DrLo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 μπήκε μέσα στο στρατόπεδο τελικά, κάηκαν 2-3 διαχειρίσεις/αποθήκες (του 1ου ΤΥΛ λογικά)... "Η αποθήκη του ΛΔ και ο εφοδιασμός [*] να σωθούν και οι άλλοι να πάνε να ...." που θα έλεγε παλιός ποδοσφαιρο-παράγοντας. ...[*] άντε, και το Β2 στη Βέσσα Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή της Βέσσας, πιθανώς από καύσιμα του Στρατού. φτου, ... μάλλον πάει και η Αγ. Μαρίνα ? όχι τίποτα άλλο θα έπρεπε να παρατήσουν το playstation στη μέση καλοκαιριάτικα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μίλησα με παιδί από μέσα και η ραδιοαρβύλα μάλλον πάει σύννεφο.. Δεν ήταν τόσο μεγάλη η καταστροφή.. Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia καλά οι πιθανότητες λένε ότι θα ήταν άδειες, οι περισσότερες άδειες είναι
qsis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Για κάτι παλιοσιδερα/οχήματα (για λιώσιμο πάνε αυτά ) προς εκποίηση άκουσα , ούτε καν για διαχείριση Το μαθα χθες από φίλο μου στο ΓΕΕΘΑ που μου έλεγε ότι έγινε χαμός , θα πέσουν κεφάλια θα πάνε στρατοδικείο επόπτες σκοποί και διάφορα άλλα φανταστικά (που θα άκουσε από ανωτέρους του μάλλον ) και τελικά μόλις πήρα να ρωτήσω τα παιδιά που είναι ακόμα μέσα δεν έγινε τιποτα από όλα αυτά Έσκασε άπειρη πυροσβεστική και αεροπλάνο και έληξε το θέμα , άλλωστε έχουν κόψει όλα τα ξερόχορτα από τότε που ήμουν εγώ ακόμα εκεί οπότε να επεκταθεί μέσα ήταν κομματάκι δύσκολο τριγύρω γινόταν ο χαμός και μπήκε και λίγο μέσα Απλά είναι κλασική περίπτωση στο στρατό που το τόσο γίνεται τοοοοοσο Εγώ πάντως χαίρομαι που έχω πάρει το πουλο από κει μέσα και δε πα να γίνει φλαμπε μια φορα μετα απο γενεθλια φιλου που ειχα πιει τα κερατα μου ειχα παει να κανω υπηρεσια παρατηριο για πυρκαγιες , επειδη ηξερα οτι υπαρχει κινδυνος (γιατι περισυ ειχε ξαναπιασει οπως θα ξερεις) προσπαθουσα με νυχια και με δοντια να μην κοιμηθω ή να πεσω ξερος απο τη εξαντληση Sent from my Galaxy Nexus using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 πέρσυ σε μας είχε πιάσει φωτιά μέσα στο στρατόπεδο, καήκαν περίπου 1-2 στρέμματα ξερά χόρτα, δεν έγινε τπτ, επόπτης ήταν ο Βλαχάκης ήρθαν φλόγες και αστέρια την επόμενη μέρα, ούτε γάτα ούτε ζημιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα