aikat90 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ναι μαλλον παντωσ για overclocked και με καλη ψυκτρα πανω εμενα μου φαινονται λιγο ανεβασμενα δοκιμασε να αλλαξεισ παστα .στο κουτι εχεισ ανεμιστηρες για να κυκλοφορει ο αερασ?καθαρισε και τα ανεμιστηρακια.εμενα σκεψου ειναι μεν διπυρινο και χωρισ overclock και εχω αλλαξει ψυκτρα και δουλευει σε δωματιο με τριαντα βαθμουσ και ο επεξεργαστησ δουλευει 23 και σε παιχνιδι παει μεχρι 28 και με πιεση απο βιντεο και τετοια.δεν συγκρινονται τα συστηματα εννοειτε απλα σου αναφερω.δοκιμασε και αυτο λογικα θα βοηθησει αρκετα Εχω αρκετους 2 πανω...1 πλαινο...1 πισω και 1 μπροστα για τους σκληρους..καλα θα δω...να σας ρωτησω επειδη δεν την τοποθετησα εγω..η ψυχτρα ετσι οπως ειναι πιανει 2 memory slots...μηπως δεν ειναι συμβατη για αυτο ανεβαζει?? Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 οχι οχι ειναι συμβατη δες εδω socket επεξεργαστη : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559592 συμβατα socket στην ψυκτρα: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21600&cat=7 η θερμοκρασια ειναι καλη αλλα γινεται ισωσ λιγο καλυτερη λογω overclock ειναι απλα τσεκαρε λιγο αν την καθαρισεισ μηπωσ κατεβει λιγακι.οχι οτι εχεισ και προβλημα δηλαδη απλα δεν υπαρχει λογοσ να ανεβαινει πιο ψηλα. σκεψου του εκανα εγω του δικου μου τωρα ενα τεστ και πηγαν μεχρι 38 βαθμους τα cores kai cpu 42 αλλα ο ανεμιστηρασ τησ ψυκτρασ μου δουλευε στισ 80 στροφεσ.οχι στισ 1500 πχ
kosegdit Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 εμενα σκεψου ειναι μεν διπυρινο και χωρισ overclock και εχω αλλαξει ψυκτρα και δουλευει σε δωματιο με τριαντα βαθμουσ και ο επεξεργαστησ δουλευει 23 και σε παιχνιδι παει μεχρι 28 και με πιεση απο βιντεο και τετοια. Ρε φίλε θα μας τρελάνεις; Πως γίνεται με αερόψυξη να έχεις χαμηλότερα temps από την θερμοκρασία δωματίου; σκεψου του εκανα εγω του δικου μου τωρα ενα τεστ και πηγαν μεχρι 38 βαθμους τα cores kai cpu 42 αλλα ο ανεμιστηρασ τησ ψυκτρασ μου δουλευε στισ 80 στροφεσ.οχι στισ 1500 πχ 80 στροφές, με το χέρι τον γύριζες; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 αν θεσ σου στελνω και φωτο σε μαιλ γιατι δε μπορω να βρω πωσ να ανεβασω εδω και ναι γυριζει με 80 στροφεσ και επισησ εχει τουσ βαθμουσ τι να κανω δηλαδη οτι λεει το προγραμμα λεω
kosegdit Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 αν θεσ σου στελνω και φωτο σε μαιλ γιατι δε μπορω να βρω πωσ να ανεβασω εδω και ναι γυριζει με 80 στροφεσ και επισησ εχει τουσ βαθμουσ τι να κανω δηλαδη οτι λεει το προγραμμα λεω Αρχικά ζητώ συγγνώμη αν φάνηκα απότομος παραπάνω. Όσον αφορά αυτό που σου είπα για τις θερμοκρασίες, ομολογώ πως δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Έτσι έχω ακούσει όμως και αν το σκεφτείς κιόλας φαίνεται πολύ λογικό. Δεν γίνεται να φυσάς την ψύκτρα με αέρα 30 βαθμών και να ρίχνει τον επεξεργαστή κάτω από αυτήν την θερμοκρασία. Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ τι θερμοκρασίες μπορείς να έχεις τον χειμώνα. Επίσης ο ανεμιστήρας δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίζει στις 80 στροφές το λεπτό. Γιατί πρώτον δεν υπάρχει τέτοιος ανεμιστήρας και δεύτερον ακόμα και αν γινόταν αυτό, εκεί είναι που δεν υπήρχε περίπτωση να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες. Για να μην χαλάμε το topic του παιδιού και ξεφεύγουμε, αν θέλεις να μου στείλεις με mail το screenshot, θα με ενδιέφερε ειλικρινά να το κοιτάξω. Αλλιώς μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα εδώ και να το ανεβάσεις. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις μια επισύναψη αρχείου, έχει επιλογή στο τέλος της επεξεργασίας κειμένου (πήγαινε στις περισσότερες ρυθμίσεις). Για μένα εκτός από το να μου στείλεις το mail, δοκίμασε να πάρεις τις θερμοκρασίες και με κάποιο άλλο πρόγραμμα (δεν ξέρω ποιο χρησιμοποιείς τώρα). Αν πάρεις και πάλι παρόμοιες τιμές, τότε κάτι δεν πάει καλά με τους αισθητήρες.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Θα δω αύριο μήπως ανέβασω εδω φωτό να δεις και ο ανεμιστηρας έχει ρύθμιση στο bios που μπορείς να τον βάλεις όσο θες και ανάλογα την θερμοκρασία να δουλεύει πάντως πριν που κοίταξα έλεγε στροφές CPU 64 και chassis 2350 και το βλέπω και στον ανεμιστηρα δε παει γρήγορα φαίνεται . Και επίσης θερμοκρασία μαζι με λολ και chrome και μουσική ήταν CPU 27 και cores 32 Τεσπα πάντως για τις θερμοκρασίες του παιδιού μάλλον αυτα που του είπα πρέπει να κάνει Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 φιλε μου κοιτα εβγαλα φωτο να δεισ εχεισ καποιο αλλο προγραμμα να δοκιμασω αυτο που λες με τισ θερμοκρασιεσ γιατι με εβαλες σε σκεψεισ?
Thanos1972 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Οπως βλεπεις ειναι λαθος οι ενδειξεις του σενσορα σου.οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος πιο πανω,δεν μπορεις να εχεις με αερα θερμοκρασιες χαμηλοτερες απο αυτες του δωματιου σου. Δες λιγο την θερμοκρασια της μητρικης σου.δεν σε προβληματιζει οτι ειναι πιο ανεβασμενες απο τον επεξεργαστη?
kosegdit Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 φιλε μου κοιτα εβγαλα φωτο να δεισ εχεισ καποιο αλλο προγραμμα να δοκιμασω αυτο που λες με τισ θερμοκρασιεσ γιατι με εβαλες σε σκεψεισ? Διάλεξε ένα: HWMonitor Real Temp CoreTemp Θα τα προτιμούσα με την σειρά που τα βλέπεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Γιατι όμως δείχνει αλλα ; Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 παιδια ζητω συγνωμη που επεμενα απλα ελεγα οτι εβλεπα στο προγραμμα ειχατε δικιο αυτα ειναι απο τα δυο προγραμματα που μου ειπατε τοτριτο δεν εβγαζε τιποτα. πειτε μου αν ειναι οκ ολα ομως σας ευχαριστω πολυ @aikat τελικα τι εγινε με το προβλημα σου?
kosegdit Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 παιδια ζητω συγνωμη που επεμενα απλα ελεγα οτι εβλεπα στο προγραμμα ειχατε δικιο αυτα ειναι απο τα δυο προγραμματα που μου ειπατε τοτριτο δεν εβγαζε τιποτα. πειτε μου αν ειναι οκ ολα ομως σας ευχαριστω πολυ Εμένα μου φαίνονται μια χαρά. Κανένα πρόβλημα.
Thanos1972 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Βασικα δεν ξερουμε εαν ηταν καν λαθος του προγραμματος που λες μιας και εισαι στην καρτελα statistics και οχι στην καρτελα temperatures. για ριξε μια ματια σε εκεινη την καρτελα για να δουμε εαν οντως ηταν αυτο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Που δηλαδή ; Sent from my iPhone using Insomnia
kosegdit Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Στο screenshot από το Everest, αν δεις έχει 4 καρτέλες. Εσύ έχεις ανοίξει και κοιτάς αυτήν που λέει Statistics. Άνοιξέ το ξανά και κοίτα την καρτέλα Temperatures.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα