aikat90 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γεια σας θέλω να σας ρωτησω ποιες είναι οι μέγιστες θερμοκρασίες για τον επεξεργαστή. Δουλεύειε τωρα με 242χ14=3,3 και με το prime95 σε 30 λεπτα χωρις σφαλματα ανεβαζει μαχ 62 με μεσο ορο 60-61. Specs AMD Phenom II x6 1055T Μητρική:Asus M4A89GTD PRO Ram: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600, Κάρτα γραφικών:2x(crossifre) Saphire Radeon HD 5850 1GB Τροφοδοτικό:CoolerMaster M620 Real Power Modular Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα Για μένα οι θερμοκρασίες μου φαίνονται μια χαρα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο αν σκεφτείς ότι έχει και ζέστη αν το έχεις και σε ζεστό χώρο είναι κόμπλε. Ας μιλήσουν και οι πιο έμπειροι να σου πουν σίγουρα Καλη συνέχεια Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikat90 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ΚαλησπέραΓια μένα οι θερμοκρασίες μου φαίνονται μια χαρα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο αν σκεφτείς ότι έχει και ζέστη αν το έχεις και σε ζεστό χώρο είναι κόμπλε. Ας μιλήσουν και οι πιο έμπειροι να σου πουν σίγουρα Καλη συνέχεια Sent from my iPhone using Insomnia Μεσος ορος θερμοκρασιας δωματιου στους 28 βαθμους...αξιζει να ανεβασω λιγο ακομα ? Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οι θερμοκρασιες αυτες ειναι στα cores η στο cputemp? με ποιο προγραμμα βλεπεις τις θερμοκρασιες? Καλο ειναι να μην ξεπερνανε τους 55 βαθμους στα cores απο την στιγμη που εχεις κανει overclock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ποια ψυκτρα έχεις πάνω ; Έχεις καθαρίσει πρόσφατα ανεμιστήρες παστες και τέτοια ; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikat90 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οι θερμοκρασιες αυτες ειναι στα cores η στο cputemp?με ποιο προγραμμα βλεπεις τις θερμοκρασιες? Καλο ειναι να μην ξεπερνανε τους 55 βαθμους στα cores απο την στιγμη που εχεις κανει overclock. Χρησγμοποιω το core temp νομιζω ειναι των cores δεν ειμαι σιγουρος θα σου πω οταν θα γυρισω σιγουρα.. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δες με το everest ultimate edition και πες μας έχει ξεχωριστά κάθε θερμοκρασία Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikat90 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ποια ψυκτρα έχεις πάνω ; Έχεις καθαρίσει πρόσφατα ανεμιστήρες παστες και τέτοια ; Sent from my iPhone using Insomnia Δεν εχω την στοκ...θελει να βρω το κουτι να σας πω...εχει κανα χρονο η παστα πανω... Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Δες με το everest ultimate edition και πες μας έχει ξεχωριστά κάθε θερμοκρασία Sent from my iPhone using Insomnia Οκ θα σας πω το βραδυ !! Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αν έχει χρόνο πας για καθαρισμό παστας δες και πες μας Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εαν εχει χρονο ΔΕΝ ειναι σιγουρο οτι παει για καθαρισμο παστας.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Κανονικά θέλει καθαρισμό κάθε εξάμηνο και αν δεν είναι και καλή πάστα λογικά έχει αρχίσει να αντιδρά ανάποδα και δε θα κοστίσει και τίποτα να την αλλάξει για καλο και κακό Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ποιος σου ειπε οτι θελει καθαρισμο καθε εξαμηνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Έτσι έχω διαβάσει γενικα για καλή λειτουργία και όντως έχει αποτέλεσμα τεσπα ας ασχοληθούμε με το πρόβλημα του παιδιού Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikat90 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ποια ψυκτρα έχεις πάνω ; Έχεις καθαρίσει πρόσφατα ανεμιστήρες παστες και τέτοια ; Sent from my iPhone using Insomnia Έχω την Cooler master Vortex plus. Δες με το everest ultimate edition και πες μας έχει ξεχωριστά κάθε θερμοκρασία Sent from my iPhone using Insomnia Έβαλα εικόνα απο κατω.... Τώρα δεν ανέβασε πάνω απο 59...αλλα ίσως φτεει που έχω χαμηλότερη θερμοκρασία δωματίου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ναι μαλλον παντωσ για overclocked και με καλη ψυκτρα πανω εμενα μου φαινονται λιγο ανεβασμενα δοκιμασε να αλλαξεισ παστα .στο κουτι εχεισ ανεμιστηρες για να κυκλοφορει ο αερασ?καθαρισε και τα ανεμιστηρακια.εμενα σκεψου ειναι μεν διπυρινο και χωρισ overclock και εχω αλλαξει ψυκτρα και δουλευει σε δωματιο με τριαντα βαθμουσ και ο επεξεργαστησ δουλευει 23 και σε παιχνιδι παει μεχρι 28 και με πιεση απο βιντεο και τετοια.δεν συγκρινονται τα συστηματα εννοειτε απλα σου αναφερω.δοκιμασε και αυτο λογικα θα βοηθησει αρκετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα