arsenal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω μερικά μεταχειρισμενα παιχνίδια για το ps3 πέρα από αγγελίες από τι καταστήματα θα μπορούσα? Επιπλέον σΕ online gaming σκέφτομαι gt5 motorstorm apocalypse αξίζουν? Αν έχει να προτείνει κανείς οτιδήποτε άλλο ας μου πει ευχαριστώ Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
arsenal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 amazon.co.uk εχει παρα πολλα used Ναι αλλά είναι σε λίρες οπότε πάνε πιο ακριβΑ και είναι και τα έξοδα αποστολής...κανενα ελληνικό σάιτ που να πουλάει μεταχειρισμένα? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ναι αλλά είναι σε λίρες οπότε πάνε πιο ακριβΑ και είναι και τα έξοδα αποστολής...κανενα ελληνικό σάιτ που να πουλάει μεταχειρισμένα? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Ε, κανεις την μετατροπη λιρα σε ευρω. Και με την διαφορα σου βγαινει πολυ πιο φτηνα απο οτι απο Ελλαδα. Δηλαδη εδω πουλανε καποιο 15 € ενω απο εκει μαζι με μεταφορικα θα ερθει καπου στα 5€
arsenal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αποκλειεται φίλε μου να βγαίνει τόσο φτηνά τέτοια μεγάλη απόκλιση πολύ δύσκολα Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αποκλειεται φίλε μου να βγαίνει τόσο φτηνά τέτοια μεγάλη απόκλιση πολύ δύσκολα Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Δες τις τιμες των used και πες μου μετα. Με 12€ αγορασα πριν κανα μηνα 3 παιχνιδια για τον ξαδελφο μου.
arsenal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μα αυτό κοιτούσα τώρα να πχ θέλω gt5 uncharted 2 το πρώτο έχει 9+ με έξοδα αποστολής 3+ και το δεύτερο το ίδιο περίπου βγαίνει.λοιπόν σε ευρώ γύρω στα 25-30 ...τ παιχνίδια είχες πάρει? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μα αυτό κοιτούσα τώρα να πχ θέλω gt5 uncharted 2 το πρώτο έχει 9+ με έξοδα αποστολής 3+ και το δεύτερο το ίδιο περίπου βγαίνει.λοιπόν σε ευρώ γύρω στα 25-30 ...τ παιχνίδια είχες πάρει? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App Εψαξες ολες τις τιμες; Δεν θυμαμαι τι παιχνιδια ειχα παρει, εκεινος μου ειχε ζητήσει ενα call of duty, το infamous αν θυμαμαι καλα και εχω την εντυπωση και το ac: brotherhood
arsenal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 βρηκα τρια παιχνιδια με 28 Pounds και αλλα 13 εξοδα αποστολης ...πολυ ακριβα τα εξοδα
geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 βρηκα τρια παιχνιδια με 28 Pounds και αλλα 13 εξοδα αποστολης ...πολυ ακριβα τα εξοδα ειναι 4.χ λιρες τα μεταφορικα αλλα μπορει καποιοι να στελνουν δωρεαν. δες και amazon.de
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα