australis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Dr Strangelove (SOS Πενταγωνο καλει Μοσχα) και Blues Βrothers (Οι ατσιδες με τα μπλε) ΥΓ. Ευτυχως και τα δυο τα πρωτοειδα σε κινηματογραφο....
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Α, ξεχασα και το The hunt for red octomber
Genatos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Fight club (που νομιζω δεν το χει αναφερει κανενας) Se7en (που νομιζω το ειπαν ολοι) Donnie Darko (που νομιζω δεν το χει καταλαβει κανενας )
Mirodin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Απο ταινιες: The Mist (Απορω πως δεν το ανεφερε κανενας...πραγματικα τραβουσα τα μαλλια μου στο τελος) Mary and Max Απο σειρες: Six feet under (δυσκολα θα ξαναυπαρξει τοσο απιστευτο τελος)
jeandoumpier Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Vertigo του Hitchcock Paths Of Glory του Kubrick Carlito's Way του De PalmaThe The Deer Hunter του Cimino Οι ζωές των άλλων Into the wild American History X Modigliani
gdriver Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 3-10 to uma κοτόπουλο με δαμάσκηνα το κύμα μίνι σειρά '' η καταιγίδα του αιώνα''
gavros10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Se7en (που νομιζω το ειπαν ολοι) ωχ, μου κανετε πλακα τωρα. ισως ηταν το πιο ξενερωτο, χαλια τελος σε ταινια που εχω δει ποτε μου. ειναι ο κυριος λογος που δεν μου αρεσε αυτη η ταινια 1
speedy23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Γαματο ηταν.Τι σε χαλασε? Ολη η σκηνη που μπαινει στο αστυνομικο τμημα ο Σπεισι, αρχιζει το τελος της ταινιας για μενα Εξαιρετικη τανια με ανταξιο τελος.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το σενάριο ήταν γαμάτο αλλά ο τρόπος που αντιμετωπείστηκαν τα λίγα τελευταία λεπτά ήταν απογοητευτικός 1
gavros10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το σενάριο ήταν γαμάτο αλλά ο τρόπος που αντιμετωπείστηκαν τα λίγα τελευταία λεπτά ήταν απογοητευτικός α μπραβο. και επρεπε να ειναι πιο μεγαλο. εψαχναν εναν ψυχοπαθη, αρρωστο τυπο που εκανε οτι εκανε με τα 7 θανασιμα αμαρτηματα και το τελος ηταν χειροτερο και απο της αντιστοιχης σεζον του dexter.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ωχ, μου κανετε πλακα τωρα. ισως ηταν το πιο ξενερωτο, χαλια τελος σε ταινια που εχω δει ποτε μου. ειναι ο κυριος λογος που δεν μου αρεσε αυτη η ταινια α μπραβο. και επρεπε να ειναι πιο μεγαλο. εψαχναν εναν ψυχοπαθη, αρρωστο τυπο που εκανε οτι εκανε με τα 7 θανασιμα αμαρτηματα και το τελος ηταν χειροτερο και απο της αντιστοιχης σεζον του dexter. Έτσι και είχα τις υπερδυνάμεις ενός mod ρε φίλε θα σου είχα κάνει μόνιμο & παγκόσμιο ban. Μα τη παναγία όμως. 2
vrwmiaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ΡΕ παιδιά πάω να σκάσω, στο shutter island είναι o λεο τρελός η τον τρέλαναν τελικά;;;; Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μη σκας... ή τρελός θα ήταν ή θα τον τρέλαναν. Κάτι άλλο δε παίζει.
Costas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Dogville The Wicker Man (η παλιά) The Departed και φυσικά Seven
gavros10 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ΡΕ παιδιά πάω να σκάσω, στο shutter island είναι o λεο τρελός η τον τρέλαναν τελικά;;;; Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App δεν ειναι τρελος, στο τελος τους κοροιδευαν με τον αλλον τον συναδελφο The Departed το πιο δικαιο τελος σε ταινια. ο απολυτος εξαγνυσμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα