astymagos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ποιοτητα κατασκευης το συγκρινουμε με το νεξους.? τι λεμε τωρα..παντα ενας που ψαχνει ενα λογο να μην το παρει χαλαει το τοπικ.για τα λεφτα αυτα ειναι οτι καλυτερο παιζει σημερα.
louben Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Παιδια λυπαμαι αλλα λιγο πριν το χτυπησω πηγε στα 185 λιρες.Game over boys.......
louben Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 150 λιρες.Και οσο για την απουσια sd so what εχει micro usb.Και με 16 γιγα χωρο κανενα προβλημα.
Kentaflush Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ποιοτητα κατασκευης το συγκρινουμε με το νεξους.? τι λεμε τωρα..παντα ενας που ψαχνει ενα λογο να μην το παρει χαλαει το τοπικ.για τα λεφτα αυτα ειναι οτι καλυτερο παιζει σημερα. εγω παντως θα προτιμουσα το nexus με 1000 αν βρισκοταν στα 200 ευρω max
beez Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 δεν το στειλε, επεστρεψε πισω μαζι του και μου το εδωσε σε περιπτωση που κατσει στραβη πως ακριβως θα βρεις ακρη - θα παει ο φιλος σου πισω αμερική?
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 σε περιπτωση που κατσει στραβη πως ακριβως θα βρεις ακρη - θα παει ο φιλος σου πισω αμερική? εχει αποδειξη κανονικα μεσα με ΙΜΕΙ συσκευης κτλ, αν (χτυπα ξυλο) χρειαστει κατι θα απευθυνθω στην google και θα μου λυσουν τοτε τις τυχων απορίες που θα εχω. παντως dead on arrival δεν ηταν και ολα αψογα μεχρι στιγμης οποτε ευελπιστω σε μια υγειη μακροχρονια σχεση το σχολιο περι του οτι θα παει πισω ο φιλος μου στην αμερικη δεν το σχολιαζω 1
beez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 προφανως καταλαβαινεις οτι ηταν σχημα λογου και χιουμορ το θεμα του φιλου. το σημειο ειναι οτι τετοιες αγορες μπορει να βγαινουν φθηνότερα αλλα έχουν καποιο ρισκο και θεματα στην υποστήριξη.
c0prse_grinder Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Η προσφορά ποια είναι; 184 λίρες? ηταν αρχικα 149 λιρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα