keftes48 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Πια η γνώμη σας για αυτόν τον σκληρό; Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2012 από keftes48
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 url not working...
washcloud Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ...όχι και "not working"... Για πάτα εκεί που λέει "σκληρό"
keftes48 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μπρεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον μέχρι 80€ και όχι κάτω από 750gb
washcloud Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μπορεί, αλλά πες μας κι εσύ κάποια χαρακτηριστικά που θες να έχει... : (κυρίως) Χωρητικότητα (το μέγιστο που σου χρειάζεται ή αν γενικά θες να έχεις "πολύ χώρο") Interface (SATA, υποθέτω,,,,αλλά ΕΙΝΑΙ έτσι...; Ή μήπως χρειάζεσαι IDE; Ή καν δεν εννοείς εσωτερικό, αλλά θες έναν με USB σύνδεση...; ) Διαστάσεις (2.5'' ή 3.5'' ; Για λάπτοπ δηλαδή ή για σταθερό; Το 2ο, υποθέτω, αλλά αν δεν ξεκαθαρίσεις.... ) Χρήση (...τον θες απλά για "αποθήκη", ή θα τρέχεις λειτουργικό; ) Διάφορα άλλα που νομίζεις (θα είναι ο βασικός σου δίσκος; Έχεις άλλον/άλλους; Ποιός ο λόγος που χρειάζεσαι νέο; Βελτίωση απόδοσης; Αποθηκευτικός χώρος; Χάλασε ο παλιός; Τί) ...κτλ...
keftes48 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Απλά για αποθήκευση Ο 500gb γεμίζει σχετικά γρήγορα γι αυτό θέλω πάνω από 750 και εσωτερικό γιατί είναι πιο φτηνή από τους εξωτερικούς Για σταθερό τον θέλω Interface sata Δεν θα είναι ο βασικός για αποθήκευση
washcloud Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ...έεετσι μάλιστα (...δεν είδα να γράφεις το χρώμα του σημερινού βρακιού βέβαια, αλλά νταξ' ). Λοιπόν, γενικά είναι η καλύτερη φάση, αλλά ένα παραπάνω ειδικά με βάση τα όσα είπες : http://www.skroutz.g...se=1tb wd black (κλίκαρε στα "καταστήματα" να διαλέξεις από πού σε βολεύει να πας να τον πάρεις για να μην πληρώνεις και μεταφορικά= + περίπου 10€ ...) Ναι, ξέρω, είπες για "μέχρι 80", ΑΛΛΑ ο συγκεκριμένος έχει ΠΕΝΤΕ χρόνια εγγύηση αντικατάστασης, και όχι 2 ή 3 που συνήθως έχουν οι άλλοι. Σκέψου το, γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξίζει να δώσεις τα περίπου +25*. Το αφήνω έτσι, κι αν συνεχίσει το ταβάνι σου να είναι τα 80, να προτείνουμε κάτι άλλο (...που ΔΕΝ θα τ' αξίζει όμως, στο ξαναλέω...). * ...σε περίπτωση που είσαι Θεσ/νίκη ή έστω κάπου κοντά της. Αλλιώς πάει γύρω στα +30 και παραπάνω... edit : YΠΟΘΕΤΩ πως δεν έχεις πιστωτική ώστε να κάνεις αγορές από εξωτερικό, γι' αυτό και δεν πρότεινα κάτι σχετικό, διότι αν είχες και είχες ξανασχοληθεί, δεν νομίζω να μας ρώταγες. ΠΑΝΤΩΣ, αν ψήνεσαι να βγάλεις (μια "χρεωστική", έστω), η συγκεκριμένη αγορά από Amazon.co.uk (=από τίς πιο αξιόπιστες αγορές που μπορείς να κάνεις) θα σου έβγαινε στα 90€...Αν βέβαια δεν αγοράζεις πολλά γενικώς (hardware και όχι μόνο), ε ίσως και να μην αξίζει να μπεις στη διαδικασία να βγάλεις κάρτα μόνο για έναν δίσκο και για το υπόλοιπο της χρονιάς πχ να μην πάρεις κάτι άλλο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 μια καλή λύση είναι ένας Samsung F3 1TB από Amazon.co.uk, βγαίνει στα 85-86 euro με τα κλασικά free μεταφορικά αν θυμάμαι καλά...
4GGELOS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μπορεις να κοιταξεις και τον Caviar Blue http://www.skroutz.gr/s/290620/Western-Digital-Caviar-Blue-WD10EALX-1TB.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 πράγματι, καλή επιλογή για τα χρήματά του...
washcloud Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ...αντί πάντως να πάρει τον Caviar Blue των 2 χρόνων εγγύησης, εγώ θα έλεγα καλύτερα να πάρει έναν Scorpio Black των 750GB με 90€ αλλά των πέντε χρόνων εγγύησης... Εκτός βέβαια κι αν το θέμα "χωρητικότητα" είναι το παν γι' αυτόν, σε συνδυασμό με τα ελάχιστα χρήματα που μπορεί να δώσει - και ταυτόχρονα δεν τον νοιάζει καθόλου το "ρίσκο" της μικρής εγγύησης...
4GGELOS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Πολυ καλη προταση απο τον washcloud ο scorpio. Αν εξαιρεσεις την χωρητικοτητα και το μεγεθος εχει καποια αλλη διαφορα με τον Black των 3.5";
washcloud Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σε γενικές γραμμές, όχι. Ίσως μάλιστα να είναι καλύτερος ένας 2.5άρης (υπόθεση κάνω), μιας και είναι φτιαγμένος για πιο απαιτητικές καταστάσεις (πιο λεπτοφτιαγμένος και που υπόκειται στις ζόρικες θερμοκρασίες ενός λάπτοπ, για το οποίο "κανονικά" προορίζεται...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα