Προς το περιεχόμενο

Motorola Xoom 2 Media Edition 8.2 inch 16GB Andriod Tablet (Wi-Fi Version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρίς sd card και πρώτο comment στο amazon να λέει πως δεν είναι ικανό να παίξει καν 720p καλά...εεεε δεν ξέρω

αυτο με το sd το διαβασα και εγω και προβληματιστηκα... χμμμμ για να μελετησουμε λιγο ακομα !!!

Δημοσ.

720p δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίζει. Και 1080p θα παίζει χαλαρά. Ti OMAP 4430 επεξεργαστή έχει. Αρκετά δυνατός.

Περισσότερο πρέπει να απασχολεί η μπαταρία. 3900mAh ενώ τα 10άρια του ανταγωνισμού έχουν 6-8000mAh? Ακόμα και το 7ιντσο Nexus 7 που λέει ο φίλος παραπάνω έχει 4325mAh μπαταρία. Για την Sd κάρτα προσωπικά δεν θα προβληματιζόμουν. 16GB μου φτάνουν άνετα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως διαβασα παρα πολλα μνμ για το ταμπλετ ....και η αποφαση παρθηκε δεν ειμαι ακομα ετοιμος για ταμπλετ ποσο μαλλον για το συγκεκριμενο ... οσοι θελετε να το αποκτησετε να το ψαξετε αρκετα μη βιαστειτε ... καλο βραδυ !!!

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλη τιμουλα, αν δεν ειχα παρει το nexus7 σιγουρα θα το σκεφτομουν σοβαρα να το τιμουσα!

αχ, έξυσες πληγή τώρα! αυτό είναι για μένα το καλύτερο value for money της αγοράς- με διαφορά κιόλας....

αλλά άντε βρέστο εδώ

Δημοσ.

αχ, έξυσες πληγή τώρα! αυτό είναι για μένα το καλύτερο value for money της αγοράς- με διαφορά κιόλας....

αλλά άντε βρέστο εδώ

ευτυχως πηγε γνωστος μου αμερικη αυτη την περιοδο και μου εφερε απο google store, μαζι με μεταφορικα βγηκε ~165 ευρω (εκδοση 8GB)
Δημοσ.

ευτυχως πηγε γνωστος μου αμερικη αυτη την περιοδο και μου εφερε απο google store, μαζι με μεταφορικα βγηκε ~165 ευρω (εκδοση 8GB)

πώς στο έστειλε?

έχω και εγώ φίλο αλλά αργεί να γυρίσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...