xristoforos89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εγω εκανα παραγγελια στις 2 τα ξημερωματα της Δευτερας, με το που βγηκε η προσφορα. Να δουμε..
vadergr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Το πηρα απο καταστημα.Απο οτι μου ειπαν κοιταζοντας στις αποθηκες, μαλλον ηταν το τελευταιο (σφραγισμενο).
Palp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Παραγγελία σε multirama και public γύρω στις 15:20. Γιατί έκανες παραγγελία και στα δύο καταστήματα; Χρειάζεσαι δύο κομμάτια;
tomtoub Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Γιατί έκανες παραγγελία και στα δύο καταστήματα; Χρειάζεσαι δύο κομμάτια; Όχι, ένα χρειάζομαι. Την ίδια αποθήκη έχουν και τα δύο?
Palp Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Όχι, ένα χρειάζομαι. Την ίδια αποθήκη έχουν και τα δύο? Και κοινή αποθήκη να έχουν δέσμευσες δύο κομμάτια με τις παραγγελίες σου, που σημαίνει ότι κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται μπορεί να μην έχει την δυνατότητα πλέον να το παραγγείλει.
tomtoub Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Και κοινή αποθήκη να έχουν δέσμευσες δύο κομμάτια με τις παραγγελίες σου, που σημαίνει ότι κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται μπορεί να μην έχει την δυνατότητα πλέον να το παραγγείλει. 1. Χρειάζομαι laptop, ήταν καλή προσφορά και δεν άφηνα στην τύχη αν θα πετύχαινα το μαγαζί που θα είχε απόθεμα.2. Τελικά δεν θα πάρω κανένα laptop, οπότε δεν στέρησα τίποτα από κανέναν.
xristoforos89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες μου αντιπροτειναν σημερα το : http://www.multirama.gr/products/product?pid=0690038&catid=010200 στα 574ευρω. Αν το θελει καποιο παιδι, ας μου πει για να αλλαξω τα στοιχεια παραγγελιας για να σταλθει σπιτι του.
racer93 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Και σε εμένα το ίδιο. Ας μου πει αν το θέλει κάποιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα