kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Κώστα, τρως και ποπ-κορν όσο παρακολουθείς το φόρουμ; ? ? ?
washcloud Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 ...είναι που γενικά μου κάνει εντύπωση που σε βλέπω όλο και περισσότερο να μπαίνεις σε θρεντς και τα συνήθη ποστ σου είναι one-liners του τύπου "τί έγινε τελικά;" και "κρίμα" "μπράβο" "καλή τύχη" κτλ...Κι ενώ δεν έχεις συμμετάσχει πιο πριν, ξαφνικά κάνεις ένα ποστ από το...πουθενά, που δείχνει ότι παρακολουθούσες) (...μου θυμίζει υπό μία έννοια αυτούς που πάνε σε άσχετα δικαστήρια, κηδείες κλπ για να περάσει η ώρα, και "πετάγονται" ενώ δεν τους ξέρει κανείς απ' τους...ενδιαφερόμενους και λένε "αθώος Κε Πρόεδρε!" ή "αιωνία του η μνήμη" κτλκτλ... :ρ . Στην δικιά μας περίπτωση σε φαντάζομαι μάλιστα αραχτό με τα πόδια στο γραφείο να τρως ποπ-κορν και κάποια στιγμή ΤΣΟΥΠ να πετάς ένα σχόλιο) (...μην παρεξηγηθείς, δεν σου λέω κάτι κακοπροαίρετο ή "σου τη λέω" κτλκτλ - αλλά έτσι είναι όπως το περιγράφω. Και συνέχισε να το...κάνεις -δεν είναι πρόβλημα άλλωστε- αλλά με "γαργαλούσε" και δεν μπόρεσα να μην το σχολιάσω :ρ) 1
kostas_dr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλοκαίρι γαρ, ελεύθερος χρόνος. Διακοπές δεν. Ελπίζω να μην κάνω κάτι κακό. Πάντως η ειρωνεία στο φόρουμ περισσεύει. Θα προσπαθήσω να διορθωθώ στο μέλλον.
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλοκαίρι γαρ, ελεύθερος χρόνος. Διακοπές δεν. Ελπίζω να μην κάνω κάτι κακό. Πάντως η ειρωνεία στο φόρουμ περισσεύει. Θα προσπαθήσω να διορθωθώ στο μέλλον. Ε,καλοκαίρι γαρ, ελεύθερος χρόνος. Διακοπές δεν... μην παρεξηγείς, φόρουμ είναι, όλοι το μακρύ μας και το κοντό μας λέμε εδώ μέσα.
Cossutius. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Ακόμα να μου τηλεφωνήσουν απ το Πλαίσιο παρεπιπτόντος. Πρέπει να παίζει πολύ δουλειά προφανώς...για να δουμε.
washcloud Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Καλοκαίρι γαρ, ελεύθερος χρόνος. Διακοπές δεν. Ελπίζω να μην κάνω κάτι κακό. Πάντως η ειρωνεία στο φόρουμ περισσεύει. Θα προσπαθήσω να διορθωθώ στο μέλλον. ...έλα ρε τρελέ, "ειρωνεία" αμέσως...Είπαμε, "πείραγμα" ήταν. "Ειρωνικό" μεν, ναι, αλλά με "νόημα" και όχι με άσχημη διάθεση. Και τί να "διορθωθείς" δηλαδή; Ολόκληρο...disclaimer σου 'γραψα. Μ' έγραψες; :ρ Σιγά, "είδα κάτι", το σχολίασα "πειραχτικά", και σου είπα ΜΗΝ "παρεξηγήσεις". Αυτό έλλειπε δηλαδή... Δεν ξέρω αν..."σου 'κοψα τη φόρα" - σκοπός μου μια φορά δεν ήταν αυτός. Και στο 'γραψα κι αυτό.Μη με κάνεις να αισθάνομαι μαλάκας, επειδή είπα μία...μαλακία... (...Άκουσ' εκεί, "θα διορθωθώ"... :ρ) όλοι το μακρύ μας και το κοντό μας λέμε εδώ μέσα. ...δεν ξέρω ποιούς εννοείς με το "κοντό" - εγώ μια φορά είμαι στην κατηγορία "μακρύ" (ποστοειδώς λέμε :ρ) Ακόμα να μου τηλεφωνήσουν απ το Πλαίσιο παρεπιπτόντος. Πρέπει να παίζει πολύ δουλειά προφανώς...για να δουμε. ....εσύ τώρα, γιατί πετάχτηκες :ρ (...ελπίζω τουλάχιστον εσύ να το πιάσεις το χιούμορ :ρ)
άδικος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Ακόμα να μου τηλεφωνήσουν απ το Πλαίσιο παρεπιπτόντος. Πρέπει να παίζει πολύ δουλειά προφανώς...για να δουμε. Χαχα, μη τους περιμένεις, γίνε τους τσιμπούρι αλλιώς δε θα δεις άσπρη μέρα. Ξεκίνα τα τηλέφωνα...
Cossutius. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Λοιπόν έχουμε νέα. Πήγα χθες και πήρα τον δίσκο απ το Πλαίσιο. Με είχαν πάρει νωρίτερα τηλέφωνο να μου πουν οτι θα ανοιξουν τη θήκη του δίσκου να δουν αν υπάρχει πρόβλημα αλλά να ξέρω οτι έτσι χάνω την εγγύηση. Τους ξεκαθάρισα οτι με ενδιαφέρουν τα δεδομένα οπότε προχώρησαν. Στο επόμενο τηλέφωνο μου είπαν οτι ο δίσκος ειναι μια χαρά και απλά θα αλλάξουν θήκη διότι αυτή είχε το προβλημα. Πράγματι αυτό έκαναν, πλήρωσα μάλιστα και 40 ευρώ διοτι η θήκη δεν ήταν στην εγγύηση όπως μου είπαν παρα μόνο ο σκληρός και πήρα τον δίσκο σπίτι μου. (κακώς τα πλήρωσα...έπρεπε να τους πως να μου τον δώσουν οπως είναι) Παω σπίτι, συνδέσω τον σκληρό και μου βγάζει οτι για να τον χρησιμοποιήσω πρέπει να κάνω διαμόρφωση (κοινώς να διαγράψω τα πάντα απ τον δίσκο) Το περίεργο ειναι οτι ο δίσκος όταν μπαίνω στις ιδιότητές του, φαίνεται άδειος...
washcloud Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Λέτζεντάρι κορόιδεμα από πολλές απόψεις... Ας εξηγήσει άλλος, διότι δεν έχω τη διάθεση... Γενικά πάντως πάρε το μάθημα : μακρυά από "έτοιμους" εξωτερικούς, και να μην βάζεις τόσο εύκολα το χέρι στην τσέπη όταν σου λένε "πλερώ". Στη συγκεκριμένη δε περίπτωση έπρεπε κατ' αρχάς να ανοίξεις την θήκη μόνος. What's done's done βέβαια... Όσο για τ' αρχεία σου, αν δεν πρόλαβες να κάνεις κάτι στον σκληρό, πάνε στην σελίδα 3 του στίκι "τα έχασα όλα;" στις μονάδες αποθήκευσης, κι ακολούθα τις οδηγίες που δίνει η NBestgirl για ανάκτηση partition μέσω του Test Disk. Μερικά ποστ παρακάτω θα βρεις σε δικό μου ποστ τις φωτός που δεν φαίνονται στο δικό της. Κι αν δεν γίνει κάτι με ανάκτηση partition, θα πάμε σε ανάκτηση αρχείων.
Cossutius. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Το πρόβλημα λύθηκε. Το γύρισα στο Πλαίσιο, μου έκαναν back up τα αρχεία μου σε άλλο δίσκο τους, έκαναν τη διαμόρφωση στον δίσκο όπως έπρεπε και τα ξαναπέρασαν. Πλέον όλα λειτουργούν μια χαρά. Εχω τα αρχεια που είχα ανάγκη πλέον σε 4 διαφορετικούς δίσκους και σε dvd...του φούστη αν χαθούν πάλι Μου είπαν οτι το πρόβλημα με τη διαμόρφωση είναι υπαρκτό που και που. Θα μπορουσα να το έκανα και μονος μου, αλλά προτίμησα να το κάνουν οι ίδιοι. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα