Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.Μου εστειλαν σημερα το πρωι ενα email για συσκευες απο εξω και απο μια γρηγορη ματια που εριξα ειδα οτι εχει πολυ χαμηλες τιμες και φοβαμαι οτι κατι βρομαει...Τη ξερει κανεις αυτη τη σελιδα http://www.zazplk.com/productinfo.asp?id=1914 και συγκεκριμενα με ενδιαφερει αυτη η τηλεοραση αλλα οπως ειπα δεν ξερω τι παιζει γιατι ειναι τοσο χαμηλες οι τιμες;Να σας αναφερω πως απο εξω δεν ξερω καθολου να ψωνιζω,τι παιζει με την εγγυηση,πιθανον τελονια κτλ.Οποιος γνωριζει αν ειναι ενταξει αυτο το καταστημα η οχι,σας παρακαλω να μου απαντηση γιατι ειναι πολυ δελεαστικες οι τιμες!

Δημοσ.

Αρα δηλαδη δεν ειναι αυτες οι τιμες τους ε;Βγαινει ακριβως οσο θα τις βρισκουμε κι εδω ε;Ε τοτε δεν συμφερει.Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου φιλε μου!Καλο σου απογευμα.

Δημοσ.

Απλά πουλάνε χοντρικής οπότε δεν δίνουν ένα κομμάτι και πρέπει να έχεις και εταιρία, μπορεί αν φτάσει εδώ μεσοτιμής σε σχέση με τις εδώ τιμές (λέμε τώρα,δεν ξέρω τι παίζει με φόρους εισαγωγής) αλλά είναι ανούσιο να το συζητάς από την στιγμή που δεν έχεις εταιρία.

Δημοσ.

Σωστα.Μα λεω κι εγω τοσο φτηνα;409 ευρω;Και 519 να ειχε οπως το εχουν τωρα διαγραψει,ποσο να ηταν και τα μεταφορικα κανα 50αρι 100αρι που δεν νομιζω να πηγαινε τοσο πολυ,αλλα λεμε τωρα και παλι αυτη η τηλ αξιζε στα 619 ευρω!!!Αλλα δεν ξερω αν εχει τελωνια κτλ κι ουτε ηξερα οτι θα πρεπει να εχω εταιρεια για να παραγγελνω πολλα κομματια μαζι.Σε ευχαριστω πολυ που μου ελυσες την απορια φιλε μου.Να'σαι καλα!

Δημοσ.

Βασικα εκανα εγγραφή στο εν λόγω site και δεν μου ζήτησε επαγγελματικό ΑΦΜ. Μονο την επωνυμια της εταιριας. Ζητουν εξοφληση μεσω paypal, πιστωτικης η western union. Σε μια εικονικη παραγγελία που εκανα η 55ES8000 κοστιζε 1099€ και τα μεταφορικά για Ελλάδα ηταν μολις 65€ με FEDEX!!! Δεν με υποχρέωνε για πολλα τεμαχια. Στα 20 βέβαια εδινε και 10% εκπτωση.

Βέβαια στις παραγγελιές απο εξωτερικό υπολογίζεται παντα εισφορά φορου της χωρας που το εξαγει και σαφως σίγουρα οτι ζητησει και το Τελώνιο στην χωρα μας. Τα οποια δεν θα ειναι και λιγα.

Θα μιλήσω μαζι τους απο msn καθως δινουν τετοια δυνατότητα, Παντως δεν βρηκα στοιχεία στο internet για την αξιοπιστία τους.

Παντως μιας και εχω επαγγελματικό ΑΦΜ αμα βρω ακρη και βγαίνουν τιμες πολυ καλες, ισως επεκταθω εκτος απο το τεχνικο κομματι και στην πωληση. Παρεισαγωγή μεν, αλλα δεν θα ειμαι και ο πρωτος.

Ειδικα εφοσον ειδα οτι εχουν και PA μηχανήματα οπως κονσόλες, μικτες και PA CDS τσαμπα δελεάστηκα πολυ.

Δημοσ.

Καλημερα graphist.Ναι ρε γαμωτο για ψαξτο λιγο μια που ξερεις καλυτερα εσυ απο αυτα.Αν οντως μαθεις ακριβως τι αλλο θα πληρωνουμε εκτος τα μεταφορικα ενημερωσε μας.Απο την αλλη βεβαια με ανησυχει το οτι δεν βρηκες κατι για την αξιοπιστια τους...Κι αν ειναι απατη;Τεσπα,ελεγξε το προσεχτικα ομως κι ενημερωσε μας.

Δημοσ.

Παιδια sorry αλλα ελειπα.Ξερω κι εγω βρε παιδια;Κι εγω αυτη την απορια εχω γι'αυτο ζητησα τη γνωμη σας.Αλλα παλι ενταξει για τα κινητα,ξερουμε οτι κυκλοφορουν και μαιμου αλλα και στις τηλεορασης κτλ;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...