LionHurt1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αλλάζω επιτέλους το τροφοδοτικό μου και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά,εκτος του οτι το ενα ειναι modular, σε ποιότητα-απόδοση? Χρηματικά έχουν περίπου 20ε διαφορα με ακριβότερο το HX650. Επίσης να επιχειρήσω να το τοποθετήσω μόνος μου ή υπάρχει κίνδυνος να κάνω ζημιά?να σημειώσω ότι δεν έχω ασχοληθεί πάλι με εγκατάσταση-αλλαγή τροφοδοτικού ενώ γνωστα καταστήματα χρεώνουν απο 20-25ε μόνο για τη τοποθέτηση του.
panos_vas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν θα χεις προβλημα με τη τοποθετηση. Μπαινουν σε συγκεκριμενη θεση τα βυσματα τους. Μη ξεχασεις να συνδεσεις μονο το 24πινο στην μητρικη, το 4 ή 8πινο στην αλλη πλευρα της μητρικης και αμα χρειαζεται η καρτα γραφικων εξτρα τροφοδοσια να προσεξεις να της βαλεις και αυτηνης. Μετα αναλογως τι χρειαζεται τα βαζεις οπως ταιριαζουν. Δεν εχουν καμια απολυτως διαφορα στην ποιοτητα, κοπανα το ΗΧ αμα δεν σε πειραζει η διαφορα των 20 ευρω για να μην εχεις πολλα καλωδια μεσα στο κουτι.
LionHurt1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δν εχω προβλημα για τα 20 ευρω. Την πατησα τη πρωτη φορα και πηρα το L&C . Δν την ξαναπαταω. Οποτε θα παω για το HX. Θα βγαλω αυτο που εχω και αναλογα θα συνδεσω το αλλο. Απλα ρωτησα γιατι μου ειχαν πει να προσεχω το στατικο ηλεκτρισμο συν οτι δεν εχω ασχοληθει πολυ με το στησιμο ενοσ υπολογιστη.Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση Sent from my iPhone using Insomnia
kavalaSotiris Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Το HX650 το έχω εγώ περίπου ενάμιση μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν επιλέξεις αυτό να ξέρεις οτι έχει ενσωματωμένα τα δύο καλώδια της μητρικής και επιπλέον έχει 7 χρόνια εγγύηση. Και η τοποθέτηση όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν είναι τίποτα δύσκολο.
LionHurt1982 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια. Με πεισατε. Αυριο θα εχω το hx650. Θα σας ενημερωσω για τις εντυπωσεις μου και φυσικα για τη τοποθετηση του. Sent from my iPhone using Insomnia
ninos30 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γκούχου-Γκούχου... Όχι και δεν έχουν διαφορά... ΤΟ ΗΧ είναι σαφέστατα ανώτερο. Ο σχεδιασμός του είναι πολύ πιο σύγχρονος και τα υλικά που χρησιμοποιούνται σαφώς ανώτερα... Αποτέλεσμα το ένα έχει 7 χρόνια εγγύηση και το άλλο 5... Το ΤΧ είναι απλά ένα καλό τροφοδοτικό. Το ΗΧ ανήκει στην πάνω κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα