geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Προσφατα ξαναειδα το the good the bad and the ugly και ξανα θυμήθηκα οτι ενω το τελευταίο ενα τεταρτο βλεπουμε 3 τυπους να κοιταζονται, ειναι ταυτόχρονα το πιο τελειο και αγωνιώδες τελος που εχει υπαρξει ποτε. Εσας ποιο τελος ταινιας σας κράτησε σε αγωνια; 1
arxaggelos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μόνο για αγωνία μιλάμε ή γενικά για τέλος που μας άρεσε; Γιατί το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το συγκλονιστικό τέλος του Twelve Monkeys. 2
geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μόνο για αγωνία μιλάμε ή γενικά για τέλος που μας άρεσε; Γιατί το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το συγκλονιστικό τέλος του Twelve Monkeys. Γενικα να ταιριαζει με την ταινια αλλα να μην εινια τα συνηθισμενα στυλ οι καλοι νικανε, αυτοι παντρευονται κτλ
linuslost Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 K-Pax, Inception, The Shutter Island, The Prestige. . . 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εφιστώ την προσοχή στα μέλη να μην αποκαλύπτουν την υπόθεση ή το τέλος κάποιου έργου, όσο παλιό κι αν είναι, όσο γνωστό κι αν είναι. 2
Tenshi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 The shawshank redemption, Matrix revolutions (αν πιάσουμε όλο το τελευταίο μισάωρο ώς "τέλος").
deesnider Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μία ήδη αναφέρθηκε (shawshank redemption). Άλλες δύο ταινίες των οποίων το τέλος μου έχει μείνει, είναι το «The Others» και το «The Sixth Sense». 3
koystado Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αυτα που μου έρχονται στο μυαλό: The Prestige, The Sixth Sense Βασικά ένα απο τα καλύτερα ειναι το τέλος της ταινίας "The Boy in the Striped Pyjamas" 1
Sellers Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Tο Top-10 μου, όπως το είχα ψηφίσει και εδώ: 1. Dr.Strangelove 2. American Beauty 3. 12 4. 2001: A Space Odyssey 5. The Usual Suspects 6. Mary and Max 7. Scarface 8. Being There 9. Inception 10. Saw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα