MakisCE Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 13", Core i5, 4gb, 128gb SSD, 1.5kg Multirama Public skroutz φαίνεται καλή περίπτωση για Ultrabook, ειδικά για όσους "έχασαν" την περίπτωση του Zenbook 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τωρα με ψηνεις πολυ ασχημα! Εχε χαρη που λεω να κρατησω το λαπτοπ καμια 2 ετια ακομα... 1
pitbull3 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μάλλον δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ή είχε ελάχιστα κομμάτια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οσοι προλαβουν, εγω με το ζορι κρατιεμαι. Ειχα διαβασει πριν μηνες reviews για το συγκεκριμενο και μου αφησε πολυ θετικες εντυπωσεις για την τοτε τιμη του (λιγο κατω απο χιλιαρικο) και την κατηγορια του (ultrabook w/ssd)!
MakisCE Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 το Public ήδη το έβγαλε εξαντλημένο, το Multirama το δείχνει ακόμα σε "Περιορισμένη διαθεσιμότητα" μάλλον ήταν τα κομμάτια που είχαν μείνει στα 4 καταστήματα Multirama
xristoforos89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 εχω παραγγειλει απο χθες το βραδυ ενα απο μουλτιραμα. αντε να δουμε..
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 εχω παραγγειλει απο χθες το βραδυ ενα απο μουλτιραμα. αντε να δουμε.. Χαχα εν το μεταξύ ξερω οτι αν ανοιξω θέμα και ρωτήσω για το τι παιζει στα λαπτοπς η αν βγει καμια καλη προσφορά σε λαπτοπ θα δω το καπου το sname xristoforos89 σίγουρα! Μακάρι να παραλάβετε οσοι κανατε παραγγελία Sent from my Galaxy Note 1
xristoforos89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Χαχα εν το μεταξύ ξερω οτι αν ανοιξω θέμα και ρωτήσω για το τι παιζει στα λαπτοπς η αν βγει καμια καλη προσφορά σε λαπτοπ θα δω το καπου το sname xristoforos89 σίγουρα! Με προσβαλλεις..Επειδη αλλαζω λαπτοπ ανα 2 μηνες το λες αυτο τωρα;; χαχαχα Καιρος να αλλαξω το packard bell που εχω.. εκλεισε 6 μηνο το ατιμο..
keysmith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ρε παιδιά καλοί οι ssd και γρήγοροι, αλλά από χωρητικότητα τι κάνεις? Πάντα θα έχεις μαζί σου κάποιον εξωτερικό 2.5'' κοινό.. Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά από ultrabook αλλά θα ήθελα σε αυτά τα μοντέλα να υπάρχει χώρος για δευτερο εσωτερικό δίσκο και ας τον έβαζα εγώ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εδω δεν εχουν χωρο για 1 δισκο, θα ειχαν για 2? Προσωπικα 128GB τα βρισκω πληρως ικανοποιητικα για τη χρηση των Ultrabook. Δηλαδη εως αααντε καμια ταινιουλα ή κανα ελαφρυ παιχνιδακι, ομως πληρες σουιτες προγραμματων αναλογα τις αναγκες του καθενος. Ενας μπορει να θελει Dreamweaver, αλλος Photoshop ή εγω Matlab. Ολα αυτα χωρανε. Θες πολλες σουιτες μαζι? Εισαι επαγγελματιας, παρε κανα με 256 σκληρο. Θες πανω απο 5 fHD ταινιες? Αρα πας και διακοπες πολλες μερες, αρα θα εχεις και εναν εξωτερικο δισκο. Θες Gaming με HD3000? Μαζοχιστες υπαρχουν...
tomtoub Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Παραγγελία σε multirama και public γύρω στις 15:20. Στο multirama δεν υπάρχει και στην παραγγελία λέει "Καταχωρήθηκε". Στο public γράφει "Προσωρινά εξαντλημένο" και στην παραγγελία λέει "Άκυρη". Έχει παραλάβει κανείς?
xristoforos89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 '' Αξιότιμε κύριε Γαρμπή, (ναι! Εγω ειμαι αυτος!) Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρείαMultirama για τις αγορές σας . Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την παραγγελία που πραγματοποιήσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα , που αφορά στο προϊόν με κωδικό-περιγραφή 0662040 - NB HP FOLIO 13-1000EN, το οποίο, όπως αναγράφεται και στην ιστοσελίδα μας είναι «Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας». Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το εν λόγω προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο δίκτυο των καταστημάτων μας. Μόλις έχουμε την πληροφόρηση από τον προμηθευτή για την ημερομηνία παραλαβής του, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.'' Μεταφραση: Αν παραλαβει κανενας, τρεχω Μαραθωνιο στους Ολυμπιακους του '16! 2
argirisparxas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Από ότι φαίνεται όποιος προλάβει είναι αυτή η προσφορά.Που είναι πολύ καλή.
vadergr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Παρέλαβα εγώ και μάλιστα προχθές. Και σφραγισμένο , οχι demo ...
tomtoub Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Παρελαβες από κατάστημα η στο έστειλαν? Ώρα παραγγελίας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα