Προς το περιεχόμενο

(tablet 10,1 ISP, 32GB) N1012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Window%20N101%20Dual%20Core%20Tablet%20PC%20Android%204.0%20RK3066%2016G%20Yuandao%20N101-1.jpg

497086742_857.jpg497086743_714.jpg

489215225_217.jpg

θα το πάρω μάλλον από εδώ.

http://www.aliexpres...holesalers.html

Με Total Price: US $254.02 μαζί με μεταφορικά + έξτρα μαλακή θήκη, ακουστικά, γραφίδα, screen protector, και bonus διάλεξα Option 1 HDMI Cable+leather case

Αλλά δεν έχει paypal και δεν ξέρω αν θα πιάσουν τόπο τα λεφτά...

Τι λέτε;

Επεξ/σία από Nerven
Δημοσ.

Window%20N101%20Dual%20Core%20Tablet%20PC%20Android%204.0%20RK3066%2016G%20Yuandao%20N101-1.jpg

θα το πάρω μάλλον από εδώ.

http://www.aliexpres...holesalers.html

Με Total Price: US $254.02 μαζί με μεταφορικά + έξτρα μαλακή θήκη, ακουστικά, γραφίδα, screen protector, και bonus διάλεξα Option 1 HDMI Cable+leather case

Αλλά δεν έχει paypal και δεν ξέρω αν θα πιάσουν τόπο τα λεφτά...

Τι λέτε;

Χωρις PAYPAL ουτε με σφαιρες!!!

• Like 2
Δημοσ.

φιλε εγω εχω αγορασει πολες φορες απο αυτο το σιτε δεν υπαρχει φοβος αλωστε να ξερεις οτι εχει και αυτο συστημα προστασιας απο κακους πωλητες....

Δημοσ.

Οκ thanks. Θα πάρω το risko αύριο μόλις βάλω λεφτά στην κάρτα

Xωρις να αμφισβητω την εγκυροτητα του απο πανω, απλως να σου πω οτι η αποψη ενος ανωνυμου σε 1 φορουμ δεν σημαινει οτι ειναι κανονας. Προσεχε απτη στιγμη που δε δεχονται paypal.

Και ξανα: Προσεχε.

Οσο για το ρισκο, δεν βλεπω για ποιο λογο σε τραβαει τοσο πολυ η συγκεκριμενη συσκευη σε αυτην την τιμη. Υπαρχουν μια χαρα ταμπλετες σε τετοιο μπατζετ απο μαγαζια που δεχονται paypal αρα δεν εχουν τοσο ρισκο.

Δημοσ.

Η συσκευη ειναι καλη αλλα χωρις paypal και ψαξιμο στους πωλητες προσωπικα δεν θα προχωραγα.

Γιατι δεν περιμενεις το nexus 7 (ξερω ειναι εφταρι) ή τα υπολοιπα τετραπυρηνα που σιγα-σιγα θα κατακλυσουν την αγορα τους επομενους μηνες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε έρχεται το nexus 7? Δεν το βλέπω πουθενά. Αν και θα ήθελα πολυ 10.1 screen.

Edit: Σεπτέμβριο διαβάζω με 8gb στα 199€

Επεξ/σία από Nerven
Δημοσ.

Το πιο ποιοτικο επωνυμο 7αρι σε αυτα τα λεφτα ειναι το nexus 7 τουλαχιστον για τωρα και το περιμενει πολυς κοσμος.Μαλλον Σεπτεμβρη θα ρθει.Ρωτα τον c0prse_grinder που το χει να σου πει εντυπωσεις.

Αν ενδιαφερεσαι για 10.1 ή θα τα σκασεις ή θα πας σε κινεζικο ή θα περιμενεις καποιον καιρο να βγουν και αλλα φτηνοτερα επωνυμα.

Δημοσ.

παιδιά το aliexpress έχει συνεργασία με visa και Mastercard, οπότε π.χ. με τη visa σου προσφέρει πληρωμή με verified by visa..

επίσης έχει τις δικές του πολιτικές για προστασία..

μην είστε αρνητικοί με εναλλακτικές ασφαλείς μεθόδους πληρωμής γιατί με το να "θεοποιούμε" το paypal το μόνο που καταφέρνουμε είναι σε κάθε αλλαγή όρων, να γίνονται δυσμενέστεροι για εμάς..

• Like 2
Δημοσ.
Το πιο ποιοτικο επωνυμο 7αρι σε αυτα τα λεφτα ειναι το nexus 7 τουλαχιστον για τωρα και το περιμενει πολυς κοσμος.Μαλλον Σεπτεμβρη θα ρθει.Ρωτα τον c0prse_grinder που το χει να σου πει εντυπωσεις.

Θα έρθει Ελλάδα το nexus; Είστε σίγουροι;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μια παρτίδα έφερε ήδη το Eshop και το κράζανε για την τιμή .... κλειδώθηκε και το θέμα θυμάμαι λόγο παρεκτροπής .

Δημοσ.

χθες κοίταγα το θέμα σχετικά με n101 vs n101-ii και οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες άλλοι έλεγαν ότι είναι fake/clone άλλοι έλεγαν ότι είναι βελτιωμένη έκδοση ό,τι να'ναι..αυτό που με ξένισε, είναι ότι λένε πως έχει ένα μόνο speaker..

πάντως θέλω σίγουρα review μόλις το πάρεις.. :) και αν γίνεται πες και από ποιον πωλητή το πήρες.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...