πουμε ...τελειως διαφοερετικες ενεεργειακες απαιτησεις εχει η οθονη του 610 απο αυτην του τ39.

Για αυτο μην βιαζομαστε να κρινουμε ,σε ενα πραγμα που γενικα η se τα παει καλα ειναι αυτο της αυτονομιας,και το 610 διαπρεπει εδω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Δημοσ.

Βλέπω ότι όλοι προτείνετε Τ610...

Γι αυτό και γω θα πάρω Siemens S55! :lol: 8) :shock: :mrgreen:

Οι λόγοι που θα κάνω κάτι τέτοιο είναι οι εξής:

1) δε θέλω/χρειάζομαι κάτι παραπάνω από αυτά που έχει το S55. Δε θα χρησιμοποιώ το κινητό για internet, applications, games κλπ. αλλά σκέφτομαι να πάρω ένα palm για όλα αυτά. Οπότε ούτε τα χρώματα στην οθόνη με ενδιαφέρουν ούτε τίποτα. Απλά να έχει καλό, αξιόπιστο gprs και bluetooth για την επικοινωνία.

2) Το S55 είναι το μόνο με ένα κανάλι gprs παραπάνω, σωστά; Όσο για την αξιοπιστία σαν gprs modem είναι κλάσεις ανώτερο από όλα τα ΝΟΚΙΑ, σωστά;

3) Είναι πολύ φτηνότερο από το Τ610.

Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω το S55 με σύνδεση στο Τελεστετ70 (με 66 ευρώ - not bad!).

Και κάνω μια ακόμη ερώτηση:

Θέλω ιδανικά να έχω το κινητό στην τσέπη, το παλμ στο χέρι (ή στην άλλη τσέπη, αν δεν το χρησιμοποιώ) και ένα bluetooth ακουστικό στο αυτί. Και να δουλεύουν όλα ταυτόχρονα, απροβλημάτιστα και αυτόματα (αν έχω δηλαδή κλήση, να μιλάω στο ακουστικό ή να επιλέγω εγώ κάποιον που θα καλέσω από το address book του παλμ και να καλεί στο κινητό και εγώ να μιλάω από το ακουστικό (το κινητό να παραμένει στην τσέπη!).

Ερώτηση: Γίνονται όλα αυτά ή είναι (ακόμη) επιστημονική φαντασία?

Ερώτηση Νο 2: Αν γίνονται, ποιο είναι το καλύτερο (σε σχέση τιμής/απόδοση) bluetooth ακουστικό της αγοράς; [όχι απαραίτητα της ελληνικής αγοράς - μπορώ να αγοράσω και από το ebay π.χ.]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...