Members gsarig Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Members Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τρεις μήνες μετά την εκκίνηση της σταδιακής διάθεσης της λειτουργίας σε όλο τον κόσμο, το Hangouts on Air του Google Plus είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα ομαδικών συνομιλιών με έως και 10 άτομα και την ζωντανή αναμετάδοσή τους σε όλο τον κόσμο.Πιο συγκεκριμένα, με το Hangouts On Air μπορείτε να αναπαράγετε δημόσια το βίντεό σας προς όλο τον κόσμο, να δείτε στατιστικά στοιχεία για το πόσοι χρήστες σας βλέπουν κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ή ακόμα και να το μαγνητοσκοπήσετε και να το ανεβάσετε στο YouTube αφού ολοκληρωθεί. Η μετάδοση προβάλλεται μέσα στο ίδιο το Google+ αλλά και μέσα από το κανάλι που διατηρείτε στο YouTube, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να την ενσωματώσετε και στον ιστοχώρο ή το blog σας. Η ενεργοποίηση του Hangouts on Air γίνεται μέσα από την σελίδα έναρξης ενός νέου Hangout, ενώ για να το χρησιμοποιήσετε απαιτείται να το συνδέσετε με τον λογαριασμό σας στο YouTube. Μαζί με την Ελλάδα, το Hangouts on Air κυκλοφόρησε επίσης στην Αυστρία, το Βέλγιο, την Δανία, τη Γερμανία, την Φινλανδία, τη Γκάνα, τη Νορβηγία, τη Ρουμανία και την Σενεγάλη, που προστέθηκαν στις 220 χώρες στις οποίες η υπηρεσία ήταν ήδη διαθέσιμη από τον περασμένο Μάιο.
gokuthelegend Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ποιά είναι η σημασία αυτής της υπηρεσίας; δηλαδή να μιλάω εγώ με τους κολητούς μου για το τι φάγαμε χθες και να με βλέπει όλη η Γη στο youtube;
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 μαλλον δεν εχεις κατανοηση την ανθρωπινη ψυχολογια. πολυ καλη υπηρεσια, μπορει να βοηθησει το G+ να ανεβει. Να κανεις σεξ και να σε περνουν μάτι! !! υπαρχει ηδη τετοιια υπηρεσια, με πληρωμη μαλιστα. εργαζεται και η Christina Aguilera εκει. 1
Antonis_V Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ενώ μου αρέσουν πολύ τα προϊόν της google, όταν έκανα εγκατάσταση to G+ στο κινητό μου, και αυτό χωρίς να του δώσω άδεια ανέβασε όλες της φωτογραφίες που έβγαζα απευθείας στο G+. Μετά από αυτό, έσβησα τον λογαριασμό G+. Τώρα με τα hangouts, θα μας βλέπω στο YouTube σε λίγο καιρό, εάν έχει καμιά ενδιαφέρον συζήτηση (χωρίς να δώσουμε εμείς την άδεια).
thomasG4 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ενώ μου αρέσουν πολύ τα προϊών της google, όταν έκανα εγκατάσταση to G+ στο κινητό μου, και αυτό χωρίς να του δώσω άδεια ανέβασε όλες της φωτογραφίες που έβγαζα απευθείας στο G+. Μετά από αυτό, έσβησα τον λογαριασμό G+. Τώρα με τα hangouts, θα μας βλέπω στο YouTube σε λίγο καιρό, εάν έχει καμιά ενδιαφέρον συζήτηση (χωρίς να δώσουμε εμείς την άδεια). Είσαι σίγουρος ότι στις ρυθμίσεις δεν ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή να ανεβάζει μόνο του απευθείας τις φωτογραφίες;
Antonis_V Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Είσαι σίγουρος ότι στις ρυθμίσεις δεν ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή να ανεβάζει μόνο του απευθείας τις φωτογραφίες; Φιλέ, σίγουρα είναι θέμα ρύθμισης, απλά αυτό δεν ΠΡΈΠΕΙ να είναι default, και ούτε έβγαλε κάποια ενημέρωση ότι έγινε! - No Go ! 1
Alkaros Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ενώ μου αρέσουν πολύ τα προϊών της google, όταν έκανα εγκατάσταση to G+ στο κινητό μου, και αυτό χωρίς να του δώσω άδεια ανέβασε όλες της φωτογραφίες που έβγαζα απευθείας στο G+. Μετά από αυτό, έσβησα τον λογαριασμό G+. Τώρα με τα hangouts, θα μας βλέπω στο YouTube σε λίγο καιρό, εάν έχει καμιά ενδιαφέρον συζήτηση (χωρίς να δώσουμε εμείς την άδεια). αουτς...
Nix_ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 αουτς... Οταν κανεις εγκατασταση στην αρχη βγαζει ενα μενου που σου λεει γι αυτη τη λειτουργια. Αν θελεις βαζεις "τικ" στο disable αυτης της υπηρεσιας. Το εγκαταστησα πριν 3 μερες γι αυτο το θυμαμαι και σου το λεω. Για iOS αναφερομαι, στο android δεν γνωριζω αλλα υποθετω πως θα ειναι το ιδιο.
Antonis_V Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 αουτς... Ευχαριστώ για την ενημέρωση του ορθογραφικού μου λάθος. Απλά, μερικά άτομα, (όπως εγώ) μεγάλωσαν στο εξωτερικό δίγλωσσα / τρίγλωσσα, και πιστεύω για 4 Χρόνια στην Ελλάδα τα πάω καλά με την ορθογραφία. Μπορούμε να διορθώνουμε και με πιο όμορφο τρόπο. Οταν κανεις εγκατασταση στην αρχη βγαζει ενα μενου που σου λεει γι αυτη τη λειτουργια. Αν θελεις βαζεις "τικ" στο disable αυτης της υπηρεσιας. Το εγκαταστησα πριν 3 μερες γι αυτο το θυμαμαι και σου το λεω. Για iOS αναφερομαι, στο android δεν γνωριζω αλλα υποθετω πως θα ειναι το ιδιο. IOS και εγώ, αλλά έχει άνετα 2-3 μήνες που έγινε αυτό. Είμαι σίγουρος πως δεν είχε κάτι τέτοιο. Μπορεί τώρα με την ενημέρωση της εφαρμογής να το βάλανε.
vfragos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ενώ μου αρέσουν πολύ τα προϊόν της google' date=' όταν έκανα εγκατάσταση to G+ στο κινητό μου, και αυτό χωρίς να του δώσω άδεια ανέβασε όλες της φωτογραφίες που έβγαζα απευθείας στο G+. Μετά από αυτό, έσβησα τον λογαριασμό G+. Τώρα με τα hangouts, θα μας βλέπω στο YouTube σε λίγο καιρό, εάν έχει καμιά ενδιαφέρον συζήτηση (χωρίς να δώσουμε εμείς την άδεια).[/quote'] Μάλλον του έδωσες την άδεια χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, υπάρχει επιλογή στα settings εάν θέλεις να ανέβουν. Επίσης εάν τις ανεβάσεις δεν σημαίνει ότι μπορεί να τις δεί οποιοσδήποτε, ορίζεις δικαιώματα, μπορείς εάν θέλεις να είναι προσβάσιμες μόνο απο εσένα. Sent from my iPad using Insomnia
sacram73gr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ούτε που θέλω να ακούσω για αυτή τη βλακεια.plus ίδια και μένα ανέβασε όλες τις φωτογραφίες κόντεψα να παθω εγκεφαλικό.. Ενήλικες είμαστε μερικές φορές κάνουμε και σεξ δεν είναι ανάγκη να το δει όλο το γραφείο ή οι συγγενείς η η γκουγκλ.. Σεξ είναι όχι έγκλημα.. Ματάκια γκουγκλ.. Ουστ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα