Jason 93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Πηρα σημερα το πρωι απο τα multirama μια καρτα μνημης για το κινητο μου. Συγκεκριμενα μια verbatim 4gb class 10. η καρτα ομως αποδειχτηκε προβληματικη αφου δεν μπορω να την κανω format ουτε απο το κινητο, ουτε απο το pc. Εκτος αυτου, στις επιλογες διαμορφωσης βγαζει προεπιλεγμενη χωρητικοτητα "1GB"!!!!!!!!!!! Ειμαι θυμα εξαπατησης, ειναι απλα ελατωμαατικη η συγκεκριμενη η κατι αλλο δεν κανω καλα;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Πηγαινε με την απόδειξη και την καρτουλα στα multirama και πες τους να σου την κάνουν φορματ και να σου δείξουν τα 4gb
Jason 93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ναι, ξεχασα να πω οτι δεν κρατησα την αποδειξη, οπωτε δεν μπορω να παω να κανω φασαριες στο καταστημα.
Jason 93 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Οκ. τελικα βρηκα μολις την αποδειξη. θα παω αυριο στο multirama.
guido Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 μήπως έχεις το write protect switch on γιαυτό δεν μπορείς να κάνεις φορματ;
Jason 93 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Θα παω αυριο τελικα. Δεν προλαβα να παω σημερα το πρωι. Τι write protection; Οι micro SD δεν εχουν write protection.
guido Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 γράψε άκυρο δεν πρόσεξα καν οτι λες για κινητό ή σε ποια κατηγορία ειναι το topic και υπέθεσα οτι μιλάμε για SDHC
Jason 93 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Πηγα στα multirama και μου την αντικαταστησανε. Ολα καλα λοιπον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα