Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τα δικα μου εχουν αναφερθει ηδη.

The shawshank redemption -Usual Suspects-The Prestige(προσκυναω παντα μπροστα του)-The 6th Sense

• Like 1
Δημοσ.

Προσφατα ξαναειδα το the good the bad and the ugly και ξανα θυμήθηκα οτι ενω το τελευταίο ενα τεταρτο βλεπουμε 3 τυπους να κοιταζονται, ειναι ταυτόχρονα το πιο τελειο και αγωνιώδες τελος που εχει υπαρξει ποτε.

Εσας ποιο τελος ταινιας σας κράτησε σε αγωνια;

Aπαντωντας στην ερωτηση του τιτλου του τοπικ(καλυτερο τελος ταινιας) η απαντηση δεν μπορει να ειναι αλλη απο την σκηνη της μονομαχιας στο τελος του "The good, the bad and the ugly.".

Πιο τελειο τελος και σκηνη δεν μπορει και δεν εχει υπαρξει στα χρονικα.

Τωρα για το πιο αγωνιωδες πρεπει να σκεφτομαι καμια ωρα οποτε ας το αφησουμε.....

• Like 1
Δημοσ.

Aπαντωντας στην ερωτηση του τιτλου του τοπικ(καλυτερο τελος ταινιας) η απαντηση δεν μπορει να ειναι αλλη απο την σκηνη της μονομαχιας στο τελος του "The good, the bad and the ugly.".

Πιο τελειο τελος και σκηνη δεν μπορει και δεν εχει υπαρξει στα χρονικα.

Τωρα για το πιο αγωνιωδες πρεπει να σκεφτομαι καμια ωρα οποτε ας το αφησουμε.....

και ομως μπορει και εχει υπαρξει..δες αυτο http://www.imdb.com/title/tt0095765/ και μετα ελα πες μου..

και στα δυο παντως μουσικη ενιο μορικονε,τυχαιο?δεν αντιλεγω οτι η σκηνη στο the good the bad and the ugly ειναι θεικη..αλλα την επικοτητα του τελους του cinema paradiso δεν την φτανει καμια ταινια απλα..θυμαμαι οταν το ειχα δει ειχα σκεφτει "τι σκατα βλεπω τοσο καιρο?",ενταξη αυτη η εκμηδενιση ηταν λιγο υπερβολικη,αλλα δικαιολογουμουνα λογο της συναισθηματικης φορτισης :cry: ..

Δημοσ.

Τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι Easy Rider και The Devil's Rejects.

Θα μείνω σε αυτά τα 2, δεν χρειάζεται να το πιέσω παραπάνω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...