dimpa16 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Χαιρετω ολους τους συμφορουμιτες. Θα ηθελα να μαζεψω καποιες απο τις εντυπωσεις και γνωσεις σας,σχετικα με το θεμα των δεκτων MPG4 για την ψηφιακη τηλεοραση. Μαρκες,τιμες,δυνατοτητες,HD,SD,εντυπωσεις και οτι αλλο υπαρχει πανω στο θεμα. Στοχος, να μπορεσουν καποιοι, που δεν ξερουν τιποτα απο αυτα και θελουν,ειτε να αγορασουν,ειτε να γινει μια συγκριση στα ηδη μηχανηματα που κυκλοφορουν. Εγω, εδω και περιπου 1 μηνα που εγινε η μεταβαση, στην τηλεοραση μου μια Samsung 40αρα (δεν θυμαμαι ακριβες μοντελο και δεν μπορω να το δω τωρα,γιατι βρισκομαι σε διακοπες στην Μυτηλινη),εχω βαλει μια καρτα pcmcia neotion np4+. Δεν εχω παρακολουθησει εικονα απο καποιον γνωστο,ωστε να εχω ενα σημειο αναφορας ή ενα μετρο συγκρισης,αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που με χαλανε. Στα θετικα,ειναι το γεγονος οτι το χειριστηριο παραμενει το ιδιο της TV,οποτε δεν υπαρχει ακομα ενα να περιφερεται στο σπιτι (οι κορες μου...βλεπετε...) Τωρα,σε οτι αφορα τα καναλια,μπορω να πω οτι τα ¨πιανω¨ ολα...αλλά...εχω μεγαλη καθυστεριση στην εναλλαγη τους.Περιπου 5-6 δευτερολεπτα. Η ποιοτητα της εικονας,σε σχεση με το προηγουμενο αναλογικο σημα,ειναι σαφως καλυτερη,αλλά,νομιζω οτι αν ειχα ενα απο τα κλασικα μηχανακια που υπαρχουν στην αγορα,θα ηταν καλυτερη.Αλλωστε η τηλεοραση μου σηκωνει αναλυση 1080p. Τι θα ηταν καλυτερο να κανω? (ξερω,θα μου πειτε να παρω αλλον δεκτη) αλλά ποιον? π.χ εχω ακουσει διαφορα για τον Crystal Audio Micro-HD. Δεν βιαζομαι να προβω σε αμεση αγορα,αλλά θα ηθελα να ξερω τι ¨παιζει¨ εκει εξω,γιατι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ερθει η στιγμη που θα μπω στο παιχνιδι. Νομιζω οτι μια τιμη για δεκτη στα 40 ευρω,ειναι μια μεση τιμη, που λιγο πολυ κυκλοφορει. Ολες οι εντυπωσεις και αναφορες,ειναι ευπροσδεκτες,μιας και θα δωσουν απαντησεις σε πολυ κοσμο που εχει μπει στο παιχνιδι αυτο. (μην παρεξηγειτε το γεγονος οτι δεν θα μπορω να απαντω,γιατι οπως ειπα και πριν,βρισκομαι σε διακοπες)
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Πηγαινε εδω και διαβασε τα ποστς,κυριως τα stickies.θα σου λυθουν πολλες αποριες. http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php/136-%CE%94%CE%AD%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82-DVB-T 1
dimpa16 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Πηγαινε εδω και διαβασε τα ποστς,κυριως τα stickies.θα σου λυθουν πολλες αποριες. http://www.avclub.gr...36-Δέκτες-DVB-T Ευχαριστω KilliK για το ενδιαφερον. Πολυ χρησιμο το παραπανω site. Εχω ηδη ριξει καποιες ματιες,πανω στο ψαξιμο που εχω κανει,αλλα θα κανω μια πιο γερη βουτια,γιατι εχει πολυ ¨ψωμι¨ το πραμα.
runner1 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Από την στιγμή που έχεις HD οθόνη θα πάρεις και τον ανάλογο αποκωδικοποιητή! Μετά από πολύ ψάξιμο και προσωπική χρήση προτείνω τους εξής(τυχαία σειρά!): -Crystal Audio Micro HD(είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα και έχει και compact μέγεθος) -EDISION Mini Triton +HD (αρκετά γρήγορος) -Crypto 215D(δεν έχω τόση εμπειρία σε αυτόν αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια)
dimpa16 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 runner1,νομιζω οτι εχεις αρκετο δικιο. Στο παρακατω link (ευχαριστω KilliK),καποιος μπορει διαβαζοντας το,να ξεκαθαρισει καποια πραγματα...ο τυπος εχει δωσει ρεσιταλ... http://www.avclub.gr...ητών-της-αγοράς
nickts1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Από την στιγμή που έχεις HD οθόνη θα πάρεις και τον ανάλογο αποκωδικοποιητή! Μετά από πολύ ψάξιμο και προσωπική χρήση προτείνω τους εξής(τυχαία σειρά!): -Crystal Audio Micro HD(είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα και έχει και compact μέγεθος) -EDISION Mini Triton +HD (αρκετά γρήγορος) -Crypto 215D(δεν έχω τόση εμπειρία σε αυτόν αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια) Φίλε μου ο Crystal Audio φαίνεται πολύ καλός! Έχεις δοκιμάσει να αναπαράγεις mp4 αρχείο βίντεο; Με υπότιτλους είναι οκ; Επίσης έχετε κάποια γνώμη για αυτόν εδώ; Μου έχει γυαλίσει το μικρό του μέγεθος κυρίως http://www.msystems.gr/index.php?category=2419&product=14523
runner1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Στον Crystal Audio και Mp4 έχω βάλει και μέχρι τώρα οτιδήποτε έτυχε να δοκιμάσω έπαιζε και όσον αφορά τους υπότιτλους όλα κομπλέ!Και σε μέγεθος κ.α.!Γενικά ακόμα δεν έχω βρει κάποιο ψεγάδι.
dimpa16 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Πρεπει να υπαρχει ελειψη στην αγορα για τον CrystalAudio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα