Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Εδώ και 11 μήνες έχω ένα λαπτοπ της acer 5742G.το πρόβλημα μου είναι πως πλέον λόγω θερμοκρασίας δεν μπορώ να παίξω ούτε ένα παιχνίδι στο League of legends. έχω αγοράσει ψυχτρα ,το λαπτοπ το χτυπάει το air condition όταν το χω ανοιχτό αλλα και πάλι τίποτα.... μετά απο κανα 30 λεπτό μου σβήνει. μέχρι και τα γραφικά εχω βάλει ολα low αλλα και πάλι με το που θερμαίνετε σβήνει το λαπτοπ και τα fps πέφτουν γύρο στα 25-30fps απο 70-80 που ξεκινώ. καμία πρόταση για λύση?εκτος αυτου παίζω απο εξωτερική οθόνη

Δημοσ.

Αφού έχει εγγύηση ακόμα μπορείς να τον δώσεις να σου τον καθαρίσουν από μέσα,μιας και λήγει σύντομα(εκτός και αν έχεις 2 χρόνια) μπορείς να διαβάσεις και να δεις και στο youtube πως ανοίγει για καθάρισμα και να το κάνεις μόνος σου.

Δημοσ.

Φιλε μου εχω και εγω λαπτοπ Acer και αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα αν και αφοτου πηρα το λαπτοπ ειδα κατι τυχαια σε ενα σαιτ οπου ελεγε οτι τα Acer ειναι προβληματικα σχετικα με την θερμοκρασια.Επειδη τυχαινει να παιζω και εγω το game αν θες να παιξεις μεχρι να το φτιαξεις σου προτεινω να βαλεις ενα βιβλιο απο την πισω μερια του λαπτοπ σαν στιριγμα ετσι ωστε να υπαρχει ενα χ κενο μεταξυ λαπτοπ-γραφειου και να μην κλεινει.Τωρα το ποστ που εκανα ο φιλος απο πανω, ειχα σκεφτει και εγω να το ανοιξω και να το καθαρισω και να βαλω θερμοαγωγιμη αλοιφη ή οπως την λενε δεν ξερω καλα..αλλα δεν μπορω να βρω κατι που να με βοηθησει και φοβαμαι μην κανω κατι χειροτερο..Αν σου ειναι ευκολο να στειλεις κανα λινκ οπου μπορει να βοηθησει. . .

Δημοσ.

Όπως είπα https://www.google.gr/search?q=acer+5742G&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs#hl=el&client=firefox-a&hs=nv8&rls=org.mozilla:en-US%3Aofficial&channel=rcs&sclient=psy-ab&q=how+to+open+acer+5742G&oq=how+to+open+acer+5742G&gs_l=serp.3..0i19.3560.7046.0.7604.12.12.0.0.0.3.164.1787.0j12.12.0...0.0...1c.6DfWrbDz-io&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=fbc1d4e4b29ba1bb&biw=1280&bih=786

και αν πας στο αποτέλεσμα του Youtube θα σου βγάλει πολλά σχετικά βίντεο το μοντέλο δεν χρειάζεται να είναι 100% απλά δες αρκετά βίντεο με ίδια και παρόμοια νούμερα να καταλάβεις το γενικό σκεπτικό του πως ανοίγει και τι να προσέχεις.

Δημοσ.

Αν με ψήκτρα εννοείς βάση για laptop τότε δεν έχει σημασία κάνει μεν μια διαφορά αλλά αν είναι μπουκωμένες όλες οι εισροές αέρος τότε δεν το γλιτώνεις το καθάρισμα.

Δημοσ.

Βασικά και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα..ζεστένεται αρκετά και αρχιζει και κολλάει...εάν το καθαρίσω απο μέσα λέτε να ζεστένετε πιο λίγο?

Υ.Γ η μάρκα του λάπτοπ μού ειναι compaq.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...