Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με London 2012 The Official Video Game of The Olympic Games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! εχω το εξεις προβλημα με αυτο το παιχνιδι. ξεκιναει κανονικα διαλεγω αθλημα κ για να ξεκινήσει το αγωνισμα που εχω διαλεξει πρεπει να πατησω το F1 (start). Αλλα οταν το παταω αυτο μου βγαζει την Βοηθεια κ υποστιριξη ΗP Εχω τα WIN 7 υπαρχει κατι που να αποτρεπω να μου βγαζει την συντομευση αυτη απο το F1. Ευχαριστω εκ τον προτέρων..

Δημοσ.

Οκ τότε απενεργοποίησε το HP Support Assistant από την εκκίνηση προγραμμάτων.

Υ.Γ: Βγάλανε κιόλας τέτοιο παιχνίδι;

Έχει βγει από τον Ιούνιο. Δοκίμασε το είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Πάε εκτέλεση (win+R), γράψε msconfig & στο παράθυρο που ανοίγει στη καρτέλα εκκίνηση θα βρεις την εφαρμογή που ανέφερα. Την απενεργοποιείς.

Ευχαριστώ για την πρόταση naruto14. Δε νομίζω όμως να βρω το χρόνο για παιχνίδι :-)

Δημοσ.

Πάε εκτέλεση (win+R), γράψε msconfig & στο παράθυρο που ανοίγει στη καρτέλα εκκίνηση θα βρεις την εφαρμογή που ανέφερα. Την απενεργοποιείς.

Ευχαριστώ για την πρόταση naruto14. Δε νομίζω όμως να βρω το χρόνο για παιχνίδι :-)

Αν βρεις και σε τραβάει πάντως για ολυμπιακούς παίξτο θα το ευχαριστηθείς.

EDIT: Δεν έχει τεννις. Έχει όμως table tennis.

Δημοσ.

γιατί να μην αλλάξει τα κουμπιά μέσα από το παιχνίδι; :huh:

Από όσο πρόσεξα δεν μπορείς να αλλάξεις κουμπιά μέσα από το παιχνίδι, όπως και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο controller πέρα του 360.

Δημοσ.

Επίσης έτσι & αλλιώς τον HP Assistant δεν τον χρησιμοποιεί & του τρώει πόρους.

Επιπλέον θα έπρεπε να ήταν έτσι σεταρισμένο το pc πού να μη του το κάνει αυτό. Ακόμα & να άλλαζαν τα κουμπιά δηλαδή πάλι το ίδιο θα του πρότεινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...