Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απ οτι διαβασα στο νετ οι fx ειναι αποτυχια....οποτε αποφασισα να παω στον i5....οτι πληρωνεις περνεις,ΤΕΛΟΣ!!! ;)

Δημοσ.

θεμα ειναι ποσα λεφτα διαθετεις για μ/β cpu και τι χρηση διοτι αν ειναι gaming pc με amd σου περισσευουν λεφτα για καρτα γραφικων που ειναι το πιο σημαντικο

Δημοσ.

απ οτι διαβασα στο νετ οι fx ειναι αποτυχια....οποτε αποφασισα να παω στον i5....οτι πληρωνεις περνεις,ΤΕΛΟΣ!!! ;)

αποτυχια ως προς τι ?? γιατι για την τιμη τους δεν θεωρουνται αποτυχια..

Δημοσ.

Απορω πως γινεται να συγκρινεται επεξεργαστες που εχουν μεταξυ τους διαφορα 70-100 ευρω.

Λογικο δεν ειναι να ειναι καλυτεροι οι πιο ακριβοι???

• Like 5
Δημοσ.

Διαβάζω και εγώ πάντως από όλους να λένε ότι δεν τους αρέσουν καθόλου οι fx και ότι ένας διπύρηνος intel o/c-ed είναι καλύτερος από έναν 8-Core fx κλπ. κλπ.

Εμένα πάντως μου φτάνει να βλέπω αυτό Link.png Site: http://www.youtube.com/watch?v=aJJkuJVBGvM']Εδώ[/media]

Δεν κρίνω απόλυτα από ένα βίντεο (ο συγκεκριμένος είναι και στα 4.0Ghz χρονισμένος)...

Αλλά όσο να ναι την δουλειά του την κάνει φαντάζομαι μια χαρά.

Ετοιμάζομαι και να τον πάρω σε λίγες μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμενε τον 8320 τον οκτωβρη ή περιμενε ως το ΣΚ που θα βγουν τα leaks του νεου FX και αποφασιζεις..

+1

Ειναι καλο γενικοτερα οταν σε ενα μηνα βγαινουν ανταγωνιστικοτερα (τις περισσοτερες φορες :P ) προιοντα να περιμενουμε να βγουν πρωτα και μετα να αποφασιζουμε τι να παρουμε.

Δημοσ.

Περιμενε τον 8320 τον οκτωβρη ή περιμενε ως το ΣΚ που θα βγουν τα leaks του νεου FX και αποφασιζεις..

Δηλάδη ειναι προγραματισμενα τα leak? o.O

Δημοσ.

Εγώ επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δεν προτείνει xeon και opteron επεξεργαστές.(Γενικότερα όχι στο insomnia μόνο)

Ο λόγος είναι μόνο ότι έχουν ακριβές mobo?

π.χ. Βλέπω να προτείνετε έναν i5 στα 200e ενώ υπάρχει και ο αντίστοιχος xeon στα ίδια χρήματα.

Μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω σε ξένα και ελληνικά φόρουμ να κρίνουν αρνητικά όλη την amd λόγο των μοντέλων fx και μόνο. Οι opteron δεν είναι αξιόλογοι και ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους αντίστοιχους της intel?

Επίσης πώς ξεχωρίζουμε ποιας γενειάς είναι κάποιος οποιοσδήποτε επεξεργαστής? 1ης, 2ης, 3ης κλπ.

Edit: Ακόμη, δεν καταλαβαίνω ποια είναι η ουσιαστική διαφορά μεταξύ i5,i7 και xeon γιατί λέτε ας πούμε ότι ένα gaming pc είναι καλύτερο με i5 και δεν χρειάζεται έναν i7? Ενώ ένα pc για video editing και γραφιστική θέλει έναν i7.

Και οι δύο έχουν μοντέλα με πολλούς πυρήνες και καλά νούμερα ταχύτητας.(ελπίζω να μην βγαίνω εκτός θέματος)

Δημοσ.

Όχι μόνο. Αν θές να έχεις ένα σοβαρο workstation για δουλειά και gaming μαζί πάς σε xeon και opteron. Επίσης με τα λεφτά που θα έδινες για κάποιον extreme core i7 πάς σε dual cpu setup με xeon ή opteron.

Δημοσ.

Όχι μόνο. Αν θές να έχεις ένα σοβαρο workstation για δουλειά και gaming μαζί πάς σε xeon και opteron. [...]

Γιατί; Ένας τέτοιος επεξεργαστής τι πλεονέκτημα έχει για ένα home user;

Πόσο είναι το κόστος ενός συστήματος με Xeon/Opteron με ένα που έχει i-Core/FX αντίστοιχων επιδόσεων;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...