christos43 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καλήσπερα. Θελω να παρω ενα κινητο γυρω στα 150-180 ευρω μαξιμουμ,αφου δεν ειμαστε και για πολλα... Εχω καταληξει στα εξης τρια: Samsung Galaxy Ace. Samsung Galaxy Y (Για πιο οικονονικη λυση). Sony Xperia Tipo. Το τελευταιο μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα και σαν δυνατοτητες και σαν εμφανιση. Ειδικα η μπαταρια του ειναι δυνατοτερη απο τα αλλα δυο. Ενδεικτικα στο http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3724&idPhone2=4718 συγκριση με το Ace. Αν δεν με προβληματιζαν οι κακες κριτικες που διαβαζω για τα τεως Sony Εricsson καθως και ο χαμηλος του επεξεργαστης (800mhz) για ICS θα το επαιρνα με κλειστα ματια. Το εχει αγορασει καποιος? Πως του φαινεται? Δυστυχως ειναι τοσο καινουργιο που δεν βρισκω κριτικες χρηστων απο Ελλαδα. Ευχαριστω.
christos43 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Κανενας δεν το πηρε? Τα σπαει βλεπω το μηχανημα...
Xorxhs! Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 και εγω ειμαι σε παρομοια αναζητηση κινητου και θα ηθελά καποιος να μας πει ενυπωσεις
Jason 93 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Το galaxy Y Ειναι αρκετα γρηγορο, ποιο γρηγορο απο το ace. Αλλα εχει πολυ κακη οθονη (καμια σχεση με το ace και το sony) γενικα απο αυτες τις επιλογες θα το απεκλεια. Απο κει και περα εγω ειμαι κατωχος του ace και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Εχει καλη μπαταρια και καμερα και πολυ ομορφο και ποιοτικο design. Μην περιμενεις ομως τρομερη αποκρισιμοτητα αφου ο επεξεργαστης του ειναι παλιος και η ram του πολυ μικρη. Θα τρεχεις ανετα μεχρι και angry birds αλλα μεχρι εκει. το sony με φοβιζει για το ποσο καλα θα τρεχει την 4 και η οθονη του μου φαινεται λιγο μικρη και δεν ξερω τι λεει απο ποιοτητα αλλα σιγουρα με τα 512 mb ram θα "αναπνεει" καλυτερα. Υποψιν οτι το sar του ειναι πολυ μεγαλυτερο απο του ace αφου εχει 1.28 head sar. Θα σου προτεινα να ανεβασεις λιγο το budget στα 200 ευρω και να παρεις το ace plus
christos43 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου. Η μπαταρια με νορμαλ χρηση ποσο σου παει στο Ace? Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ καλο κινητο,το εχω πιασει στα χερια μου αλλα η μικρη μνημη σε συνδυασμο με τον παλιο επεξεργαστη με προβληματιζουν,αφου σκοπευω να κρατησω το κινητο τουλαχιστον για ενα χρονο. Η οθονη του ειναι οντως παρα πολυ καλη,αλλα ισως αρκετα ενεργοβορα για την 1300 μπαταρια που εχει. Ισχυει κατι τετοιο? To Αce Plus δεν ξερω αν μπορω να το βρω σε καποιο eshop η καταστημα με καλο after sale service,ειναι παντως καλη επιλογη για 200e.Βεβαια ακομα πιο ισχυρος επεξεργαστης με ιδια ισχυ μπαταριας δεν το λες και ευχαριστο...
Jason 93 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Η μπαταρια του μου κραταει τουλαχιστον 2 μερες με μετρια χρηση και τουλαχιστον μια με μεγαλη χρηση νετ και games.
christos43 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Η μπαταρια του μου κραταει τουλαχιστον 2 μερες με μετρια χρηση και τουλαχιστον μια με μεγαλη χρηση νετ και games. Σ'ευχαριστω. Στο νετ θα την ταλαιπωρω κι εγω. Ειμαι αναμεσα στα δυο τελικα,απορριπτεται το Y.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα