Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτή τι στιγμή είχε ένα παλιό pc ο πατέρας μου και έπαιρνε τα mail του έμπαινε σε κάνα site και δούλευε σε word και excel. χάλασε και θέλω να περάσω τα εκατοντάδες email που είχε σε ένα καινούργιο, βρήκα αυτόν εδώ Υπολογιστής Quest Mini PC i3 Giada (i3-330UM,2GB,320GB) αλλα έχει 7 και δεν ξέρω αν θα περνάνε τα email από to outlook του xp ή αν θα μπαίνουνε τα χρ

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Γιατι δε βρίσκεις κάτι σε pentium 4 σύστημα θα σου έρθει πιο φθηνά και θα μπορείς να βάλεις χρ

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γιατι δε βρίσκεις κάτι σε pentium 4 σύστημα θα σου έρθει πιο φθηνά και θα μπορείς να βάλεις χρ

γιατί θα είναι ογκώδες και σχετικά παλιό

Δημοσ.

Ογκώδες δεν θα είναι ένα απλό κουτί θα είναι . Για την χρήση που θες μόνο τα mail δεν υπάρχει λόγος για καινούργιο αλλα όπως κρίνεις εσυ. Τώρα τα mail δε ξέρω αν θα λειτουργεί το outlook στα 7 αυτο θα σου πει κάποιος άλλος

Δημοσ.

Το ογκωδες ειναι σχετικο.το παλιο,ναι οκ.αλλα την δουλευει του μια χαρα θα την κανει.και επισης το παλιο ειναι και φθηνο.κουτι βρισκεις εσυ και του βαζεις.

Δημοσ.

Εγω λέω αν θες αποκλειστικά μόνο γι αυτο ψάξε μεταχειρισμένα και εγω έχω ακόμα αλλα δε το λέω για να πάρεις απο εμένα δες γενικα αγγελίες όλο και κάτι θα βρεις :)

Δημοσ.

Εγω λέω αν θες αποκλειστικά μόνο γι αυτο ψάξε μεταχειρισμένα και εγω έχω ακόμα αλλα δε το λέω για να πάρεις απο εμένα δες γενικα αγγελίες όλο και κάτι θα βρεις :)

που??

Δημοσ.

Εδω στο Ινσομνια όλοι θα έχουμε και απο κάτι αν ψάξεις κάτι θα βρεις ψάξε εδω όλες τις αγγελίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...