Gtr34 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 The last of mohicans τα τελευταία λεπτά ήταν συγκλονιστικά
raid_av Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τελευταια εξοδος Ριτα Χειγουορθ - The shawshank redemption 1
speedy23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Και τα δικα μου εχουν αναφερθει ηδη. The shawshank redemption -Usual Suspects-The Prestige(προσκυναω παντα μπροστα του)-The 6th Sense 1
fearwhatnow Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Take Shelter The Tall Man Himizu Love Exposure Dead Man's Shoes The Shawshank Redemption Dancer In The Dark Usual Suspects Dogville Bellflower Αυτα μου ερχονται στο μυαλο.
bluesattack Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Σιγουρα ενδιαφερον ειναι και το τελος της ταινιας the game
NoisePollution Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μετά από μια μικρή αναδρομή έφτιαξα αυτό το top-5. 1.2001: A Space Odyssey 2.The Good the Bad and the Ungly 3.Dr. Strangelove 4.The Thing 5.Rear Window
MJBulls23 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Προσφατα ξαναειδα το the good the bad and the ugly και ξανα θυμήθηκα οτι ενω το τελευταίο ενα τεταρτο βλεπουμε 3 τυπους να κοιταζονται, ειναι ταυτόχρονα το πιο τελειο και αγωνιώδες τελος που εχει υπαρξει ποτε. Εσας ποιο τελος ταινιας σας κράτησε σε αγωνια; Aπαντωντας στην ερωτηση του τιτλου του τοπικ(καλυτερο τελος ταινιας) η απαντηση δεν μπορει να ειναι αλλη απο την σκηνη της μονομαχιας στο τελος του "The good, the bad and the ugly.". Πιο τελειο τελος και σκηνη δεν μπορει και δεν εχει υπαρξει στα χρονικα. Τωρα για το πιο αγωνιωδες πρεπει να σκεφτομαι καμια ωρα οποτε ας το αφησουμε..... 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Aπαντωντας στην ερωτηση του τιτλου του τοπικ(καλυτερο τελος ταινιας) η απαντηση δεν μπορει να ειναι αλλη απο την σκηνη της μονομαχιας στο τελος του "The good, the bad and the ugly.". Πιο τελειο τελος και σκηνη δεν μπορει και δεν εχει υπαρξει στα χρονικα. Τωρα για το πιο αγωνιωδες πρεπει να σκεφτομαι καμια ωρα οποτε ας το αφησουμε..... και ομως μπορει και εχει υπαρξει..δες αυτο http://www.imdb.com/title/tt0095765/ και μετα ελα πες μου.. και στα δυο παντως μουσικη ενιο μορικονε,τυχαιο?δεν αντιλεγω οτι η σκηνη στο the good the bad and the ugly ειναι θεικη..αλλα την επικοτητα του τελους του cinema paradiso δεν την φτανει καμια ταινια απλα..θυμαμαι οταν το ειχα δει ειχα σκεφτει "τι σκατα βλεπω τοσο καιρο?",ενταξη αυτη η εκμηδενιση ηταν λιγο υπερβολικη,αλλα δικαιολογουμουνα λογο της συναισθηματικης φορτισης ..
Βοκάκιος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 "The Big Lebowski"! Εμένα πράγματι μου άρεσε.
livewire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι Easy Rider και The Devil's Rejects. Θα μείνω σε αυτά τα 2, δεν χρειάζεται να το πιέσω παραπάνω
brickman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Α, και το Grease ειχε ενα καπως ασυνήθιστο τελος για λοβ στορυ......
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Το καλύτερο τέλος με διαφορά στο Commando όταν ο Αρνι ξεκωλιάζει την αδερφάρα τον Μπένετ και σώζει τη κορούλα του..
kostas_dr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το Fallen του 1998 έχει επίσης ένα πολύ καλό τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα